A Baldaszti's Grandban a hét minden napján várják a vendégeket, reggel 7:30-tól klasszikus reggeli ételekkel és egyedi kreációkkal, take-away kávéval, napközben ebédre kiváló bisztróételekkel, a vacsorafogások kiegészítőjeként pedig a legjobb borokkal és koktélokkal. A konyha, amelyet Rethling György és Lipher Tamás konyhafőnökök vezetnek, a legkiválóbb alapanyagokból készült bisztróételeket szolgálja fel. A bár hangulatát csütörtöktől szombatig meghosszabbított esti nyitvatartással, hajnali 2-ig élvezhetik.
A Baldaszti's kitchen új konyhafőnöke, Győrffy Árpád, akinek neve nem ismeretlen gasztronómiai körökben. A tehetséges fiatal séf igazán figyelemreméltó eredményekkel büszkélkedhet: a Czifray-versenykurzuson 2011 februárjában arany fokozattal a második, a IV. Hagyomány és Evolúció szakácsversenyen pedig a harmadik helyen végzett. A Baldaszti's kitchen új konyhafőnökeként célja egy elegáns és extravagáns, modern bisztrókonyha megvalósítása, amelynek koncepcióját 2011. november 3-án 19.30-tól egy degusztációs menüvel mutatja be.