A receptek között olyan klasszikus is szerepel, mint a szarvasgombás spagetti, vannak vegetáriánus fogások, és többek között fehér óriás lepényhal-filé Périgold-szarvasgombából. De nem csak azt: van például eseménynaptár, amelyben megtalálható valamennyi szarvasgombával kapcsolatos esemény időpontja, van főzőtanfolyam, és sok minden más. Bemutatnak olyan szarvasgombában gazdag régiókat, mint Piemont vagy Isztria. A starcookers.de például beszámol a november 11-én Toszkánában rendezendő szarvasgomba-aukcióról, ahol eladják majd a világ legdrágább szarvasgombáját. Tavaly egy makaói ajánlat ért el rekordárat: 330 ezer dollárt fizettek a gombáért. Olvasható a weblapon egy interjú Klaus-Wilhelm Gérard szarvasgomba-szakértővel, és van nyereményjáték is. (www.gast.at)
Szarvasgombás receptek az interneten
Mesterszakácsok szarvasgombás receptjei és több más fontos információ – például a szarvasgomba-aukciók és az éttermek tematikus menüinek időpontja - található október 1-től starcookers.de és a starcookers.at weblapokon.

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között
A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.

Ízek Kertje Nagyrédén
Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel
Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén
A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás
Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek
Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében
Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen
A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról
Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép
Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.