Las Vegas költözik egy éjszakára a Matild Palota falai közé

Március 25-én különleges nyitóeseménnyel indul a Matild Cabaret 2023-as, tavaszi/nyári évada. A kizárólag egyetlen estén megtekinthető Vegas-show trükkökkel, látványos akrobatikus mozdulatokkal, a Matild Girls tánckarával és kellemes dallamokkal kápráztatja el a közönséget.

A tavaly elindult revü-showműsor idén új három különböző tematikával jelentkezik hetente két alkalommal. A Matild  Palota tavaly októberben élesztette újra a revük csillogó világát a fővárosban. Az estek sikerének köszönhetően tavasszal új évaddal, tematikus revü és show-műsorokkal, és különleges gasztronómiai kalanddal várják a vendégeket.

                                               

A „Life is a Cabaret” elnevezésű produkció a klasszikus francia kabaré ihlette modern jelenetekkel a Group’n’Swing csodás előadásában. A Dreams come true”  utazás a burleszk világába Fehér Lili főszereplésével. A harmadik „Fly me to the Moon” elnevezésű vacsorarevün Gájer Bálint és zenekara Hollywood legszebb szerelmi történeteit idézi meg és eleveníti fel: Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole és Michael Bublé slágerei csendülnek fel. Az előadások alatt idén is 3 fogásos vacsorát szolgálnak fel. 

„A vendégeink egy este keretén belül láthatnak egy színvonalas revüshow-t, amelyet gasztronómiai élménnyel párosítunk”, mondta az újranyitással kapcsolatban Selim Ölmez, a ház igazgatója.

Minden további info: ITT

                            

 

Forrás: Arterego / Turizmus Online


Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között

Falstaff: egri bor Közép-Európa legjobbjai között 

Most került be először, és rögtön 96 ponttal értékelte a St. Andrea Szőlőbirtok egyik csúcsborát az osztrák Falstaff magazin.
Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől

Szezonrajt helyett záróra – búcsú egy ikonikus balatoni étteremtől 

Évtizedes hagyományokkal rendelkezik a Kisfaludy-ház a balatoni vendéglátás területén, most mégis bezárt.
Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra

Nyitva a jelölési lehetőség az idei Gundel Károly-díjra 

A rangos elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.
Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten

Élelmiszer-outlet nyílt Budapesten 

A budapesti Récsei Centerben lévő felújított élelmiszerbolt több mint 100 négyzetméteren kínál termékeket.
Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban

Újabb Michelin-csillagos éttermek Horvátországban 

A Rovinjban található Agli Amici megtartotta két Michelin-csillagát, az egycsillagos éttermek száma pedig tízről tizenkettőre emelkedett Horvátországban.
Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség

Villány térségében is megjelent a veszélyes szőlőbetegség 

A villányi borvidék szőlőfajtáinak nagy része fogékony a kórokozóra, a terjedés csak hatékony megelőző intézkedésekkel akadályozható meg.
Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen

Szürkebarát Párbaj Badacsonytördemicen  

Egy igazán egyedülálló, országos jelentőségű boros eseményre készül a Badacsonyi borvidék.
Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon

Tiszta ízek, japán precizitás – a sashimi kultúrája Magyarországon  

Magyarországon is egyre többen keresik a könnyed, mégis gazdag ízélményeket nyáron – és ebben a sashimi kultúrája kulcsszerepet játszik.
Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban

Jó hír a hazai szőlőtermesztéssel kapcsolatban 

Megállhat a magyar szőlőtermesztés visszaesése, de a klímaváltozás jelentős károkat okozhat az ültetvényekben.
Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány

Pezseg a nyár: indul a „Buborékok Nyara” kampány 

Az idei nyár hivatalos fröccse pedig nem más, mint a Macifröccs.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.