Megnyílt az első KonoPizza

Olaszország, Marokkó, Kanada, Bahrein, Dél-Korea, Libanon, Németország és Japán után Budapesten, a Mammut I. Bevásárlóközpontban nyílt meg az olasz KonoPizza étteremhálózat legújabb egysége.

Az ünnepélyes étteremnyitó ünnepségen- és szalagvágáson jelen volt a világhírű séf, Rossano Boscolo – a KonoPizza kitalálója – is, illetve Denise Zucco, az anyavállalat KonoPizza vezetője. Kulcsár Gábor, a KonoPizza magyarországi igazgatója elmondta, hogy hamarosan az éttermet újabb egység nyitása követi Szolnokon, a Pelikán Üzletházban, valamint hamarosan beindul a vállalat házhozszállítási szolgáltatása is. Turóczi Gábor, a Lucullus BT elnöke örömtelinek nevezte a KonoPizza megjelenését, illetve azt, hogy a “gyorsaság ezúttal remek minőséggel és válogatott alapanyagokkal párosul”.

KonoPizza – pizza újragondolva

A KonoPizza 2004 óta forradalmasítja az olaszok (és az egész világ) egyik közkedvelt ételét - a PIZZÁT. Ötlete az olasz Rossano Boscolo szakácsmester fejéből pattant ki, aki séfiskoláival és luxus-szállodáival már világszerte kivívta az üzleti világ elismerését. A Boscolo család illusztris tagja úgy gondolta, hogy az olasz kulinária “átértelmezett”, és nem “újonnan kitalált” ételekkel fog tudni fejlődni. Így született a KonoPizza, amely egyesíti a hagyományos olasz konyha értékeit a modern kor elvárásaival. A különleges étel friss, gyors, ízletes, természetes alapanyagokból készül és séta közben is könnyen fogyasztható; a hozzávalók egy része Olaszországból származik. (Sajtóközlemény)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.