Nevet és arculatot váltott a Király Gyros

A váltás okairól Csegezi László, az üzlethálózat tulajdonosa elmondta: nyolc év után jutottak az elhatározásra, mert sokkal előnyösebbnek tartják a König nevet. Maga a Király név a külföldiek számára rosszul ejthető, illetve Egerben sok vállalkozás ugyanilyen néven működik - írja a Franchiseportál.

A König Pizza tulajdonosa szerint üzletpolitikájukban továbbra is a minőség jelenti majd a legfontosabb kritériumot. Ezért nem kívánnak részt venni azokban az árharcokban, amelyek dúlnak, mert az "akciózásra" épülő, nagyon olcsó értékesítések épp a minőségi terméket nem képesek biztosítani.

- Mi az elejétől kezdve építettük a piacot, tehát a minőségre helyezzük a hangsúlyt. Az áraink ennek megfelelően lettek kialakítva. Semmiképpen nem akarunk ebből engedni, és megpróbáljuk az eddig szerzett ügyfeleinket a lehető legjobb módon kiszolgálni - tette hozzá a tulajdonos.

A cégvezető hangsúlyozta, a König névre történt váltás nem egyszerű névcsere, hanem segít tudatosítani az emberekben, hogy a még jobb minőséget és változatosabb kínálatot is tükrözi maga a márkanév. Örömmel számolt be arról is, hogy az egri üzletek mellett - az elmúlt egy hónapon belül - sikerült megnyitniuk Tiszafüreden és Nyíregyházán is egy-egy hasonló egységet, és folyamatosan azon dolgoznak, hogy a jövőben minél több helyen tudják népszerűsíteni a márkanevet.

- Minőségi alapanyagokból minőségi szolgáltatással persze, kizárólag ez a cél - tette hozzá a cégvezető.

A névváltozással egyidejűleg megváltozott a web elérhetőségük is, a mi ma már konigpizza.hu.(forrás: König Pizza)


Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer  kijelentése kiverte a biztosítékot

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot 

A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.
Időutazás a Folly Arborétumban

Időutazás a Folly Arborétumban 

A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.
Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista 

Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.
Hétvégén Somlói Borgála

Hétvégén Somlói Borgála 

Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.
Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak 

Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.
Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben 

Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség

Hazai borászoknak üzent Nagy Márton: jön a kormányzati segítség 

Növelni kell a palackos borok exportját, amihez a magyar kormány minden segítséget megad, mondta a miniszter egy csütörtöki balatoni nyitóeseményen.
Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től

Bartenderek új generációja – 22 milliós segítség a Coca-Cola HBC-től 

A Bar Me Tender ingyenes bartenderképzés immár negyedik éve segíti a vendéglátós szakma új generációját.
Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk

Hamis élelmiszerek, többmilliárdos károk 

Többmilliárdos kárt okoznak évente Magyarországon a hamisított élelmiszerek és italok.
Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja

Piacbővítésre készül a multi üzletlánc hazai tagja 

Az Auchan Magyarország stratégiai partnerségre lép a Winelovers Wine Awards borversennyel.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.