A mesterszakács a san diego-i színházi negyedben fekvő Jai étteremben mutatja be fúziós ázsiai konyháját, mielőtt augusztus végén megnyitná a városban saját éttermét. A Jai a vezető étterem San Diego-ban, amelyben akár ezer fős rendezvényeket is lehet tartani, de ugyanúgy alkalmas kétszemélyes, intim vacsorák megrendezésére is. A Jai menüje és Puck konyhája – tonhal-tartár szezámos miso-val, kobe-burger wasabi-s aiolival, teriyaki hagymák – és a két konyhafilozófia ötvözése – percek alatt, a legfrissebb zöldségekből elkészített ételek tálalása és a gondos kiszolgálás és a minden részletre kiterjedő figyelem – magasra teszi a lécet a város többi étterme előtt. (www.nrn.com)
Wolfgang Puck catering cége San Diego-ban
A világhírű, los angeles-i Spago étterem tulajdonosa és séfje, Wolfgang Puck ezúttal San Diego-ban mutatja be fogásait díjnyertes catering cége segítségével.

Tokaji koktélok győzelme a Magyarország Itala versenyen
A tokaji Minaro Hotel bármenedzsere két koktéllal aratott győzelmet a Magyarország Itala 2025 versenyen.

Rizsföldek Magyarországon – helyszíni beszámoló Szarvasról
Rizs a magyar alföldről, a Körösök völgyéből.

Kinek, mennyit, mikor? – hazai borravaló körkép
Egy friss felmérésből kiderült, ahol van lehetőség digitális borravalóadásra, ott a vendégek szívesebben honorálják a színvonalas kiszolgálást.

Nem lesz idén akácméz?
Rekordgyenge termés – drágulás és hiány várható.

Feszült hangulat a borászok körében: Wáberer kijelentése kiverte a biztosítékot
A borásztársadalom nem nézi jó szemmel az alkoholmentességre buzdító kampányt – szerintük ezzel a hazai borkultúra hitelessége is sérül.

Időutazás a Folly Arborétumban
A badacsonyörsi arborétum a nyári hónapokban is ideális úti cél.

Kihirdették Magyarország legjobb éttermeit – Itt a 2025-ös toplista
Június 16-án, hétfőn este rendezték a hazai gasztronómiai élet legrangosabb eseményét, a Dining Guide Év Étterme Gálát.

Hétvégén Somlói Borgála
Borkultúra, hagyomány és élmény egyetlen hétvégén.

Kiemelkedő vidéki vállalkozásokat díjaztak
Közös célért – 6 millió forint adomány gyűlt össze.

Új imázsfilm a magyar borról – Videó a cikkben
Új nemzetközi imázsfilmmel pozicionálja újra Magyarországot a borvilág térképén a Magyar Bormarketing Ügynökség.
Interjú

Nagybor vagy semmi
A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk
Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban
Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.