Új brunchozó a pesti Belvárosban

Új szolgáltatással bővíti kínálatát a FLAVA Kitchen & More. A Budapest belvárosában található étteremben márciustól már délidőben is be lehet térni – különleges és egészséges ételekkel várják a vendégeket.

A vendégek minden nap 11 és 16 óra között kóstolhatják meg az új brunch kínálatot, míg az esti órákban továbbra is a klasszikus FLAVA vacsoramenüé lesz a főszerep, írják legújabb közleményükben.

 

Ízelítő a déli kínálatból
Ízelítő a déli kínálatból
Fotó: BDPST Koncept

Mint írják, az ajánlatok közt szerepelnek klasszikus kedvencek, mint például az acai bowl vagy az amerikai palacsinta mellett újdonságokat is készítenek délidőben a konyhán, mint az új Bun’ n’ Roll termékcsalád, vagy a Banánkenyér french toast. A Michelin-ajánlott étteremben esténként pedig továbbra is olyan slágerételeké lesz a főszerep, mint a Grillezett polip, vagy a Nádudvari bárányborda.

Napjainkban új aranykorát éli a brunch kultúra, egyre nagyobb keresletet látunk a késői reggelik és könnyed ebédek iránt. A brunch mára túlmutat egy egyszerű étkezésen: a társasági élet, a kikapcsolódás és a gasztronómiai élmények központja 

– emelte ki Mesterházy László, az étterem vezetője.

Az új brunch kínálat is a Varjú Imre Executive Chef által vezetett konyhai csapat ötleteit és ízeit mutatja be, az étteremtől megszokott magas minőségben, friss és izgalmas alapanyagok felhasználásával. A kínálatban a tojásételek, signature tételek, vegán, glutén és laktózmentes, sós és édes fogások is helyet kaptak, minden felmerülő vendégigény lefedésére. Az ételek mellett smoothiek, gyümölcslevek, egészséges italok, koktélok és matcha különlegességek széles választékából választhatnak a látogatók.


Magyar pezsgő a világ legjobbjai között

Magyar pezsgő a világ legjobbjai között 

A Kreinbacher Birtok Prestige Brut tétele aranyérmet vihetett haza a 2025-ös Decanter World Wine Awards-ról.
Ízek Kertje Nagyrédén

Ízek Kertje Nagyrédén 

Nagyréde nem csupán a mátrai borvidék egyik fontos központja, hanem egyre inkább kulturális és gasztronómiai élmények színtere is.
Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel

Samut, a kiselefántot örökbe fogadta a Gundel 

Napi cukiság kimaxolva: a Gundel „család” tagja lett Samu, a kiselefánt.
Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén

Balatonfüredi siker a világ legnagyobb borversenyén 

A Zelna Borászat Peregrina vörösbora aranyérmet nyert a Decanter World Wine Awards-on.
Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás

Jön a stuttgarti nemzetközi sütőipari szakkiállítás 

Megkezdődtek a 2026-os Südback előkészületei.
Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek

Exkluzív vacsora Budapesten: maga Wolfgang Puck főz az este vendégeinek 

Négy évtized különleges fogásai a Matild Palotában – egy estén felszolgálva.
Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében

Tokaji Eszencia a világ legnagyobb borversenyének élmezőnyében 

Idén 22. alkalommal rendezték meg a világ legnagyobb, egyben legjelentősebb hatású borversenyét.
Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen 

A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.
Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról 

Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.
Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép  

Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.