A vendégek elismerését nyerte el a Mystery Hotel Budapest étterme

A 2024. októberben megrendezett XXVI. DiningCity Országos Étterem Hét alkalmával összesen 192 résztvevő étteremben  különleges, háromfogásos menüajánlatokat próbálhattak ki az érdeklődők.

A megjelentek közül 4.844-en küldték el véleményüket az október 10-31. közötti időszakban a DiningCity étteremajánló weboldalára.  A beérkezett értékelések alapján több kategóriában hirdették ki a 2024. őszi Étterem Hét legjobb éttermeit, írja az Étterem kóstoló blog.

Budapesten a TOP 5 a 9.900 Ft-os Exkluzív kategóriában, a Mystery Hotel Budapestben található The Great Hall étterem nyerte el a közönségdíjat.


Fotó: Mystery Hotel Budapest Facebook oldala

Második helyen a Costes Downtown, harmadik helyen a MainStream Kitchen, míg a negyedik és ötödik helyen, az Urbán Betyár és a Tapassio végzett.

Horváth Anikó /szállodaigazgató/ és a Great Hall étterem csapata nevében így nyilatkozott a versennyel kapcsolatban:

„Ez az elismerés nem csupán szakmai büszkeség, hanem egy olyan siker, amely a vendégeink kitartó támogatása, hűsége, és bizalma nélkül nem valósulhatott volna meg.”
 

Hozzátette: szállodai étteremként nem csupán az éttermük vendégei számára igyekeznek maradandó élményt nyújtani, hiszen kollégáik a szálloda rendezvényeire meghívott vendégeit és a szállodában lakó vendégeket is magas színvonalon szolgálják ki. „

„Ezért is hatalmas elismerés számunkra, hogy éttermünk ilyen visszajelzést kapott vendégeinktől.”

"Nem utolsó sorban köszönöm kollégáimnak, mert ezt az eredményt nem érhettük volna el az éttermi csapatunk elkötelezettsége, lojalitása és szakmai hozzáértése nélkül. Gratulálok a nyertes ételekhez Berta Dávid konyhafőnöknek és csapatának: Rausch Benjamin, Antal László, Szabó Anita, Batik Endre.
Köszönöm a profi vendégélményt Hadzsi József megbízott étterem vezetőnek, helyettesének Ruttkai Rudolfnak, valamint a felszolgáló és báros csapatnak: Czúth László, Mészáros Máté, Szin Bianka, Juhász Dávid, Legény Péter, Borbély Petra, Pasca Georgina, Feró Anna
 Minden egyes csapattagunk tudása, akaratereje és egymás iránti tisztelete tette lehetővé, hogy olyan színvonalon szolgálhassuk ki Önt kedves vendég, amire méltán lehetünk büszkék.
A konyhánk és az éttermi csapat kitartása, összhangja az, ami minden nap új lendületet ad, hogy a lehető legjobb étkezési élményt nyújtsuk. Köszönjük a hűséget, a bizalmat és a folyamatos támogatást!" – mondta végezetül a szálloda igazgatója.

 

 


Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc

Pink csészék, elkötelezett női tulajdonos, induló rózsaszín kávézó üzletlánc 

A most induló Women in Coffee program célkitűzései között szerepel a női baristák szakmai fejlesztése.
Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben

Kortárs magyar írók kedvencei a VakVarjú egységeiben 

Június 5-től ismét étlapra kerülnek népszerű hazai íróink a VakVarjúkban.
Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes?

Kovász, kreativitás, kézművesség – melyik kenyér lesz a nyertes? 

2025. június 4-én lezárul a Szent István napi kenyérverseny.
Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak

Két szakácssapka a kassai Márai Bistro-nak 

A Hotel & More Group által üzemeltetett kassai Márai Bistro újabb mérföldkőhöz érkezett.
Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál

Hétvégén Gyulai Pálinkafesztivál 

Péntektől vasárnapig rendezik meg a 25. Gyulai Pálinkafesztivált a vár előtti téren.
Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.