Téli teraszt nyit a Vörösmarty térre ez az étterem

Karácsonyi vásár, ahogyan még soha nem láttuk: a hatodik emeletről különleges forralt bor és ünnepi menü mellett gyönyörködhetünk az adventi forgatagban.

A St. Andrea Wine&Skybar idén új perspektívát nyit a városra: decemberben a tér fölött található, hatodik emeleti teraszon kínálja a téli ajánlat forró koktéljait és a St. Andrea saját borokból, titkos recept alapján készült forralt borát. Eláruljuk: a Vörösmarty tér adventi forgataga felülről nézve is különleges élmény, amelyet a város ünnepi fényei tesznek teljessé.

„A karácsonyi vásár hangulata sokaknak hozzátartozik az ünnepi készülődéshez, mi pedig biztosak vagyunk benne, hogy ennél csak egy dolog lehet jobb: felülemelkedni a forgatagon és a város fölötti teraszról figyelni a vásár lüktetését, egy jó koktéllal vagy forralt borral a kezünkben” – mondja Berényi Oszvald üzletvezető, sommelier.


A St. Andrea Wine&Skybar decembertől elérhető, téli ajánlattal készül az ünnepvárásra: a Winter Special elnevezésű ajánlatok között hagyományos és forró koktélokat is találunk. A Baby It’s Cold Outside a nevéhez méltó, klasszikus karácsonyi ízvilággal kényeztet minket, főszerepben a citrom, a cukor és a narancs, az önmagában is ünnepi jellegű almabrandy, a V.S.O.P. Calvados. A Holly Jolly rumalapú koktél téli estéket idéző, fahéjas ízvilágába egy kis lime csempész fanyar izgalmat, míg a St. Andrea Winter Special elnevezésű forralt bor titkos recept alapján készül, a St. Andrea Borászat tételeinek egyedi fűszerezésével.
A külföldiek nagy örömére két Budapest útikönyv-biztos italt is kóstolható: a Budapest Blues forró koktél alapja a Zwack Unicum Riserva, mentával és vaníliával, míg a Balkan Spirit koktél kökénypálinkával, tejszínnel és cukorral tesz a forró percekért, mindent bevetve, amit mi itt Közép-Európában a könnyed ünnepi hangolódásról gondolunk.

 

„Aki ismeri a St. Andrea csapatát, tudja, hogy az ünneplés számunkra mindig nagyon fontos. A Skybarban, a város fölött most azoknak szeretnénk a kedvében járni, akik velünk együtt hiszik: mindig van feljebb! A Vörösmarty tér hagyományait itt eleganciával, izgalmas, téli koktélokkal és saját forralt bor recepttel fűszerezzük – az ünnepi fényeket és a csodavárást pedig a budapesti éjszaka adja. Szeretettel várjuk vendégeinket, garantáljuk, hogy fázni nálunk senki nem fog!” – mondja Lizsicsár Miklós, a St. Andrea menedzsere.

A St. Andrea különleges, téli ajánlata egészen január 15-ig várja az érdeklődőket.


Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka

Újra megrendezésre kerül az Avasi Kvaterka  

A Kvaterka idén lett hétéves, ezért úgy gondolták a szervezők, ideje felfrissülni.
 lsmét szent a béke az Aldi-testérek között?

lsmét szent a béke az Aldi-testérek között? 

Több mint hatvan év után egyesülhet az Aldi Nord és az Aldi Süd.
Új piacra törnek be a hazai food truck-osok

Új piacra törnek be a hazai food truck-osok 

Szlovákia felé indulnak a hazai food truck-ok.
Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep

Jön a nyárindító bor és pezsgő ünnep  

A rendezvény 2025. június 4-9. között várja a látogatókat.
Pannonhalmára költözik a Costes Downtown

Pannonhalmára költözik a Costes Downtown 

Június közepén egy szokatlan helyszínen tűnik fel a Michelin-ajánlott Costes Downtown: a Pannonhalmi Főapátság tövében.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe

Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe 

Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.
Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon 

A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.
CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért 

Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.
Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo 

Kannabiszt találtak bennük.
Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján 

Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.