KerTrend design verseny

KerTrend – Vendéglátó kerthelyiségek és teraszok versenye Keressük Magyarország legszebb, legdizájnosabb, leghangulatosabb, legkreatívabb kerthelyiségét!

KerTrend címmel újra design versenyt hirdet a Vendég & Hotel szaklap.

    Versenyünkre olyan vendéglátóhelységek nevezését várjuk, amelyek rendelkeznek kiülős terasszal, kerthelyiséggel, vagy tetőkerttel. A nevezéseket 2011. szeptember 16., péntekig várjuk.

    A beérkező pályaművek bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel Online-on. Ezen túl, a zsűri által kiválasztott nyertes pályaművek részletes bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel szaklap 2011. novemberi számában, a Vendég & Hotel honlapján, amelyre a versenyt kísérő dm és PR kampány közben felhívjuk a szakma és a sajtó figyelmét.

Kategóriák:

  • Éttermek
  • Szállodák, Hotelek
  • Kávézók, Teázók, Cukrászdák
  • Bárok, Szórakozóhelyek (disco, lounge, stb.)
  • Hajók
  • Értékelés:

  • A zsűri a beérkezett nevezésekből rövidlistát alakít ki.
  • A rövidlistára került pályázók közül választja ki a zsűri a győzteseket.
  • Nyeremények.
  • A nyereményekről az

    Oázis Kertészet

     

    a

    Hoventa 

    és a Zsindelyes Pálinkafőzde

    gondoskodik.

     

    További információk: ITT!

    A JELENTKEZÉSI LAP letőltése!

    A RÉSZLETES KIÍRÁS letőltése!

     

    Érdeklődés és további információ:

    Kovács Péter

    [email protected]

    +36 1 430-4528

     

    Kattints Facebook oldalunkra!


    Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

    Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

    A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
    Újdonság: pizza és bor egy palackban

    Újdonság: pizza és bor egy palackban 

    Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
    Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

    Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

    Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
    Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

    Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

    A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
    Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

    Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

    A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
    Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

    Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

    Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
    Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

    Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

    A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
    Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

    Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

    A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
    Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

    Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

    Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
    Újbor kóstoló Badacsonyban

    Újbor kóstoló Badacsonyban 

    Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

    Interjú

    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

    Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

    Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
    Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

    Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

    Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.