Tapasztalt csapattal nyitott az Abacus

A 17-én megnyitott herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel komoly szakmai múltú csapattal kezdte meg működését.

A szálloda igazgatója és a hotelt üzemeltető Abacus Hospitality Services Kft. ügyvezető igazgatója és 25 %-ban tulajdonosa Selmeczi Vilmos. A szakember 23 éve dolgozik a szálloda és vendéglátóiparban. Munkahelyei voltak többek között a Duna-Intercontinental, az Atrium Hyatt Budapest, valamint a nevéhez fűződik a Waldorf-Catering megalapítása is.

A szálloda értékesítési igazgatója Kárpáti Zoltán. 2007-ben az „Év szállodása” címmel büszkélkedhető szakember 8 éve a szállodaiparban dolgozik vezetőként. Előbb az Aquaticum Debrecen Termál & Wellness Hotelben, majd a Hotel Lycium**** dolgozott értékesítési igazgatóként, majd 2008-ban Tokajhegyalján az Andrássy Kúria Hotel**** Wine & Spa szállodaigazgatójaként volt jelen a piaci bevezetésnél. Az Abacus Business & Wellness Hotelben értékesítési vezetőként 2008 óta áll helyt.

Az F&B részleget Tietze Péter vezeti. A szakember 21 éve dolgozik a szállodaiparban, 4 éve F&B szektorvezető. Referenciái között olyan hotelek találhatók meg, mint a Kempinski és a Sofitel. Az Abacus Hotelhez csatlakozott szakember feladat az újonnan nyílt hotel teljes F&B részlegének megtervezése, kialakítása, bevezetése és folyamatos működtetése.

A ház éttermének chéfje, Segál Viktor a mai magyar csúcsgasztronómia egyik legismertebb alakja, a fúziós konyha itthoni nagykövete. Tudását multinacionális szállodaláncok közel-keleti és európai, öt- és hatcsillagos hoteljeinek konyháiban sajátította el.

A ház kommunikációs vezetője Beer Júlia. A PR szakember 8 éve végez integrált-kommunikációs tanácsadást. A Pressinform Public Relations Kft és a BBl Lapkiadó Kft. ügyvezetői teendőe mellett látja el a hotel marketingkommunikációs feladatait 2009. február óta. 


Újdonság: pizza és bor egy palackban

Újdonság: pizza és bor egy palackban 

Az ital az ismert amerikai pizzás gyorsétteremlánc és egy borászat együttműködésében született meg.
Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás

Autentikus magyar gasztronómia és ünnepi kreativitás 

A Zazie Bistro & Bar császármorzsa standdal hangolódik a karácsonyra.
Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak

Ételmentés: rendezvények maradékából segítenek a rászorulóknak 

Az élelmiszerpazarlás napjaink egyik legnagyobb kihívása, de szerencsére vannak olyan példamutató kezdeményezések, amelyek változást hozhatnak.
Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely

Búcsúzik a szegedi ikonikus vendéglátóhely 

A Jazz Kocsma közösségi oldalán jelentette be, hogy három évvel ezelőtti újranyitásukat követően végleg bezárnak.
Már kapható laboratóriumban előállított libamáj

Már kapható laboratóriumban előállított libamáj 

A hízott kacsamáj laboratóriumban termesztett alternatívája ellentmondásos jövőt kínál a termesztett húsipar számára.
Itt az elviteles dobozok legújabb generációja

Itt az elviteles dobozok legújabb generációja 

Több mint 40 ezer alkalommal tették próbára idén a felhasználók a Cup Revolution innovatív, újrafelhasználható dobozrendszerét, amely a Legjobb innováció a körkörös gazdaságért kategóriában érdemelte ki a közelmúltban a CSR Hungary Magyar Üzleti Felelősség Díját.
Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán

Jelentős drágulás jöhet az alapvető italok piacán 

A drágulás fő mozgatórugói a kakaó, a kávé és a tea árainak emelkedése, valamint a gyümölcsök és zöldségek magasabb importköltségei.
Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között?

Mi a kapcsolat egy olasz étterem és a német topgin között? 

A gin szerelmeseinek és a különleges ízek kedvelőinek álmodták meg az ultraprémium gint.
Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz?

Mit rejt száz éve egy Gerbeaud süteményes doboz? 

Nem, nem süteményt, valami egészen mást. Ráadásul épp száz éve került a doboz mélyére.
Újbor kóstoló Badacsonyban

Újbor kóstoló Badacsonyban 

Összegyűlik a badacsonyi borvidék színe-java a tradicionális Újbor kóstolóra.

Interjú

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.
Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket

Rodrigo Tellez Acosta: Szeretem a meglepetéseket 

Senior Interior designer a Lissoni Associati-nál. A Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének tagja.