Damniczki Balázs a már tőle megszokott precizitással és kreativitással alkotta meg a tavaszi kollekció desszertjeit, amelyeknek egy része a Damniczki-rajongók számára ismerős lehet, hiszen a Damniczki fagylaltoknál már felhasznált alapanyagok köszönnek vissza az új édességekben. Ilyen például a szomolyai fekete cseresznye, a fekete tea vagy a málna. A szomolyai fekete cseresznye sorbet után mousse formájában kerül a pultba, a tavalyi évben, a Carpigiani cég versenyén országos első helyen végzett Fekete teás málna fagylalt szintén desszert változatban tér vissza. A gyümölcsös trió harmadik eleme pedig a Feketeribizli mousse, amelyet rozmaring és szecsuáni bors fűszerez.
A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra missziója, hogy komplex minőségi élményt nyújtson a vendégeknek, így nem csak a sütemények, fagylaltok legjavát kínálja, hanem magas színvonalú meleg, hideg italokat és kávékat is. Az italok esetében nem kizárólag a végeredményre koncentrál, az egész folyamatot a legjobb minőség iránti vágy hatja át. A barista világversenyeken használt Black Eagle kávégép, négy szakképzett barista és a minőségi alapanyag elengedhetetlen feltétele annak, hogy a lehető legjobb kávét biztosítsák a vendégeknek. A legmagasabb minősítést elért arabica kávéból a profi barista, Salamon Anikó készíti a Damniczki Budapest kávéit, kávés italait.
Forrás: Vendég & Hotel