KerTrend design verseny

KerTrend – Vendéglátó kerthelyiségek és teraszok versenye Keressük Magyarország legszebb, legdizájnosabb, leghangulatosabb, legkreatívabb kerthelyiségét!

KerTrend címmel újra design versenyt hirdet a Vendég & Hotel szaklap.

    Versenyünkre olyan vendéglátóhelységek nevezését várjuk, amelyek rendelkeznek kiülős terasszal, kerthelyiséggel, vagy tetőkerttel. A nevezéseket 2011. szeptember 16., péntekig várjuk.

    A beérkező pályaművek bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel Online-on. Ezen túl, a zsűri által kiválasztott nyertes pályaművek részletes bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel szaklap 2011. novemberi számában, a Vendég & Hotel honlapján, amelyre a versenyt kísérő dm és PR kampány közben felhívjuk a szakma és a sajtó figyelmét.

Kategóriák:

  • Éttermek
  • Szállodák, Hotelek
  • Kávézók, Teázók, Cukrászdák
  • Bárok, Szórakozóhelyek (disco, lounge, stb.)
  • Hajók
  • Értékelés:

  • A zsűri a beérkezett nevezésekből rövidlistát alakít ki.
  • A rövidlistára került pályázók közül választja ki a zsűri a győzteseket.
  • Nyeremények.
  • A nyereményekről az

    Oázis Kertészet

     

    a

    Hoventa 

    és a Zsindelyes Pálinkafőzde

    gondoskodik.

     

    További információk: ITT!

    A JELENTKEZÉSI LAP letőltése!

    A RÉSZLETES KIÍRÁS letőltése!

     

    Érdeklődés és további információ:

    Kovács Péter

    kovacsp@vendeg.hu

    +36 1 430-4528

     

    Kattints Facebook oldalunkra!


    Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme

    Nyitva az Alelí - ez most a pesti belváros egyik legjobb olasz étterme 

    Az Alelí egy mediterrán vidékeken őshonos dísznövény - ezt a nevet adta a spanyol éttermének három Michelin-csillagot szerzett sztárséf, Dani García, aki Budapesten nyitotta meg brandjének legújabb egységét.
    Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején

    Az idei év legjobb pezsgőjét kóstolhatjuk a főváros tetején 

    Komplex élmények és különleges koktélok is várnak a Hilton Budapest tetején található White Raven skybarban.
    Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon

    Megint egy skybar-nyitás: ezúttal a pesti oldalon 

    Átadták a skybart a WING fejlesztésű ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotelben, teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit a Libertyben lévő szálloda-duo.
    Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben

    Vendéglátósok éves közgyűlése a Gundelben 

    Május 15-én a Magyar Vendéglátók Ipartestületének (MVI) vezetősége és tagsága a Gundel étteremben tartotta éves közgyűlését.
    Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO

    Dél-amerikai "füst" a budai vár lábánál - megnyílt az UMO 

    A hely koncepciója a négy alapelem, a tűz, a víz, a föld, és a levegő köré rendeződött, ahol a vendég minden érzékszervére egyszerre hatnak a multikulturális gasztronómiai élmények.
    Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?

    Hogyan és mennyit grilleznek nyáron a magyarok?  

    Azokat, akik sütögetni szoktak leginkább az ételek ízvilága, a jó idő, a társaság és a tűz hangulata csábítja a grillezésre.
    Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán

    Különleges helyszín nyílik a Duna part egyik legszebb szakaszán 

    Művészet, kultúra és kikapcsolódás városlakóknak.
    Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál

    Leállt a termelés a világ leghíresebb csípős szósz gyártójánál 

    A rajongók állítólag rohamosan felvásárolják a még piacon lévő készleteket.
    BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait

    BUD Wine: kiválasztották a Budapest Airport borait 

    A BUD Wine címért öt kategóriában mérettettek meg a borászatok.
    Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka

    Igazi borkülönlegesség volt a kínai elnök búcsúajándéka 

    Orbán Viktor miniszterelnök Hszi Csin-pinget egy 1949-es évjáratú Tokaji Aszúval ajándékozta meg.

    Interjú

    Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”

    Klasszis TopDesign 2023 győztesünk: „Nem vagyunk azok a feladós típusok”  

    Interjú a Klasszis TopDesign 2023 verseny egyik díjazottjával.
    Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

    Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

    Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
    Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

    Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

    Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.