Személyi változások a Danubiusnál

2009. szeptember 1-jétől szem előtt tartva az új piaci kihívásokat, átrendeződött értékesítési súlypontokat, több személyi változás is történik a szállodaláncon belül.

Szednicsek János, a Danubius Hotel Flamenco értékesítési igazgatója Kacskovics Györgyi munkáját veszi át a Radisson Blu Béke szállodában, ahol a corporate mellett a leisure szegmens erősítése is fő feladata lesz.

Kacskovics Györgyi a Danubius Hotel Astoria és Hotel Erzsébet közös értékesítésének vezetője lesz, ahol mindenek előtt a revenue management területén szerzett szakmai tapasztalatait tudja majd kamatoztatni. A két szálloda a jövőben mikro tesztközpontként is fog működni, ahol a tervek szerint több fontos technikai újítás tesztelése zajlik majd, mint például az új online foglalási motor, vagy az Opera Revenue és Yield Management szoftver tesztje.

Endrődi Mária, az Astoria és Erzsébet szállodák értékesítési igazgatója ugyancsak szeptember 1-től a központi értékesítés leisure csapatát erősíti majd, ahol az egyre nagyobb fontosságú proaktív üzletszerzésben kamatoztatja az elmúlt években kiépített speciális kapcsolatrendszerét. Feladatai közé tartozik majd a cégszintű értékesítési tréningek és képzések szakmai irányítása is.

A Flamenco szálloda értékesítését pedig szeptembertől Pólik László vezeti, aki a Hilton Budapest értékesítési és bankett területen dolgozott, majd a szálloda éttermi igazgatója volt, jelenleg pedig az Opera projekt sales & catering moduljának vezetője és trénere.


Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.
Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival

Görög fánk dubai csokival, kecskesajtos vegetable szendvics, smash burger sültkrumplival 

Mutatjuk az idei első Food Truck Show legizgalmasabb ételeit.
Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál

Régi ízek, új trendek: jön a kürtöskalács fesztivál 

A tradíció és az innováció összefonódása kürtőskalács ünnepén.
Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje

Tíz éve Tatán – Pesti István, Magyarország egyik legjobb séfje 

Az ország egyik legnevesebb séfje szerepel kiadónk, a Klasszis Média idén is megrendezésre kerülő, szállodákat és éttermeket megcélzó designversenyének zsűrijében.
Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból

Kóstoló régi magyar szőlőfajták boraiból 

A nagykóstolón több mint húsz Kárpát-medencei pincészet mintegy ötven borával ismerkedhetnek meg a látogatók.
Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején

Új koktélok és pezsgőpremierek a főváros tetején 

Ismét megnyitotta kapuit Budapest egyik legkülönlegesebb skybarja, a Hilton Budapest szálloda tetején található White Raven.
Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon

Gulyáságyú és tacskófutam – indul a food truck szezon 

Ismét a Kincsem Parkban gyülekeznek a legjobb mozgó street foodosok.
Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc

Jelentős forgalomcsökkenésről számolt be a gyorsétteremlánc 

A McDonald’s jelentős forgalomcsökkenést jelentett be az idei első negyedévre vonatkozóan.
Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata

Megújult a TRIBE Budapest Stadium éttermi kínálata 

Új séf, új étlap, új élmények.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.