MVI-konferencia a SIRHA nyitónapján

Véresen komoly kérdések a vendéglátó üzletekben.

Szakmai partnerünk, a Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) igazán aktuális témájú konferenciát szervez a SIRHA idején, a Hungexpo területén, ahol a vendéglátás területének legsúlyosabb, mindenkit érdeklő kérdéseire keresik szakértők segítségével a választ. Ha a kiállítás nyitónapján a SIRHÁ-n jár, ezt a szakmai programot érdemes beiktatni "táncrendjébe".

Íme, a részletek:

 

Magyar Vendéglátók Ipartestületének konferenciája

2020. február 4. kedd 13.30-15.30

(SIRHA kiállítás keretein belül 2020. febr. 4-6.)

 

Helyszín:Hungexpo, „A” pavilon Konferencia terem

 

 

A konferencia címe:

 

Véresen komoly kérdések vendéglátó üzleteinkben

 

Köszöntő: Kovács László elnök, Magyar Vendéglátók Ipartestülete

             13.35 – 14.15 A bizonylatkiállítás legfontosabb tudnivalói a vendéglátóiparban(számla- és nyugtaadási kötelezettségek, borravaló és felszolgálási díj) – Horváth Gábor főosztályvezető, NAV Központi Irányítás Ellenőrzések Felügyeleti Főosztály

           14.20 – 14.40 Lehet még tanulóm jövőre? Szakképzési átalakítások érthetően - Mayer Gyula elnök, Turizmus-vendéglátás ÁKT

          14.45 – 15. 05 A külföldi munkavállalók foglalkoztatásainak szabályai - dr. Nyári Tibor főosztályvezető-helyettes, BFKH Foglalkoztatási Főosztály 

          15.10 – 15.30 Fenntartható a fenntarthatóság? A fenntarthatóság vendéglátáshoz kapcsolódó alapgondolatai - Varga Judit – Felelős Gasztrohős

 

                                        Az ingyenes belépéshez az alábbi linken keresztül tud regisztrálni:

www.sirha-budapest.com/MVI

 

 

Várjuk szeretettel!

Forrás: MVI


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.