Új gasztrohelyszín kombó Miskolcon

Megnyitotta kapuit Miskolc új gasztro- és rendezvényhelyszíne, a Creppy Palacsintaház.

A Creppy brand kitalálója, Oszlánczi Réka nemcsak Palacsintaházat nyitott, hanem mellette létrehozta a Creppy Centert is. Nem véletlen a nívós hely elnevezése, hiszen a franchise hálózattal is rendelkező cég olyan multifunkcionális élményközpontot hozott létre Miskolc szívében, ahol akár esküvőket vagy céges rendezvényeket is lehet szervezni. 

Creppy történet

14 éve nyitotta meg kapuit az első ilyen palcsintaház, mára a Creppy sikeres franchise márkává nőtte ki magát. Az innovatív étterem tulajdonosa ugyanis 2018-ban Las Vegasban bekerült a világ 12 legjobb feltörekvő franchise koncepciója közé, 2019-ben pedig megkapta a vendéglátó szakma egyik legnívósabb kitüntetését a Weidlich Pál Kereskedelmi és Vendéglátóipari Nívódíjat. Ugyancsak a tavalyi évben kezdte meg működését a cég első franchise étterme, Debrecenben, valamint hamarosan nyílik legújabb egysége is, ezúttal Gyulán.

Miskolci ünnepélyes megnyitó

A gasztrohely ünnepélyes átadóján, Veres Pál, Miskolc városának polgármestere a következőt mondta:  „Miskolc mindig is büszke volt azokra a vállalkozásokra, akik tevékenységükkel különlegeset és formabontót alkottak, emelve és népszerűsítve városunk sokszínűségét. A Creppy immár 14 éve megkerülhetetlen szereplője a helyi gasztronómiának, tevékenységükkel hozzájárulnak Miskolc elismertségének és vonzerejének növeléséhez. A most átadásra kerülő rendezvényterem nem csupán a palacsinta szerelmeseinek nyújt kulináris élvezeteket, hanem színtere lehet különböző eseményeknek, legyen az családi vagy céges rendezvény."

 A palacsinta élmény fokozódik

A több mint 60 féle minőségi étel között a gluténérzékenyek és a vegetáriánusok is találnak kedvükre való sós vagy édes ízvilágú fogásokat. A cég filozófiája szerint a palacsinta az egyik legjobban variálható köret, melyhez különleges ragukat, feltéteket párosítva szenzációs fogásokat lehet elkészíteni. 

Nyitva már a Creppy Center is

A high-tech berendezéssel felszerelt multifunkcionális komplexum, többek között akár 100 fős, nagyszabású eseményeknek is helyet adó rendezvényteremmel rendelkezik, valamint egyben oktató és üzemeltetési bázisként is működik majd. "A Creppy Center átadásával egy országos szinten is egyedülállónak számító multifunkcionális palacsintázó központ kezdi meg működését a város szívében. A komplexum továbbá cégünk franchise oktató és továbbképzési központjaként, és  főhadiszállásaként is funkcionálni fog. A kivételes hangulatú palacsinta terasz pedig a nyári rendezvényeknek ad majd otthont." – mondta el Oszlánczi Réka.

 

 

 

 

Forrás: PResston PR


Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket

Letarolta a fagy a cseh gyümölcsösöket 

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton

Új, buli előtti alapozóhely a pesti Duna-parton 

Ahol leülsz a barátokkal találkozni egy közös program előtt, aztán onnan nem indulsz tovább.
Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?