KerTrend design verseny

KerTrend – Vendéglátó kerthelyiségek és teraszok versenye Keressük Magyarország legszebb, legdizájnosabb, leghangulatosabb, legkreatívabb kerthelyiségét!

KerTrend címmel újra design versenyt hirdet a Vendég & Hotel szaklap.

    Versenyünkre olyan vendéglátóhelységek nevezését várjuk, amelyek rendelkeznek kiülős terasszal, kerthelyiséggel, vagy tetőkerttel. A nevezéseket 2011. szeptember 16., péntekig várjuk.

    A beérkező pályaművek bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel Online-on. Ezen túl, a zsűri által kiválasztott nyertes pályaművek részletes bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel szaklap 2011. novemberi számában, a Vendég & Hotel honlapján, amelyre a versenyt kísérő dm és PR kampány közben felhívjuk a szakma és a sajtó figyelmét.

Kategóriák:

  • Éttermek
  • Szállodák, Hotelek
  • Kávézók, Teázók, Cukrászdák
  • Bárok, Szórakozóhelyek (disco, lounge, stb.)
  • Hajók
  • Értékelés:

  • A zsűri a beérkezett nevezésekből rövidlistát alakít ki.
  • A rövidlistára került pályázók közül választja ki a zsűri a győzteseket.
  • Nyeremények.
  • A nyereményekről az

    Oázis Kertészet

     

    a

    Hoventa 

    és a Zsindelyes Pálinkafőzde

    gondoskodik.

     

    További információk: ITT!

    A JELENTKEZÉSI LAP letőltése!

    A RÉSZLETES KIÍRÁS letőltése!

     

    Érdeklődés és további információ:

    Kovács Péter

    [email protected]

    +36 1 430-4528

     

    Kattints Facebook oldalunkra!


    Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

    Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

    Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
    Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

    Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

    A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
    Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

    Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

    Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
    Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

    Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

    Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
    Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

    Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

    A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
    Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

    Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

    Új séf, új étlap, új élmények.
    Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme

    Ilyen lesz a Balaton egyik legújabb étterme 

    Május végén nyitja meg kapuit Alsóörsön az Y by Rácz Jenő étterem, amely a Michelin-csillagos séf, Rácz Jenő vezetésével várja a vendégeket.
    Szigorítás az energiaitalok piacán

    Szigorítás az energiaitalok piacán 

    A jogszabály célja a fiatalok körében tapasztalható aggasztó energiaital-fogyasztási trendek visszaszorítása.
    Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén

    Lazulós programokkal indul a szezon a Kopaszi-gát menő helyén 

    Idén május elsejével nyitja meg kapuit a Kopaszi-gáton a Flava Beach Bár és Büfé.
    Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják

    Lehet kísérletezni, de a magyarok továbbra is a dobostortát imádják 

    A 140 éves dobostorta továbbra is maga mögé utasítja a teljes desszertmezőnyt.

    Interjú

    Nagybor vagy semmi

    Nagybor vagy semmi 

    A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

    Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

    Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.