Megnyílt a második budapesti Starbucks

Még fél év sem telt el a Starbucks első, budapesti üzletének megnyitója óta, és már itt is a kávézólánc újabb magyarországi tagja. A WestEnd-ben található hangulatos kávézó párja szintén egy frekventált, jól megközelíthető helyen, a Mammutban található. Az új üzlet modern kialakítása jól illeszkedik a Mammut belső tereihez. Ahogy a WestEnd-ben is, itt is ingyenes a Wifi-szolgáltatás.

Az újonnan debütáló üzlet már a legújabb, karácsonyi termékkínálattal várja vendégeit. Nyitási akcióiban így a jól ismert Starbucks termékek mellett három, csak ebben az időszakban árusított karácsonyi italkülönlegesség (Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte, Mocha Pralini) szerepel, melyekhez a Starbucks karácsonyi süteményeit ajánlja. Szemes kávé kollekcióját pedig az 1984 óta létező, és most már Budapesten is kapható Starbucks® Christmas Blend kávé egészíti ki. „Természetesen nagyon örülünk az új Starbucks üzletnek, de izgatottan várjuk azt is, hogy csatlakozhassunk egy újabb közösséghez. Szeretnénk, ha közvetlen szomszédaink minél hamarabb ellátogatnának hozzánk, hogy nekik is átadhassuk a Starbucks élményt.” – nyilatkozta Szabó Orsolya, a Starbucks marketing specialistája. Elmondta továbbá, hogy az új üzlet is ideális a munka és az otthon közötti, úgynevezett harmadik hely kialakítására, ahol az emberek kicsit megpihenhetnek és beszélgethetnek barátaikkal egy pohár finom kávé mellett.

„Az első üzlet nyitása a várakozásainknak megfelelő nagy sikert aratott, így nem volt kérdéses a további terjeszkedés a magyar piacon. A WestEnd-beli üzletünk forgalma a nyitás óta sem lankad, telt házzal üzemelünk szinte mindennap.” – összegezte a Starbucks első pár hónapját Szász Edit, a Starbucks területi vezetője.

A Mammut-beli üzlet a 23. a Starbucks régiós (Csehország, Lengyelország és Magyarország) üzletnyitásainak sorában. Az AmRest segítségével a Starbucks Csehországban 12, Lengyelországban 9 és Magyarországon 2 kávézót üzemeltet. (Sajtóközlemény)


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.