Las Vegas költözik egy éjszakára a Matild Palota falai közé

Március 25-én különleges nyitóeseménnyel indul a Matild Cabaret 2023-as, tavaszi/nyári évada. A kizárólag egyetlen estén megtekinthető Vegas-show trükkökkel, látványos akrobatikus mozdulatokkal, a Matild Girls tánckarával és kellemes dallamokkal kápráztatja el a közönséget.

A tavaly elindult revü-showműsor idén új három különböző tematikával jelentkezik hetente két alkalommal. A Matild  Palota tavaly októberben élesztette újra a revük csillogó világát a fővárosban. Az estek sikerének köszönhetően tavasszal új évaddal, tematikus revü és show-műsorokkal, és különleges gasztronómiai kalanddal várják a vendégeket.

                                               

A „Life is a Cabaret” elnevezésű produkció a klasszikus francia kabaré ihlette modern jelenetekkel a Group’n’Swing csodás előadásában. A Dreams come true”  utazás a burleszk világába Fehér Lili főszereplésével. A harmadik „Fly me to the Moon” elnevezésű vacsorarevün Gájer Bálint és zenekara Hollywood legszebb szerelmi történeteit idézi meg és eleveníti fel: Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole és Michael Bublé slágerei csendülnek fel. Az előadások alatt idén is 3 fogásos vacsorát szolgálnak fel. 

„A vendégeink egy este keretén belül láthatnak egy színvonalas revüshow-t, amelyet gasztronómiai élménnyel párosítunk”, mondta az újranyitással kapcsolatban Selim Ölmez, a ház igazgatója.

Minden további info: ITT

                            

 

Forrás: Arterego / Turizmus Online


Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat

Bajban a hazai sertéstenyésztő ágazat 

A gazdák több százezer sertést nem tudnak értékesíteni, miközben a vidéki térségeket csődhullám fenyegeti.
Argentin borok Budapesten

Argentin borok Budapesten  

Idén is bemutatkozott Budapesten a Malbec, e világhírű argentin borfajta, az egyik legnagyobb hazai borkereskedésben.
Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták

Innováció: gombabetegségeknek ellenálló szőlőfajták 

A legjellemzőbb gombabetegségekkel szemben ellenálló szőlőfajtákat, valamint magas hozzáadott értékkel rendelkező borászati termékeket fejlesztett ki a Varga Pincészet Kft. és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) konzorciuma. 
Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról

Friss kutatás: a Z- és Y-generáció tudatos borfogyasztásáról 

A fiatalabb felnőttek számára a borfogyasztás már nem csupán hagyomány vagy gasztronómiai kiegészítő, hanem értékválasztás is.
Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market

Új helyszín, bővülő választék – nyit a Gin Market 

A gin nemcsak az egyik legnépszerűbb ital és longdrink alapanyag a fővárosban, hanem az egyik legnagyobb ginfesztivál főszereplője is.
Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot!

Tej Terméktanács: mindenki egyen több trappista sajtot! 

A Tej Terméktanács országos marketingkampányt indított a hazai előállítású trappista sajt fogyasztásának ösztönzésére.
Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek

Hajnali 1-ig nyitva minden brit pub – győzelmet ünnepelnek 

Hajnali 1-ig nyitva tarthatnak a pubok a brit győzelem 80. évfordulóján.
Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon

Tízéves a budapesti topétterem, legendás túrógombócuk maradt az étlapon 

Tízéves az egerszalóki St. Andrea Szőlőbirtok értékeit továbbgondoló, 2015-ben az Eiffel Palace épületében megnyitott St. Andrea Restaurant.
A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.