Megnyitott a második vidéki Starbucks

A Fórum bevásárlóközpontban nyitott üzlettel együtt 21 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű kávézólánc. A márka 2010 óta van jelen a magyar piacon, a debreceni üzlet a második vidéki nagyvárosban nyitott kávézója.

A közel 180 négyzetméteres kávézó a jellegzetes Starbucks-hangulatot idézi fa burkolattal, kávébarna és natúr színekkel, kényelmes bútorokkal, és a megszokott, szélesen elnyúló bárpulttal, hogy a vendégek már a belépés pillanatától otthonosan érezhessék magukat. Többfunkciós berendezésével és barátságos hangulatával a Starbucks Fórum állandó helyszínévé szeretne válni a kávé élvezetének, legyen szó egy gyors megbeszélésről, egy kellemes baráti beszélgetésről vagy egy nagyobb létszámú tárgyalásról. Utóbbihoz az üzlethelyiség végében, a vendégtértől kissé elszeparált közösségi asztal biztosít ideális helyet, ahol a baristák rendszeresen kávékóstolót is terveznek tartani a kávé iránt érdeklődőknek.

Az új kávézóban a személyre szabható kávékülönlegességek mellett érdemes megkóstolni a süteményeket és a helyben készített friss szendvicseket is. Az évszakhoz igazodva a kávézólánc legújabb jeges kávéi, jeges teái és limonádéi, friss saláták és gyümölcslevek is megtalálhatóak az üzlet kínálatában. Az otthonra megvásárolható, helyben leőröltethető szemes kávék közül négy kedvenc már kapszulás kiszerelésben is elérhető.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Starbucks életérzést immár Debrecenben is átadhatjuk vendégeinknek” – mondta Kerek Fanni, a Starbucks magyarországi brand managere. „Reméljük, hogy a kávézónk hamar helyet kap a debreceniek életében, és sikerül a nyüzsgő bevásárlóközpontban egy új otthonos közösségi teret is létrehoznunk” – osztotta meg a kávézólánc elképzeléseit a szakember.

Azoknak, akiknek nincs idejük helyben elfogyasztani az italukat, a papírpohár mellett lehetőségük van saját termopoharukba is kérni az italukat, amivel egyszerre pénzt is spórolnak és a környezetet is óvják. Minden alkalommal, amikor egy vendég a papírpohár helyett a saját tumblerébe kéri az italát elvitelre, 90 forintot visszakap a vásárlása árából.

Az új kávézó 15 munkatárssal indul, akik a nyitás előtt a Starbucks saját baristaképzésén vettek részt, hogy a már jól megszokott színvonalat képviselhessék az új helyszínen is.

A most nyitott kávézót hamarosan újabb követi a városban.

Forrás: Vendég & Hotel


Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Új korszak a siófoki menzán

Új korszak a siófoki menzán 

Siófok összes általános- és középiskolájában bevezették a svédasztalos rendszerű menzát.
Mire fordítják a falusi kiskocsmák a rájuk hulló állami támogatást?

Mire fordítják a falusi kiskocsmák a rájuk hulló állami támogatást? 

A Kisfaludy Program tájékoztatása szerint az üzletenkénti 3 millió forintos forrásra a pályázatra jogosult italüzletek mintegy 80 százaléka jelentkezett.
Személyzet nélküli okosüzlet Újbudán

Személyzet nélküli okosüzlet Újbudán 

A napi 24 órában üzemelő Auchan GO üzletbe egy applikációval lehet bemenni, és ezen keresztül lehet fizetni a vásárlás végén.
Csókaszőlő, laska, piros bakator

Csókaszőlő, laska, piros bakator 

Régi magyar szőlőfajták kóstolója egy budai gimnáziumban.
Költészet, gasztronómiai ínyencségek a Centrálban, és egy hűséges négylábú kalandjai

Költészet, gasztronómiai ínyencségek a Centrálban, és egy hűséges négylábú kalandjai 

Budapest szívében, a patinás Centrál Kávéházban, április 10-én különleges esemény részesei lehettünk.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.