A tulajdonosok régóta dédelgetett álma a Café Jubilee első, kelet-európai egységének nyitása válik így valóra, mindamellett, hogy az elkövetkezendő 12 hónap alatt várhatóan megduplázódik a hálózat jelenlegi egységeinek száma. A Café Jubilee elsődleges célpontja Kelet-Európa, ezen belül Magyarország, Szlovákia, Románia és Szlovénia.
A budapesti Nagykörúton nyíló egység a rendszergazda, valamint a Corinthia Group közötti megállapodás keretein belül valósul meg. A kávézó frekventált helyen, a Vígszínházzal szemben, a Nagykörúton nyit majd. A beruházás helyszínén korábban is hasonló, vendéglátással foglalkozó vállalkozás működött, a Henry J. Bean’s Bar & Grill.
A koncepció jelenleg három egységgel rendelkezik Máltán, valamint eggyel a szomszédos Gozo szigetén. Céljuk, a nemzetközi piacra való kilépés mester franchise-partnerek segítségével. Ezt a négy egységet kívánják európai méretű hálózattá bővíteni. A hazai vendégek leginkább pub-nak neveznék az éttermet, amely a híres angol és ír vendéglők mintájára készült, főként a közép- és felsőosztálybeli vendégek számára.
Az étterem - vagy kávézó - belső helyiségei nagyon gondosan, aprólékosan kidolgozottak, egyedi díszítőelemekkel és berendezési tárgyakkal sikerült elérniük, hogy egyszerre sajátosan máltai, ugyanakkor nemzetközi környezet vegye körül a vendéget. (franchiseportal.hu)
Jaunárra tolódik a Café Jubilee budapesti nyitása
Korábbi cikkeinben már beszámoltunk arról, hogy a máltai eredetű kávézólánc, a Café Jubilee - a közeljövőben, novemberben - hazánkban nyitja meg első kelet-európai egységét. Az exkluzív kávézó nyitása jövő év januárra tolódik, tudta meg a Franchiseportal.hu, a lánc egyik tulajdonosának, Alex Scicluna úr tájékoztatásából.

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején
Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon
Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc
A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata
Új séf, új étlap, új élmények.

Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme
Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.

Szigorítás az energiaitalok piacán
A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.

Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén
Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.

Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják
A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.

Jön a Balaton Fagyija közönségkóstolás
Május 9-én rendezik meg az idei Balaton Fagyija választást egy kompon, amely a Tihany és Szántód közötti távon közlekedik.

Texasban nyílik a világ első nyomtatott kávézója
Brownsville-ben, Texasban készül megnyitni a világ első 3D nyomtatott kávézóját a Starbucks.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.