Valentin-nap a Matild Palotában?

A Michelin Guide által is ajánlott Spago by Wolfgang Puck Budapest egy lenyűgöző, 6 fogásos vacsoraélménnyel lepi meg a szerelmeseket, a The Duchess titokzatos luxusbárban pedig ínycsiklandó koktélok mellett lehet majd nézni a csillagos eget.

A 6 fogásos menü minden egyes eleme igazi kulináris műalkotás, amellyel méltó módon ünnepelhetik meg szerelmüket a látogatók, a gasztrokalandot pedig különleges pezsgőkkel és koktélokkal koronázhtják meg.

Valentin a Matild Palotában / Fotó: Matild Palace
Valentin a Matild Palotában / Fotó: Matild Palace

Az előételek között olyan extravagáns fogások találhatók, mint a sültpaprika-salsa ropogós tölcsérben, a homár carpaccio, a sült kacsamáj vagy a pácolt, pirított fürj buggyantott tojással. Főételként borjúszűz kerül a tányérokra ropogós brízzel, bresaolával, krémes feketegyökérrel és erdei gombákkal körítve. A desszert pedig csak fokozza az élvezeteket, hiszen fekete szeder szorbé és passiógyümölcs - joghurt desszert is a tányérokra kerül cassia fahéj granolával, egy különleges “törékeny szívben”.

Az estét Budapest egyik legszebb kilátásával rendelkező rooftop bárjában tehetik teljessé a párok: a The Duchess titkos italkönyvtára különlegességgel is készül erre az estére, hiszen a látogatók a kifejezetten erre az alkalomra készült Amore és Giostra koktélokat is választhatják.         

                                                                  


A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert

A hely, ahol pezseg az élet, jó a hangulat és remek közösség van: Evezős Sörkert 

A Római-part legendás sörkertje 1983 óta a budapesti nyár kihagyhatatlan része.
Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester

Vétett az egyik alkalmazott – lépett Wang Mester  

A Mozium étterem vezetősége hivatalos közleményben tájékoztatta vendégeit a közelmúltban történt jelentős belső változásokról.
Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar

Nincs könnyű helyzetben a hazai édességipar 

A hazai édesipar számára mennyiségben stagnáló piacot hozott 2024, és az idén is hasonlóra vagy enyhe csökkenésre számít a Magyar Édességgyártók Szövetsége.
Új trendek a gin piacon

Új trendek a gin piacon 

A főváros egyik legnépszerűbb ginfesztiválja idén új trendek felé nyit.
Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás

Maradt a húsvéti sonkából? Van megoldás 

Tippek a séftől.
Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon

Húsvéti nagyüzem a fővárosi piacokon 

Vége a böjtnek, jöhet a nagy eszem-iszom.
Furmintok csatája Franciaországban

Furmintok csatája Franciaországban 

A Patricius Borház Profundum Furmintja lett Bordeaux-ban a befutó.
Bajban a hazai sörfőzdék

Bajban a hazai sörfőzdék 

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete szerint versenytorzító hatásúak szerződéses gyakorlatok.
Fesztiválozik a MOHU új automatája

Fesztiválozik a MOHU új automatája 

A MOHU bemutatta a vállalat új fesztiválautomatáját a budapesti Telekom Vivicittá futóversenyen.
Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja

Elhunyt a villányi borvidék meghatározó alakja 

Mindössze 60 év adatott meg Tiffán Zsoltnak.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.