Megnyílt a második budapesti Starbucks

Még fél év sem telt el a Starbucks első, budapesti üzletének megnyitója óta, és már itt is a kávézólánc újabb magyarországi tagja. A WestEnd-ben található hangulatos kávézó párja szintén egy frekventált, jól megközelíthető helyen, a Mammutban található. Az új üzlet modern kialakítása jól illeszkedik a Mammut belső tereihez. Ahogy a WestEnd-ben is, itt is ingyenes a Wifi-szolgáltatás.

Az újonnan debütáló üzlet már a legújabb, karácsonyi termékkínálattal várja vendégeit. Nyitási akcióiban így a jól ismert Starbucks termékek mellett három, csak ebben az időszakban árusított karácsonyi italkülönlegesség (Gingerbread Latte, Toffee Nut Latte, Mocha Pralini) szerepel, melyekhez a Starbucks karácsonyi süteményeit ajánlja. Szemes kávé kollekcióját pedig az 1984 óta létező, és most már Budapesten is kapható Starbucks® Christmas Blend kávé egészíti ki. „Természetesen nagyon örülünk az új Starbucks üzletnek, de izgatottan várjuk azt is, hogy csatlakozhassunk egy újabb közösséghez. Szeretnénk, ha közvetlen szomszédaink minél hamarabb ellátogatnának hozzánk, hogy nekik is átadhassuk a Starbucks élményt.” – nyilatkozta Szabó Orsolya, a Starbucks marketing specialistája. Elmondta továbbá, hogy az új üzlet is ideális a munka és az otthon közötti, úgynevezett harmadik hely kialakítására, ahol az emberek kicsit megpihenhetnek és beszélgethetnek barátaikkal egy pohár finom kávé mellett.

„Az első üzlet nyitása a várakozásainknak megfelelő nagy sikert aratott, így nem volt kérdéses a további terjeszkedés a magyar piacon. A WestEnd-beli üzletünk forgalma a nyitás óta sem lankad, telt házzal üzemelünk szinte mindennap.” – összegezte a Starbucks első pár hónapját Szász Edit, a Starbucks területi vezetője.

A Mammut-beli üzlet a 23. a Starbucks régiós (Csehország, Lengyelország és Magyarország) üzletnyitásainak sorában. Az AmRest segítségével a Starbucks Csehországban 12, Lengyelországban 9 és Magyarországon 2 kávézót üzemeltet. (Sajtóközlemény)


Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.