KerTrend design verseny

KerTrend – Vendéglátó kerthelyiségek és teraszok versenye Keressük Magyarország legszebb, legdizájnosabb, leghangulatosabb, legkreatívabb kerthelyiségét!

KerTrend címmel újra design versenyt hirdet a Vendég & Hotel szaklap.

    Versenyünkre olyan vendéglátóhelységek nevezését várjuk, amelyek rendelkeznek kiülős terasszal, kerthelyiséggel, vagy tetőkerttel. A nevezéseket 2011. szeptember 16., péntekig várjuk.

    A beérkező pályaművek bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel Online-on. Ezen túl, a zsűri által kiválasztott nyertes pályaművek részletes bemutatásra kerülnek a Vendég & Hotel szaklap 2011. novemberi számában, a Vendég & Hotel honlapján, amelyre a versenyt kísérő dm és PR kampány közben felhívjuk a szakma és a sajtó figyelmét.

Kategóriák:

  • Éttermek
  • Szállodák, Hotelek
  • Kávézók, Teázók, Cukrászdák
  • Bárok, Szórakozóhelyek (disco, lounge, stb.)
  • Hajók
  • Értékelés:

  • A zsűri a beérkezett nevezésekből rövidlistát alakít ki.
  • A rövidlistára került pályázók közül választja ki a zsűri a győzteseket.
  • Nyeremények.
  • A nyereményekről az

    Oázis Kertészet

     

    a

    Hoventa 

    és a Zsindelyes Pálinkafőzde

    gondoskodik.

     

    További információk: ITT!

    A JELENTKEZÉSI LAP letőltése!

    A RÉSZLETES KIÍRÁS letőltése!

     

    Érdeklődés és további információ:

    Kovács Péter

    [email protected]

    +36 1 430-4528

     

    Kattints Facebook oldalunkra!


    Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

    Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

    Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
    Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

    Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

    A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
    CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

    CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

    Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
    Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

    Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

    Kannabiszt találtak bennük.
    Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

    Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

    Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.
    Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben

    Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben 

    A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.
     Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken

    Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken 

    Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.
    Gasztrohétvége Cserkeszőlőn

    Gasztrohétvége Cserkeszőlőn 

    A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak. 
    Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban

    Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban 

    Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.
    Hamburger – mindenek felett?

    Hamburger – mindenek felett? 

    Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.

    Interjú

    Nagybor vagy semmi

    Nagybor vagy semmi 

    A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

    Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

    Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

    Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

    Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.