Fodor Márk ügyvezetõ igazgató tájékoztatása szerint az épület felújítására 2005-ben nyújtottak be pályázatot, s a Regionális Operatív Program keretében sikerült 21,7 millió forintos támogatást elnyerniük, amelyhez 79 százalékos pályázói önrész társult. A tavaly júniusban kezdõdõ átépítés során a teljes épületet felújították és akadálymentesítették, emellett számos családbarát szolgáltatást (gyermekjátszótér, családbarát programszervezés, családi apartman, babaszékek, babaágyak) is bevezettek. A felújítások során 13 légkondicionált lakóegység épült. Kialakítottak egy 60 férõhelyes, panorámás éttermet is. Az idelátogató vendégeknek több programot kínálnak, többek között kerékpárkölcsönzésre is lehetõségük van. A társaság egyik fõ „terméke” az Extrém Balaton, ennek keretében a programban barlangászat, lovaglás és lõtéri lövészet is szerepel. A panzióhoz tartozó 150 férõhelyes, 200 éves Festeticspincében borkóstolókat, parasztlakodalmas programot, magyaros estet, cigányzenei mûsort szerveznek.
Vonyarcvashegyi felújítás
Megújult a vonyarcvashegyi mûemléki Helikon-Taverna Panzió és étterem.
Új világnap született: a magyar pezsgő ünnepe
Június 1-jét a magyar pezsgő világnapjának választották.

Összehangolt NAV-ellenőrzés a Nagybani Piacon
A híradások szerint 70 embert elvittek – akik közül többeket le is tartóztattak.

CSR-akció a fenntartható Bátor Táborért
Ezzel az adománnyal a Master Good a Bátor Tábor nyári táborainak megvalósításához járult hozzá.

Visszahívja édességeit Hollandiában a Haribo
Kannabiszt találtak bennük.

Új vizeken Rácz Jenő: házias ízeket kínáló éttermet nyitott a Balaton északi partján
Alaposan felkavarva a tó állóvizét: május 29-én megnyílt az Ypsilon by Rácz Jenő étterem az alsóörsi Ypsilon Yacht Club területén.

Török esten Pesten – az elegáns Andrássy Gardenben
A Török Konyha Hetének ünnepe , amikor a kultúra egy este alkalmával a tányérra kerül.

Bor, kultúra és a gasztronómia ünnepe a Villányi borvidéken
Június 7-én és 8-án harmincegyedik alkalommal nyitja meg kapuit a Palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék.

Gasztrohétvége Cserkeszőlőn
A kunsági település ad otthont egy új gasztro-kulturális fesztiválnak.

Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban
Az év legnagyobb kéknyelű kóstolója Badacsonyban.

Hamburger – mindenek felett?
Felmérés a hazai fogyasztói szokásokról.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.