Személyi változások a Danubiusnál

2009. szeptember 1-jétől szem előtt tartva az új piaci kihívásokat, átrendeződött értékesítési súlypontokat, több személyi változás is történik a szállodaláncon belül.

Szednicsek János, a Danubius Hotel Flamenco értékesítési igazgatója Kacskovics Györgyi munkáját veszi át a Radisson Blu Béke szállodában, ahol a corporate mellett a leisure szegmens erősítése is fő feladata lesz.

Kacskovics Györgyi a Danubius Hotel Astoria és Hotel Erzsébet közös értékesítésének vezetője lesz, ahol mindenek előtt a revenue management területén szerzett szakmai tapasztalatait tudja majd kamatoztatni. A két szálloda a jövőben mikro tesztközpontként is fog működni, ahol a tervek szerint több fontos technikai újítás tesztelése zajlik majd, mint például az új online foglalási motor, vagy az Opera Revenue és Yield Management szoftver tesztje.

Endrődi Mária, az Astoria és Erzsébet szállodák értékesítési igazgatója ugyancsak szeptember 1-től a központi értékesítés leisure csapatát erősíti majd, ahol az egyre nagyobb fontosságú proaktív üzletszerzésben kamatoztatja az elmúlt években kiépített speciális kapcsolatrendszerét. Feladatai közé tartozik majd a cégszintű értékesítési tréningek és képzések szakmai irányítása is.

A Flamenco szálloda értékesítését pedig szeptembertől Pólik László vezeti, aki a Hilton Budapest értékesítési és bankett területen dolgozott, majd a szálloda éttermi igazgatója volt, jelenleg pedig az Opera projekt sales & catering moduljának vezetője és trénere.


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.