„Unicum – több mint 220 éve verhetetlen!”

Az Unicum is készül a hamarosan startoló brazíliai foci VB-re! Mégpedig egy, a sporteseményen résztvevő válogatott csapatok nemzeti színeibe csomagolt limitált kiadással!

A 0,5 és 1 literes kiszerelésű Unicum öltözik a foci színeibe, a limitált kiadás május 20-tól, azaz mától kerül a kereskedelembe, a megszokott áron és a készlet erejéig. Az 1 literes kiszerelésnek köszönhetően nem csak hipermarketekben, de egyes HoReCa egységekben is megtalálható lesz a focipalack. Az Unicum focis kampánya júniusban zajlik, mely során az „Unicum – több mint 220 éve verhetetlen!” szlogennel kísért kreatívot Budapest mellett vidéki nagyvárosokban, illetve a vezető online és print magazinok sport rovataiban lehet majd megtalálni. A palack ugyanakkor promóciók részese is lesz, Facebook-alapú játékokban is lehet majd nyerni.

Az Unicum háza táján más kapcsolódási pont is van a focihoz. A Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke, Zwack Sándor is kedveli a focit. A Firenzében született vállalatvezető Fiorentina-rajongó.

„Ötéves voltam, amikor Édesapám először elvitt egy igazi Fiorentina meccsre, azóta számomra a foci egy életérzés. Kíváncsian várom az idei foci vb-t, szerintem lesznek meglepetések. Természetesen az olaszoknak szurkolok, remélem 2006 után idén ismét sikerül nekik a kupát megszerezniük, habár a spanyolok nagyon erősek.” – fogalmazott Zwack Sándor a fociról.  

Forrás: Élelmiszer Online


A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem

A Nagyi ízeivel ünnepel a Fakanál étterem 

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a patinás Fővám téri Nagycsarnokban már több, mint húsz éve működő Fakanál étterem, amely a napokban ünnepelte 25 éves születésnapját.
Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját

Május végén rendezik az év legnagyobb Kéknyelű kóstolóját  

Ismét virágzik a Kéknyelű Badacsonyban.
Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten

Meglepő és tanulságos – kínai borok kóstolója Budapesten 

Kína borászati nagyhatalmi címre tör – nem véletlenül.
A lengyel sörgyártás új trendjei

A lengyel sörgyártás új trendjei 

A lengyelországi sörgyártás az alkoholmentes sörök előállítása felé tolódik el a csökkenő alkoholfogyasztási tendenciák miatt.
Új Michelin-csillagos menü az égben

Új Michelin-csillagos menü az égben 

Az Emirates Business osztályán utazók 18 új ételt kóstolhatnak, amelyeket a Moët & Chandon válogatott pezsgőivel párosítottak.
Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen

Különös nevű győztes az idei Balaton fagyija versenyen 

Az idei Balaton Fagyija versenyen 31 kreáció közül a veszprémi Füge Fagyizó MEKKóstollak nevű kreációját ítélték a legjobbnak.
Borünnep Szegeden

Borünnep Szegeden 

A bortermelőkhöz több mint húsz vendéglátós csatlakozik, akik sajtokat és egyéb specialitásokat is kínálnak majd a borok és pálinkák mellé.
Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból

Baj van egy dubai csokis termékkel – visszahívták a forgalomból 

Műanyag fóliadarab lehet benne.
Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese

Egerből érkezett a Borászok Borásza verseny idei győztese 

Idén 19. alkalommal adták át a Borászok Borásza díjat.
Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen

Rekordszámú nevezés az Év pálinkás bonbonja-2025 versenyen 

Harmadik alkalommal hirdették meg a versenyt, amelyre 143 nevezés érkezett az ország minden részéből és a Felvidékről.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.