Új brunchozó a pesti Belvárosban

Új szolgáltatással bővíti kínálatát a FLAVA Kitchen & More. A Budapest belvárosában található étteremben márciustól már délidőben is be lehet térni – különleges és egészséges ételekkel várják a vendégeket.

A vendégek minden nap 11 és 16 óra között kóstolhatják meg az új brunch kínálatot, míg az esti órákban továbbra is a klasszikus FLAVA vacsoramenüé lesz a főszerep, írják legújabb közleményükben.

 

Ízelítő a déli kínálatból
Ízelítő a déli kínálatból
Fotó: BDPST Koncept

Mint írják, az ajánlatok közt szerepelnek klasszikus kedvencek, mint például az acai bowl vagy az amerikai palacsinta mellett újdonságokat is készítenek délidőben a konyhán, mint az új Bun’ n’ Roll termékcsalád, vagy a Banánkenyér french toast. A Michelin-ajánlott étteremben esténként pedig továbbra is olyan slágerételeké lesz a főszerep, mint a Grillezett polip, vagy a Nádudvari bárányborda.

Napjainkban új aranykorát éli a brunch kultúra, egyre nagyobb keresletet látunk a késői reggelik és könnyed ebédek iránt. A brunch mára túlmutat egy egyszerű étkezésen: a társasági élet, a kikapcsolódás és a gasztronómiai élmények központja 

– emelte ki Mesterházy László, az étterem vezetője.

Az új brunch kínálat is a Varjú Imre Executive Chef által vezetett konyhai csapat ötleteit és ízeit mutatja be, az étteremtől megszokott magas minőségben, friss és izgalmas alapanyagok felhasználásával. A kínálatban a tojásételek, signature tételek, vegán, glutén és laktózmentes, sós és édes fogások is helyet kaptak, minden felmerülő vendégigény lefedésére. Az ételek mellett smoothiek, gyümölcslevek, egészséges italok, koktélok és matcha különlegességek széles választékából választhatnak a látogatók.


Sztárok konyhája: „Ez igazából catering, nem egy fine dining”

Sztárok konyhája: „Ez igazából catering, nem egy fine dining” 

Szalai Alexandra, azaz a Catering Queen munkája messze túlmutat a gasztronómián: ő a koncerteknek az az ismert alakja, aki étellel látja el a világsztárokat.
Kanadai kávézók americano helyett canadianót kínálnak

Kanadai kávézók americano helyett canadianót kínálnak 

A nemzeti büszkeség jeleként a klasszikus americanót canadianóra nevezték át kanadai kávézókban.
Indul a fagylaltszezon a Balatonnál

Indul a fagylaltszezon a Balatonnál 

A Balatonnál március 1-től hivatalosan is megkezdődik a fagylaltszezon, ami a helyi cukrászdák és vendéglátóhelyek számára a gazdasági fellendülés időszakát jelenti.
Honnan érkeznek nevezések az idei Winelovers Wine Awards-ra?

Honnan érkeznek nevezések az idei Winelovers Wine Awards-ra? 

Idén már 12 kategóriában küldhetik be tételeiket a borászatok a 2025. június 29. – július 1. között megrendezésre kerülő eseményre.
Királyi lakoma a királyok városában

Királyi lakoma a királyok városában 

Székesfehérváron nyitotta meg 60. éttermét a BURGER KING.
Vezérváltás a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari cégénél

Vezérváltás a világ egyik legjelentősebb élelmiszeripari cégénél 

Hein Schumacher vezérigazgató helyére Fernando Fernandez pénzügyi igazgató kerül.
Nagy Márton: pályázati lehetőség falusi kiskocsmáknak

Nagy Márton: pályázati lehetőség falusi kiskocsmáknak 

Egymilliárd forintra pályázhatnak az ezer fő alatti településen működő kiskocsmák, bárok és borozók.
Cukrászok, szakácsok, pincérek versenyeznek Tatán

Cukrászok, szakácsok, pincérek versenyeznek Tatán 

Farsang Kupa néven rendezik meg az ország ételkészítőinek legnagyobb versenyét szombaton a városban.
Kihirdették az Év Mentes Séfjeit

Kihirdették az Év Mentes Séfjeit 

Február 20-án, csütörtökön a METRO Gasztroakadémián idén 7. alkalommal rendezték meg az Év Mentes Séfje versenyt. 
Megvan az ország legjobb lekvárja

Megvan az ország legjobb lekvárja 

Több kategóriában keresték az ország legjobb helyi termékét, a legjobb lekvár címet a Szatmári Éden nyerte el.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.