Megnyitott a második vidéki Starbucks

A Fórum bevásárlóközpontban nyitott üzlettel együtt 21 magyarországi taggal rendelkezik a világhírű kávézólánc. A márka 2010 óta van jelen a magyar piacon, a debreceni üzlet a második vidéki nagyvárosban nyitott kávézója.

A közel 180 négyzetméteres kávézó a jellegzetes Starbucks-hangulatot idézi fa burkolattal, kávébarna és natúr színekkel, kényelmes bútorokkal, és a megszokott, szélesen elnyúló bárpulttal, hogy a vendégek már a belépés pillanatától otthonosan érezhessék magukat. Többfunkciós berendezésével és barátságos hangulatával a Starbucks Fórum állandó helyszínévé szeretne válni a kávé élvezetének, legyen szó egy gyors megbeszélésről, egy kellemes baráti beszélgetésről vagy egy nagyobb létszámú tárgyalásról. Utóbbihoz az üzlethelyiség végében, a vendégtértől kissé elszeparált közösségi asztal biztosít ideális helyet, ahol a baristák rendszeresen kávékóstolót is terveznek tartani a kávé iránt érdeklődőknek.

Az új kávézóban a személyre szabható kávékülönlegességek mellett érdemes megkóstolni a süteményeket és a helyben készített friss szendvicseket is. Az évszakhoz igazodva a kávézólánc legújabb jeges kávéi, jeges teái és limonádéi, friss saláták és gyümölcslevek is megtalálhatóak az üzlet kínálatában. Az otthonra megvásárolható, helyben leőröltethető szemes kávék közül négy kedvenc már kapszulás kiszerelésben is elérhető.

„Nagy öröm számunkra, hogy a Starbucks életérzést immár Debrecenben is átadhatjuk vendégeinknek” – mondta Kerek Fanni, a Starbucks magyarországi brand managere. „Reméljük, hogy a kávézónk hamar helyet kap a debreceniek életében, és sikerül a nyüzsgő bevásárlóközpontban egy új otthonos közösségi teret is létrehoznunk” – osztotta meg a kávézólánc elképzeléseit a szakember.

Azoknak, akiknek nincs idejük helyben elfogyasztani az italukat, a papírpohár mellett lehetőségük van saját termopoharukba is kérni az italukat, amivel egyszerre pénzt is spórolnak és a környezetet is óvják. Minden alkalommal, amikor egy vendég a papírpohár helyett a saját tumblerébe kéri az italát elvitelre, 90 forintot visszakap a vásárlása árából.

Az új kávézó 15 munkatárssal indul, akik a nyitás előtt a Starbucks saját baristaképzésén vettek részt, hogy a már jól megszokott színvonalat képviselhessék az új helyszínen is.

A most nyitott kávézót hamarosan újabb követi a városban.

Forrás: Vendég & Hotel


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.