Minőség nemcsak a dizájnban, hanem a gasztronómiában is
Az á la carte étteremként nyitott Urbán betyár kiváló elhelyezkedésének köszönhetően konferencia és rendezvényteremnek is elsőosztályú. Egyedi mind belsőépítészetileg, mind az étel- és italválasztékot illetően ahol különösen nagy hangsúlyt fektetnek a hazai különleges minőségű alapanyagok, borok, pálinkák és kézműves sörök kiválasztására és azok népszerűsítésére.
Néprajz modern köntösben?
Budapest egyik legújabb színfoltjaként a Belváros szívében ez az étterem nem csupán a helyi lakosság és utazók kedvében jár, de olyan gasztronómiai, valamint néprajzi élményt is nyújt, mely egyedülálló Magyarországon.
Hogy milyen a betyárkonyha?
Magyaros, de új köntösben és nemzetközi is. A Látványkonyhában a Betyár Chefek keze alatt készülnek a legínycsiklandozóbb magyaros és nemzetközi ételkülönlegességek. A vendégek testközelből figyelhetik a füstölés, grillezés és a messze földön híres bográcsban főzés fortélyait, amelynek eredménye a gasztro szerelmeseit is rabul ejti.
Múzeumként is megállja a helyét
Habár Budapesten vagyunk, az étterem interaktív néprajzi gyűjteménye igyekszik ízelítőt adni a magyar hagyományos paraszti kultúra világából. A néprajz 21. századi feladata, hogy a múltból táplálkozva adjon kihívásokat és nyújtson érdekességeket - ez az Urban Betyár Étterem és Élményközpont filozófiája.
Forrás: Vendég&Hotel Online
Forrás: www.urbanbetyar.com