Interaktív sörtérkép a Lufthansától

Interaktív online térkép mutatja a Lufthansa utasai körében legnépszerűbb európai sörözőket – Budapestről a Csak a Jó Sör is megtalálható a légitársaság sörtérképén. 

A Lufthansa által nemrég bevezetett interaktív online sörtérképen az utasok megkereshetik Európa legjobb sörözőit. A helyiektől kapott bennfentes információk alapján összeállított térképen a Lufthansa által válogatott sörözők és bárok szerepelnek.

A Lufthansa célállomásai közé tartozó városra kattintva a látogatók megtekinthetik a sörözök nevét, címét, a webhelyükre mutató közvetlen hivatkozást és az ajánlott italok listáját. A térkép sokféle sört tartalmaz, a híres dublini Porterhouse habos Guinnessétől a vilniusi Pub Šnekutis helyi kézműves söreiig. Magyarországról a budapesti Csak a Jó Sör került fel az interaktív ajánlóra, ahol mintegy 400 termék – köztük egyre több magyar sör - közül válogathatnak a sörök kedvelői.

Mi is lehetne inspirálóbb a sörkedvelők számára a következő utazás megtervezésekor, mint jó előre kiválasztani az elsőként felkeresendő helyi sörözőt?

Az interaktív térkép minden egyes úti célnál a Lufthansa hivatalos turistakalauzához is kínál hivatkozást. Így a felhasználók egyetlen kattintással eljuthatnak a célállomás oldalára, ahol hasznos tippeket olvashatnak, megismerkedhetnek a főbb látnivalókkal, praktikus ismeretekre tehetnek szert az adott várossal és országgal kapcsolatban, sőt még interaktív térképhez is hozzájutnak.

A térkép elérhetősége: www.beermap.net


Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?