A vendégek elismerését nyerte el a Mystery Hotel Budapest étterme

A 2024. októberben megrendezett XXVI. DiningCity Országos Étterem Hét alkalmával összesen 192 résztvevő étteremben  különleges, háromfogásos menüajánlatokat próbálhattak ki az érdeklődők.

A megjelentek közül 4.844-en küldték el véleményüket az október 10-31. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.  A beérkezett értékelések alapján több kategóriában hirdették ki a 2024. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, írja az Étterem kóstoló blog.

Budapesten a TOP 5 a 9.900 Ft-os Exkluzív kategóriában, a Mystery Hotel Budapestben található The Great Hall étterem nyerte el a közönségdíjat.


Fotó: Mystery Hotel Budapest Facebook oldala

Második helyen a Costes Downtown, harmadik helyen a MainStream Kitchen, míg a negyedik és ötödik helyen, az Urbán Betyár és a Tapassio végzett.

Horváth Anikó /szállodaigazgató/ és a Great Hall étterem csapata nevében így nyilatkozott a versennyel kapcsolatban:

„Ez az elismerés nem csupán szakmai büszkeség, hanem egy olyan siker, amely a vendégeink kitartó támogatása, hűsége, és bizalma nélkül nem valósulhatott volna meg.”
 

Hozzátette: szállodai étteremként nem csupán az éttermük vendégei számára igyekeznek maradandó élményt nyújtani, hiszen kollégáik a szálloda rendezvényeire meghívott vendégeit és a szállodában lakó vendégeket is magas színvonalon szolgálják ki. „

„Ezért is hatalmas elismerés számunkra, hogy éttermünk ilyen visszajelzést kapott vendégeinktől.”

"Nem utolsó sorban köszönöm kollégáimnak, mert ezt az eredményt nem érhettük volna el az éttermi csapatunk elkötelezettsége, lojalitása és szakmai hozzáértése nélkül. Gratulálok a nyertes ételekhez Berta Dávid konyhafőnöknek és csapatának: Rausch Benjamin, Antal László, Szabó Anita, Batik Endre.
Köszönöm a profi vendégélményt Hadzsi József megbízott étterem vezetőnek, helyettesének Ruttkai Rudolfnak, valamint a felszolgáló és báros csapatnak: Czúth László, Mészáros Máté, Szin Bianka, Juhász Dávid, Legény Péter, Borbély Petra, Pasca Georgina, Feró Anna
 Minden egyes csapattagunk tudása, akaratereje és egymás iránti tisztelete tette lehetővé, hogy olyan színvonalon szolgálhassuk ki Önt kedves vendég, amire méltán lehetünk büszkék.
A konyhánk és az éttermi csapat kitartása, összhangja az, ami minden nap új lendületet ad, hogy a lehető legjobb étkezési élményt nyújtsuk. Köszönjük a hűséget, a bizalmat és a folyamatos támogatást!" – mondta végezetül a szálloda igazgatója.

 

 


Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.
Kék otellós keszthelyi desszert a Balaton sütije

Kék otellós keszthelyi desszert a Balaton sütije 

A desszert már megjelenésében is a Balaton hangulatát idézi.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.