A hazai halfogyasztás népszerűsítését szívügyének tekintő “halhentes”, Horváth Szabolcs mert nagyot álmodni, és a Tisza partról először Kecskemétre, majd Budapest belvárosába, a Ráday utcába hozta el a Hello Halat. Azt az életérzést és szemléletet szeretné minél szélesebb körrel megismertetni, ami szívéhez oly közel áll, s ez nem más, mint a friss, egészséges és finom magyar, édesvízi halak mesterfokon történő elkészítése.
Mindhárom Hello Hal-egységben a Magyarországon fellelhető édesvízi halak birodalmába kalauzolják el a vendégeket, halételeik kivétel nélkül hazai, friss alapanyagból készülnek és szálkamentesek. Olyan alapanyagokat is használnak, melyek fogyasztása eddig nem volt szokványos, divatos, egészen újszerű fogásokkal is lehet találkozni, mint például a harcsa sushi, vagy éppen a ponty chips, netán a süllőpofa.
Forrás: Vendég & Hotel