Magyar Franchise Szövetség Díjkiosztó Gála

A 20 éves Magyar Franchise Szövetség január 27-én, 18:30 órai kezdettel rendezi meg Díjkiosztó Gáláját a Corinthia Hotel Budapest dísztermében.

A 20 éves Magyar Franchise Szövetség január 27-én, 18:30 órai kezdettel rendezi meg Díjkiosztó Gáláját a Corinthia Hotel Budapest dísztermében.

A Szövetség Díjkiosztó Gálájára minden év elején kerül sor, ahol a díjazottak a szakmai elismerésen és egy iparművész által tervezett kisplasztikán túl, a Magyar Franchise Szövetség tagjai, és a rendezvény támogatói jóvoltából további értékes felajánlásokban részesülnek.

A rangos rendezvényen, ünnepélyes kereteken belül jelentik be, ki lett a 2010-es év franchise-hálózata, legdinamikusabban fejlődő fiatal franchise-hálózata, valamint az év franchise-átvevője és az év legsikeresebb fiatal átvevője.

A vacsora mellett változatos műsor szórakoztatja a résztvevőket. Hazánk gazdaságában egyre nagyobb teret hódít magának a franchise, egyre több vállalkozó választja ezt a formát saját üzletének működtetéséhez. Minden évben számos új franchise-hálózat jön létre, illetve egyre több külföldi nagy rendszer lép be a hazai piacra. A Szövetség felmérése szerint hazánkban jelenleg közel 350-re tehető a franchise-rendszerben működő hálózatok száma. (forrás: Franchiseportál)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.