KerTrend design verseny

KerTrend – Vendéglátó kerthelyiségek és teraszok versenye Keressük Magyarország legszebb, legdizájnosabb, leghangulatosabb, legkreatívabb kerthelyiségét!

KerTrend címmel újra design versenyt hirdet a Vendég & Hotel szaklap.

    Versenyünkre olyan vendéglátóhelységek nevezését várjuk, amelyek rendelkeznek kiülős terasszal, kerthelyiséggel, vagy tetőkerttel. A nevezéseket 2011. szeptember 16., péntekig várjuk.

    A beérkező pályaművek bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel Online-on. Ezen túl, a zsűri által kiválasztott nyertes pályaművek részletes bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel szaklap 2011. novemberi számában, a Vendég & Hotel honlapján, amelyre a versenyt kísérő dm és PR kampány közben felhívjuk a szakma és a sajtó figyelmét.

Kategóriák:

  • Éttermek
  • Szállodák, Hotelek
  • Kávézók, Teázók, Cukrászdák
  • Bárok, Szórakozóhelyek (disco, lounge, stb.)
  • Hajók
  • Értékelés:

  • A zsűri a beérkezett nevezésekből rövidlistát alakít ki.
  • A rövidlistára került pályázók közül választja ki a zsűri a győzteseket.
  • Nyeremények.
  • A nyereményekről az

    Oázis Kertészet

     

    a

    Hoventa 

    és a Zsindelyes Pálinkafőzde

    gondoskodik.

     

    További információk: ITT!

    A JELENTKEZÉSI LAP letőltése!

    A RÉSZLETES KIÍRÁS letőltése!

     

    Érdeklődés és további információ:

    Kovács Péter

    [email protected]

    +36 1 430-4528

     

    Kattints Facebook oldalunkra!


    Csődöt jelentett a Hooters

    Csődöt jelentett a Hooters 

    A csirkeszárnyairól híres Hooters étteremlánc hétfőn csődöt jelentett, de a márka továbbra is megmarad.
    Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket

    Csehország megszigorítja a száj- és körömfájás elleni védőintézkedéseket 

    A miniszter közlése szerint Szlovákiából, Magyarországról, Alsó Ausztriából és Burgenlandból hétfő éjféltől tilos lesz egyes állati termékek behozatala.
    Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel

    Csehországi borturisztikai konferencia – magyar résztvevőkkel 

    Három magyar résztvevő a mikulovi Nemzetközi Borturizmus Konferencián.
    Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére

    Etyek nagyra törő terve: felkerülni a világ pezsgő térképére 

    Az Etyeki Pezsgő hivatalosan eredetvédett státuszt kapott.
    Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban

    Terített asztal a Balatonnál – gasztro-évadnyitó Tihanyban 

    Hagyományteremtő„Balaton Expo”-n jelent meg a régió kínálata a Balaton asztalán.
    Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek

    Fontos termék a vendéglátóipar szereplőinek 

    Új névvel és telephelyen, kibővített termékportfólióval és nemzetközi terjeszkedéssel folytatja működését Magyarország vezető újrahasználati rendszere, a Cup Revolution.
    Felvásárolták az albán Spar-hálózatot

    Felvásárolták az albán Spar-hálózatot 

    Koszovó legnagyobb kiskereskedelmi hálózata, a Viva Fresh Store felvásárolta a Spar Albánia üzleteit a helyi Balfin befektetési csoporttól.
    Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben

    Balatoni vörösborokat díjaztak Berlinben 

    Ki mondta, hogy a balatonfüredi borvidék kizárólag fehérborok készítéséhez kiváló terület?
    Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás

    Itthon újabb szarvasmarhatelepen jelent meg a ragadós száj- és körömfájás 

    Az első tünetek kedden jelentkeztek a Levél településen található, 3000 egyedet számláló szarvasmarha-állományban.
    Jön egy stílusos villásreggeli

    Jön egy stílusos villásreggeli 

    Stílusos Vidéki Villásreggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek.

    Interjú

    Nagybor vagy semmi

    Nagybor vagy semmi 

    A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

    Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

    Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.