A megmérettetésen az áruházlánc saját versenyzőt is indít, a hazai Bocuse döntőn a legjobb commis díját elnyerő Friderika Spekova személyében. Rajta kívül még tizenegyen szállnak ringbe azért, hogy hazánkat képviselhessék a világbajnokságon. Szeretettel meghívjuk a Chaîne des Rôtisseurs verseny hazai válogatójára és a versenyfogásokból készült kóstolóra.
Időpont: 2018. június 7. (csütörtök)
Sajtónyilvános főzés kezdete:14:30
Előétel tálalása:17:30
Főétel tálalása:17:45
Desszert tálalása: 18:00
Helyszín: METRO Gasztroakadémia (Budaörs, Keleti u. 3, 2040)
Szakmai vezetők: Volenter István (67 étterem) és Sárközi Ákos (Borkonyha) séfek
Versenyzők: Akács István (Platán Étterem), Danka Szabolcs (Kárpátia Étterem), László Imre (Corinthia), Friderika Spekova, (METRO), Gregus Dániel (Four Seasons), Horváth Dénes (Gundel Étterem), Horváth Sándor (Thermál Hotel Visegrád), Kisiczki Adrián (Budapest Bisztro), Kiss Erik (Four Seasons), Kónya István (Budapest Bisztro), Lendvai Levente (Arany Kaviár Étterem), Tasi Bálint (Hotel Azúr)
Részvételi szándékát kérjük, jelezze 2018. június 5-én, 12 óráig Tirpák Barbaránál a [email protected] e-mail címen! Köszönjük!
Forrás: Vendég & Hotel