Szívrohamban meghalt a „Szívroham Grill” szóvivője

z egészségtelen ételeit büszkén vállaló Las Vegasi étterem nem hivatalos szóvivője a hely előtt esett össze. Az 52 évesen elhunyt férfi minden nap oda járt - emlékeztet a Hír24.

John Alleman haláláról a Las Vegasban alig két éve megnyitott étterem tulajdonosa számolt be a Las Vegas Sunnak. A Szívroham Grill nem hivatalos szóvivője előző héten esett össze az étterem előtti buszmegállóban. A szívrohamot kapott férfit kórházba szállították, ahol hétfőn kapcsolták le az őt életben tartó gépekről – mondta el a lapnak Jon Basso.

A tulaj elmondása szerint Alleman az étterem 2011. októberi megnyitása óta minden egyes nap megjelent náluk, és folyamatosan invitálta be az embereket a vállaltan egészségtelen ételeket kínáló étterembe, ahol olyan ételek közül lehet választani, mint a „Tripla Bypass Burger”. Basso elmondta, hogy többször is felajánlott a férfinak ingyen ételeket, de Alleman soha nem fogadta azt el. Pedig még az orvosi témájú étterem menüjén, pólóin és bögréin is szerepel a róla készült karikatúra, az étterem egyik jelképének számító „Patient John”- írja a Hír24

Nem ő az első áldozata a hatalmas burgereket kínáló étteremnek. Tavaly februárban egy férfi vendéget kellett kórházba vinni a helyről, két hónappal később pedig egy nő lett rosszul, az egyik brutális burger elfogyasztása után.

Forrás: Las Vegas Sun / Hír24


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.