Nevet és arculatot váltott a Király Gyros

A váltás okairól Csegezi László, az üzlethálózat tulajdonosa elmondta: nyolc év után jutottak az elhatározásra, mert sokkal előnyösebbnek tartják a König nevet. Maga a Király név a külföldiek számára rosszul ejthető, illetve Egerben sok vállalkozás ugyanilyen néven működik - írja a Franchiseportál.

A König Pizza tulajdonosa szerint üzletpolitikájukban továbbra is a minőség jelenti majd a legfontosabb kritériumot. Ezért nem kívánnak részt venni azokban az árharcokban, amelyek dúlnak, mert az "akciózásra" épülő, nagyon olcsó értékesítések épp a minőségi terméket nem képesek biztosítani.

- Mi az elejétől kezdve építettük a piacot, tehát a minőségre helyezzük a hangsúlyt. Az áraink ennek megfelelően lettek kialakítva. Semmiképpen nem akarunk ebből engedni, és megpróbáljuk az eddig szerzett ügyfeleinket a lehető legjobb módon kiszolgálni - tette hozzá a tulajdonos.

A cégvezető hangsúlyozta, a König névre történt váltás nem egyszerű névcsere, hanem segít tudatosítani az emberekben, hogy a még jobb minőséget és változatosabb kínálatot is tükrözi maga a márkanév. Örömmel számolt be arról is, hogy az egri üzletek mellett - az elmúlt egy hónapon belül - sikerült megnyitniuk Tiszafüreden és Nyíregyházán is egy-egy hasonló egységet, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy a jövőben minél több helyen tudják népszerűsíteni a márkanevet.

- Minőségi alapanyagokból minőségi szolgáltatással persze, kizárólag ez a cél - tette hozzá a cégvezető.

A névváltozással egyidejűleg megváltozott a web elérhetőségük is, a mi ma már konigpizza.hu.(forrás: König Pizza)


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.