Nevet és arculatot váltott a Király Gyros

A váltás okairól Csegezi László, az üzlethálózat tulajdonosa elmondta: nyolc év után jutottak az elhatározásra, mert sokkal előnyösebbnek tartják a König nevet. Maga a Király név a külföldiek számára rosszul ejthető, illetve Egerben sok vállalkozás ugyanilyen néven működik - írja a Franchiseportál.

A König Pizza tulajdonosa szerint üzletpolitikájukban továbbra is a minőség jelenti majd a legfontosabb kritériumot. Ezért nem kívánnak részt venni azokban az árharcokban, amelyek dúlnak, mert az "akciózásra" épülő, nagyon olcsó értékesítések épp a minőségi terméket nem képesek biztosítani.

- Mi az elejétől kezdve építettük a piacot, tehát a minőségre helyezzük a hangsúlyt. Az áraink ennek megfelelően lettek kialakítva. Semmiképpen nem akarunk ebből engedni, és megpróbáljuk az eddig szerzett ügyfeleinket a lehető legjobb módon kiszolgálni - tette hozzá a tulajdonos.

A cégvezető hangsúlyozta, a König névre történt váltás nem egyszerű névcsere, hanem segít tudatosítani az emberekben, hogy a még jobb minőséget és változatosabb kínálatot is tükrözi maga a márkanév. Örömmel számolt be arról is, hogy az egri üzletek mellett - az elmúlt egy hónapon belül - sikerült megnyitniuk Tiszafüreden és Nyíregyházán is egy-egy hasonló egységet, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy a jövőben minél több helyen tudják népszerűsíteni a márkanevet.

- Minőségi alapanyagokból minőségi szolgáltatással persze, kizárólag ez a cél - tette hozzá a cégvezető.

A névváltozással egyidejűleg megváltozott a web elérhetőségük is, a mi ma már konigpizza.hu.(forrás: König Pizza)


Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért

Ez a McDonald's burger lekerül az étlapról – íme, miért 

Rossz hír azok számára, akik több vegetáriánus lehetőséget keresnének a McDonald's-ban.
Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat?

Kik kapják idén a Gundel Károly-díjat? 

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) már várja a jelöléseket.
Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti

Vidéken van cukrászdája? Akkor ez érdekelheti 

Július 2-től, keddtől indul az összesen 13 milliárd forint értékű turisztikai támogatási konstrukció második üteme vidéki cukrászdák részére.
 Kaliforniai életérzés Budapesten

Kaliforniai életérzés Budapesten 

Magyarországon szinte egyedülálló módon Kalifornia által inspirált ételekkel várja vendégeit az étterem.
Nincs itthon ehhez hasonló!

Nincs itthon ehhez hasonló! 

Bemutatjuk Maul Zsolt többszörös díjnyertes villányi borászt - alapításának negyedszázados évfordulóját tavaly ünneplő pincészetén keresztül.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Ha nyár, akkor a tóhoz indulóknál ott a Balatoni Gasztrokalauz

Ha nyár, akkor a tóhoz indulóknál ott a Balatoni Gasztrokalauz 

Az idén 48 éves Magyar Konyha a főszezonra ismét olvasói kezébe adja ingyenes balatoni gasztroiránytűjét.
Európai éttermek a világ legjobbjainak listáján

Európai éttermek a világ legjobbjainak listáján 

A gasztronómiai világ kiválóságai előtt, június 5-én hirdették ki a The World's 50 Best Restaurants 2024-es rangsorát.
A nyár leglátványosabb borversenye Budapesten

A nyár leglátványosabb borversenye Budapesten 

Hétvégén rendezik a "Winelovers 100 - 100 legjobb magyar bor” versenyt.

Interjú

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető

Dubicz Borászat: Abban hiszünk, hogy az ikonikus múlt és a modern jövő jól összeegyeztethető 

Az idei újdonságokról és megújulásról a borászat tulajdonosával, Dunai Ágnessel beszélgettünk.
Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél”

Csernus Imre: „Szeretnék már jönni-menni, mint egy falevél” 

Csernus Imrével szőlőről, borokról és a vidéki életről beszélgettünk, és nemrég megjelent könyve kapcsán egy kicsit rólunk, magyarokról is. 
Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát”

Gottwald Szilárd: „Azért dolgozunk, hogy a vendég jól érezze magát” 

Legújabb fejlesztéseikről és a hotel bővítéséről Gottwald Szilárddal beszélgettünk.