KerTrend design verseny

KerTrend – Vendéglátó kerthelyiségek és teraszok versenye Keressük Magyarország legszebb, legdizájnosabb, leghangulatosabb, legkreatívabb kerthelyiségét!

KerTrend címmel újra design versenyt hirdet a Vendég & Hotel szaklap.

    Versenyünkre olyan vendéglátóhelységek nevezését várjuk, amelyek rendelkeznek kiülős terasszal, kerthelyiséggel, vagy tetőkerttel. A nevezéseket 2011. szeptember 16., péntekig várjuk.

    A beérkező pályaművek bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel Online-on. Ezen túl, a zsűri által kiválasztott nyertes pályaművek részletes bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel szaklap 2011. novemberi számában, a Vendég & Hotel honlapján, amelyre a versenyt kísérő dm és PR kampány közben felhívjuk a szakma és a sajtó figyelmét.

Kategóriák:

  • Éttermek
  • Szállodák, Hotelek
  • Kávézók, Teázók, Cukrászdák
  • Bárok, Szórakozóhelyek (disco, lounge, stb.)
  • Hajók
  • Értékelés:

  • A zsűri a beérkezett nevezésekből rövidlistát alakít ki.
  • A rövidlistára került pályázók közül választja ki a zsűri a győzteseket.
  • Nyeremények.
  • A nyereményekről az

    Oázis Kertészet

     

    a

    Hoventa 

    és a Zsindelyes Pálinkafőzde

    gondoskodik.

     

    További információk: ITT!

    A JELENTKEZÉSI LAP letőltése!

    A RÉSZLETES KIÍRÁS letőltése!

     

    Érdeklődés és további információ:

    Kovács Péter

    [email protected]

    +36 1 430-4528

     

    Kattints Facebook oldalunkra!


    Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől

    Búcsú az ismert konyhai tárolóedényektől 

    Immár hivatalosan is bejelentették: végleg eltűnik Magyarországról a Tupperware – az az amerikai cég, amelynek neve egybeforrt a konyhai műanyag tárolódobozokkal.
    Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme

    Lehúzza a rolót a borsodiak egyik kedvenc étterme 

    A kazincbarcikai Borsod Burger étterem másfél évnyi működés után bezárja kapuit.
    Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék

    Briósokat készít rászorulóknak egy fiatal miskolci pék 

    A fiatal pék célja, hogy friss péksüteményeivel segítse a helyi közösséget, különösen azokat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek.
    NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon

    NGM: decemberben a magyar lakosság inkább külföldön vásárolt, mintsem itthon 

    A Központi Statisztikai Hivatal adatai alapján a kiskereskedelmi forgalom 2024-ben a megelőző évhez viszonyítva összességében 2,6 százalékkal növekedett.
    Guinness-rekord: megsütötték Magyarország legtöbb szeletből álló Dobostortáját

    Guinness-rekord: megsütötték Magyarország legtöbb szeletből álló Dobostortáját 

    A kísérletre Dobos C. József cukrász halálának 100. évfordulójának tiszteletére került sor.
    Nápolyi pizza a pesti Michelin-ajánlott olasz étteremtől

    Nápolyi pizza a pesti Michelin-ajánlott olasz étteremtől 

    Közös pizzázással támogatja a Virtuózok fiatal tehetségeit az Alelí Budapest étterem.
    Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája

    Végéhez közeledik a koreai influenszer budapesti gasztrotúrája 

    A fináléban hat darab lángost fogyasztott el a korai mokpang influenszer.
    Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál

    Letisztult designnal Burger King-nyitás az Omszki-tónál 

    Budakalászon nyitotta meg 59. magyarországi egységét a gyorsétteremlánc.
    Zöld lámpa a  szupermarketlánc első bolti kocsmájának

    Zöld lámpa a szupermarketlánc első bolti kocsmájának 

    A tervek szerint a kocsma a dundonaldi üzletben kap helyet, amely a Lidl reményei szerint új vásárlókat vonz majd az üzletbe.
    Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének

    Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének 

    A két ikonikus piros tábla mellett a harmadik is ott „tündököl” a Stílusos Vidéki Éttermiségivel (SVÉT-tel) együtt.

    Interjú

    Nagybor vagy semmi

    Nagybor vagy semmi 

    A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

    Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

    Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.