A vendégek elismerését nyerte el a Mystery Hotel Budapest étterme

A 2024. októberben megrendezett XXVI. DiningCity Országos Étterem Hét alkalmával összesen 192 résztvevő étteremben  különleges, háromfogásos menüajánlatokat próbálhattak ki az érdeklődők.

A megjelentek közül 4.844-en küldték el véleményüket az október 10-31. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.  A beérkezett értékelések alapján több kategóriában hirdették ki a 2024. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, írja az Étterem kóstoló blog.

Budapesten a TOP 5 a 9.900 Ft-os Exkluzív kategóriában, a Mystery Hotel Budapestben található The Great Hall étterem nyerte el a közönségdíjat.


Fotó: Mystery Hotel Budapest Facebook oldala

Második helyen a Costes Downtown, harmadik helyen a MainStream Kitchen, míg a negyedik és ötödik helyen, az Urbán Betyár és a Tapassio végzett.

Horváth Anikó /szállodaigazgató/ és a Great Hall étterem csapata nevében így nyilatkozott a versennyel kapcsolatban:

„Ez az elismerés nem csupán szakmai büszkeség, hanem egy olyan siker, amely a vendégeink kitartó támogatása, hűsége, és bizalma nélkül nem valósulhatott volna meg.”
 

Hozzátette: szállodai étteremként nem csupán az éttermük vendégei számára igyekeznek maradandó élményt nyújtani, hiszen kollégáik a szálloda rendezvényeire meghívott vendégeit és a szállodában lakó vendégeket is magas színvonalon szolgálják ki. „

„Ezért is hatalmas elismerés számunkra, hogy éttermünk ilyen visszajelzést kapott vendégeinktől.”

"Nem utolsó sorban köszönöm kollégáimnak, mert ezt az eredményt nem érhettük volna el az éttermi csapatunk elkötelezettsége, lojalitása és szakmai hozzáértése nélkül. Gratulálok a nyertes ételekhez Berta Dávid konyhafőnöknek és csapatának: Rausch Benjamin, Antal László, Szabó Anita, Batik Endre.
Köszönöm a profi vendégélményt Hadzsi József megbízott étterem vezetőnek, helyettesének Ruttkai Rudolfnak, valamint a felszolgáló és báros csapatnak: Czúth László, Mészáros Máté, Szin Bianka, Juhász Dávid, Legény Péter, Borbély Petra, Pasca Georgina, Feró Anna
 Minden egyes csapattagunk tudása, akaratereje és egymás iránti tisztelete tette lehetővé, hogy olyan színvonalon szolgálhassuk ki Önt kedves vendég, amire méltán lehetünk büszkék.
A konyhánk és az éttermi csapat kitartása, összhangja az, ami minden nap új lendületet ad, hogy a lehető legjobb étkezési élményt nyújtsuk. Köszönjük a hűséget, a bizalmat és a folyamatos támogatást!" – mondta végezetül a szálloda igazgatója.

 

 


Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf

Magyar piacon tűnt fel a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf 

Vajon mit keresett ott?
Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál

Családias hangulatú étteremnyitás a Várnál 

Megnyílt a Varjúvár étterem a Várkert Bazárban.
SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron

SVÉT eszem-iszom Szigetmonostoron 

A Stílusos Vidéki Éttermiség (SVÉT), a nívós vidéki gasztronómiát képviselők szövetsége a Rosinante Fogadóba készül április 5-én.
Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból

Közösségi élménytér a Hunyadi téri vásárcsarnokból 

A vásárcsarnok állapota az elmúlt évtizedek során folyamatosan romlott.
Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról

Jó hírek a magyarországi sörfogyasztásról 

Ezzel a bővülés dinamikája visszatért a 2021-ben és 2022-ben mért 3 százalék körüli mértékhez.
Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést

Betiltották a budapesti aluljárókban történő sütögetést 

Vége a helyben sütésnek – a Főpolgármesteri Hivatal döntése szerint.
A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe?

A Coca-Cola kapcsán Önnek is a tej jut eszébe? 

Pedig ideje lenne, mert a tej egy ideje fontos szerepet játszik a kólagyártó cég életében.
Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese

Megvédte címét a pálinkaverseny tavalyi győztese 

Több mint 2400 minta versenyzett a XV. Quintessence pálinka- és párlatversenyen.
Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte

Megtévesztette a fogyasztókat a Foodora – meg is büntették érte 

Több mint 35 millió forintos bírságot szabtak ki az ételrendelési portál üzemeltetőjére.
A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori

A konyhasziget szíve – A Marrone-sztori 

Van egy családi alapítású olasz cég, amelyik professzionális, egyedi tervezésű konyhai rendszereket tervez, és le is gyártja saját tervezésű konyháit, konyhaszigeteit.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.