Nevet és arculatot váltott a Király Gyros

A váltás okairól Csegezi László, az üzlethálózat tulajdonosa elmondta: nyolc év után jutottak az elhatározásra, mert sokkal előnyösebbnek tartják a König nevet. Maga a Király név a külföldiek számára rosszul ejthető, illetve Egerben sok vállalkozás ugyanilyen néven működik - írja a Franchiseportál.

A König Pizza tulajdonosa szerint üzletpolitikájukban továbbra is a minőség jelenti majd a legfontosabb kritériumot. Ezért nem kívánnak részt venni azokban az árharcokban, amelyek dúlnak, mert az "akciózásra" épülő, nagyon olcsó értékesítések épp a minőségi terméket nem képesek biztosítani.

- Mi az elejétől kezdve építettük a piacot, tehát a minőségre helyezzük a hangsúlyt. Az áraink ennek megfelelően lettek kialakítva. Semmiképpen nem akarunk ebből engedni, és megpróbáljuk az eddig szerzett ügyfeleinket a lehető legjobb módon kiszolgálni - tette hozzá a tulajdonos.

A cégvezető hangsúlyozta, a König névre történt váltás nem egyszerű névcsere, hanem segít tudatosítani az emberekben, hogy a még jobb minőséget és változatosabb kínálatot is tükrözi maga a márkanév. Örömmel számolt be arról is, hogy az egri üzletek mellett - az elmúlt egy hónapon belül - sikerült megnyitniuk Tiszafüreden és Nyíregyházán is egy-egy hasonló egységet, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy a jövőben minél több helyen tudják népszerűsíteni a márkanevet.

- Minőségi alapanyagokból minőségi szolgáltatással persze, kizárólag ez a cél - tette hozzá a cégvezető.

A névváltozással egyidejűleg megváltozott a web elérhetőségük is, a mi ma már konigpizza.hu.(forrás: König Pizza)


Zöld lámpa a  szupermarketlánc első bolti kocsmájának

Zöld lámpa a szupermarketlánc első bolti kocsmájának 

A tervek szerint a kocsma a dundonaldi üzletben kap helyet, amely a Lidl reményei szerint új vásárlókat vonz majd az üzletbe.
Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének

Michelin-ajánlás Szatmár-Bereg egyik éttermének 

A két ikonikus piros tábla mellett a harmadik is ott „tündököl” a Stílusos Vidéki Éttermiségivel (SVÉT-tel) együtt.
Megvan, ki kapta 2024-ben az Év Vendéglőse címet

Megvan, ki kapta 2024-ben az Év Vendéglőse címet 

A díjat 2001-ben alapította az MVI, a győztes kiválasztásakor az általa végzett munka minősége, szakmai magatartása és közéleti tevékenysége számít.
Újult elemekkel gazdagítva rendezik idén a derecskei disznótort

Újult elemekkel gazdagítva rendezik idén a derecskei disznótort 

Főleg az „új elemek” hangzik izgalmasnak ebben a hírben.
Beszáll a Coca-Cola a személyzet nélküli boltnyitásos üzletágba

Beszáll a Coca-Cola a személyzet nélküli boltnyitásos üzletágba 

Mintegy 250 millió forintot fordítanak erre Magyarországon. A bolt működésében az MI kiemelt szerephez jut.
Ha február, akkor Kávébár Bazár

Ha február, akkor Kávébár Bazár 

A jubileumi, tizenötödik KávéBár Bazár rendezvénynek a Millenáris B épülete, a nagycsarnok ad otthont.
Üdítőket hív vissza a multicég Európában

Üdítőket hív vissza a multicég Európában 

Európa néhány országában visszahívott bizonyos üdítőitalokat a Coca-Cola, mert „magasabb szintű” klórátot tartalmaznak.
A Lidl csökkenti a tojás árát

A Lidl csökkenti a tojás árát 

A lépés nem meglepő.
Gasztrorendezvény Szlovákiában

Gasztrorendezvény Szlovákiában 

Új ételek, élő főzés és technológiák a HoReCa szegmens számára – ételek és italok széles választéka Szlovákiából és külföldről, technológiák és konyhai berendezések.
Van az az étel, ami még a koreai influenszeren is kifog

Van az az étel, ami még a koreai influenszeren is kifog 

A dél-koreai mokpang influenszer, aki napjainkban Budapesten hódít hatalmas étvágyával, úgy tűnik, legyőzőre talált néhány kolbász és hurka képében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.