A rendezvényre a Magyar Turizmus Zrt. hazánk valamennyi turisztikai régiójából hozott egy kis ízelítőt, kedvet csinálva a belföldi utazáshoz. Így fordulhatott elő, hogy a fesztivál népszerű helyszíne, a „Kecskegödör” a „Régiók terévé” alakult át, ahol a régiós sátrakban az MT Zrt. regionális marketingigazgatóságai mellett TDM szervezetek és régiós szolgáltatók segítettek az utazási döntések meghozatalában. Akik pedig még hezitáltak, hogy merre is induljanak majd az országban, azokat pincezenészek invitálták a színpadra a „Legyél Te is pincezenész!” mottó jegyében. Annak érdekében, hogy minél többen átélhessék a fergeteges pincehangulatot és megismerhessék a régiók szépségeit, az MT Zrt. „transzfert” biztosított a Régiók terére. A nemzeti turisztikai marketingszervezet logójával ellátott, ingyenesen közlekedő boriksák hatalmas népszerűségre tettek szert a borbarátok körében, mivel a turisztikai kiadványok és információk segítségével már út közben megkezdhették hazánk turisztikai kincseinek felfedezését.
A következő (bor)turisztikai kalandra sem kell már sokat várni: Pünkösd idején – 2012. május 26-28. között – országszerte 144 pince tárja szélesre kapuit, és kínál számos kedvezményt a Nyitott Pince Napok akció keretében. A Nyitott Pincék Szövetsége, a Bacchus Arts Stúdió és a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében megvalósuló akcióban részt vevő pincék listája és további részletek elérhetők a www.itthon.hu valamint a www.nyitottpince.hu oldalakon.
Pincefesztivál után Nyitott Pince Napok
Az elmúlt hétvégén igazi (bor)turisztikai kóstolóban lehetett részük azoknak, akik ellátogattak az Etyeki Pincefesztiválra.

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert
A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester
A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar
A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.

Új trendek a gin piacon
A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás
Tippek a séftől.

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon
Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.

Furmintok csatája Franciaországban
A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.

Bajban a hazai sörfőzdék
A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.

Fesztiválozik a MOHU új automatája
A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja
Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.