Szállodák, éttermek figyelem!

MagyarországOn címmel új turisztikai kommunikációs versenyt indít a Turizmus & Vendég, hogy megtalálja azokat az imázsformáló projekteket, ami belföldi utazásra csábítja a lakosságot. Várjuk ügynökségek, utazási irodák, városok, régiók, civil szervezetek, éttermek és szállodák pályázatait.

A MagyarországON verseny célja, hogy megtalálja az elmúlt két év legjobb, belföldi turizmust ösztönző, vagy imázsformáló kommunikációs projektjeit – legyen az egy város, fesztivál, utcaszakasz, városrész, régió, sportesemény.

A verseny hatodik számú kategóriája a pihenés. Ide tartoznak a szállodák, kempingek, panziók, minden olyan hely, ahol a vendég éjszakát is eltölt. A hetedik kategória a Gasztro. Ebbe a kategóriába érdemes jelentkeznie az éttermeknek, büféknek, vagy bármilyen gasztronómiai attrakciónak. És hogy milyen pályaművel lehet? Ilyenekkel:

a. Print (pl.: katalógus, szórólap, térkép, plakát stb.)
b. Digitális (Facebook-oldal, Instagram-oldal, közösségi médiás kampányok, applikáció, weboldal, hírlevél stb.) MTÜ KÜLÖNDÍJ ESÉLY!
c. Hirdetés (tv, rádió, reklám stb.)
d. Egyéb

Vajön épp az Öné a legjobb? Mutassa meg!


Átlagosan több mint két italt fogyasztanak a magyarok egy alkalommal

Átlagosan több mint két italt fogyasztanak a magyarok egy alkalommal 

A kutatás arra is rámutatott, hogy a rendszeresség hatással van az elfogyasztott adagokra.
Magyar borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson

Magyar borkalauzt díjaztak a Gourmand International Awardson 

A legjobb európai borturisztikai könyv díját nyerte el a TokajGuide ötödik kiadása a gasztronómiai kiadványok világversenyén, a Gourmand International Awardson.
Bazalt Napok Badacsonytördemicen

Bazalt Napok Badacsonytördemicen  

A július 4-től 6-ig zajló Bazalt Napok eseménysorozat három napra megtölti a falut zenével, irodalommal, gasztronómiával és művészettel.
Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka

Romániában terjeszkedik a lengyel Zabka 

A Żabka eddig 89 üzletet nyitott Romániában, de a vállalat szerint akár 4000 üzletet is elbír a piac.
Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.
Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek 

Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.