KerTrend – Vendéglátó kerthelyiségek és teraszok versenye

KerTrend címmel újra design versenyt hirdet a Vendég & Hotel szaklap. Ezúttal olyan vendéglátóhelységek nevezését várjuk, amelyek rendelkeznek kiülős terasszal, kerthelyiséggel, vagy tetőkerttel. A nevezési határidő augusztus 27. !

A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország legszebb, leghangulatosabb, legkreatívabb kiülős helyét, és bemutassuk a nagyközönség számára, hogy hol érdemes a nyári estéket eltölteni.

 A versenyre pályázhat bármely Magyarországon működő vendéglátóegység (étterem, szálloda, söröző, borozó, bár, pub, kocsma, szórakozóhely, hajó, cukrászda, kávézó, stb.) amely rendelkezik terasszal, kerthelyiséggel, utcai kiülős terasszal, tetőterasszal, vagy tetőkerttel (stb.).

Kategóriák:

• Éttermek, Szállodák

• Kávézók, Bárok

• Szórakozóhelyek (diszkók, lounch-ok, stb.)

 

A nevezéseket szakmai zsűri bírálja:

Hervé-Lóránth Ervin  (Hervé Gallery)

Dán Bernadett  (Hervé Gallery)

Milassin Levente  (DesignPumpa)

Szigeti Péter  (Kreatív)

 

Szeptemberben a nevezéseket a nagyközönség is értékelheti, egy online szavazás keretein belül.

 

További információ és nevezési lap a www.vendeg.hu/kertrend.php linken található,

vagy forduljanak kollégánkhoz: 

Milassin Mariann

[email protected]

+36-1-430 - 4533

 



A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.