Dinamikusan fejlődő Novotel lánc

Pénteken, három hónapnyi teljes renoválás után leleplezték a Times Square-en található Novotel szállodát, amely most megújult külsővel és néhány nagyszerű újítással várja az utazókat és a helyieket. A megújított hotel exkluzív teraszának gyönyörű kilátásával, a Super Nova étterem kihagyhatatlan ajánlataival, teljesen átalakított szobákkal és sok egyéb újítással erősíti az Accor középkategóriás márkájának dinamikus fejlődését.

A Novotel New York Times Square közel 85 millió dolláros beruházás után végleges formájában várja vendégeit a város szívében. A szobák felújítása mellett több más változás is történt a szálloda küllemében és szolgáltatásai terén.

A hotel falain belül megnyílt a Super Nova étterem, amelynek terasza egyedülálló kilátást biztosít a Times Square nyüzsgő környékére. Szezonális ajánlatait, a tradicionális és sokszínű amerikai konyha remekeit és az egyedi desszerteket a vendégek és a színházba indulók igényeinek megfelelően alakították ki. Az ingatlan átalakítása is mutatja, hogy az Accor középkategóriás márkája állandóan képes megújítani önmagát.

A Novotel stratégiája, hogy megelőzze az új vásárlói és üzleti trendeket. A 60 országban jelen levő márka több mint 400 hotelét a 2013-as évben további 13 új hotellel bővíti, többek között Saigonban, Moszkvában, Dubaiban és Indiában. A hotellánc célja, hogy 5 éven belül 500-ra emelje szállodái számát, illetve, hogy az innovativitást és az újító szellemiséget megőrizze. Jó példa erre a hálószobákba beszerelt Xbox 360-as készülék, a hallokba kihelyezett Virtual Concierge érintőképernyős berendezés, vagy a 2013-ban Magyarországon is futó You program, amely a Novotel globális vállalása a vendégelégedettség terén: így a vendégek megbizható, folyamatosan magas szintű szolgáltatásra számíthatnak a Novotel hotelekben.


KSH-adatok: hazai szálláshelyek januári vendégéjszakaszámai

KSH-adatok: hazai szálláshelyek januári vendégéjszakaszámai 

Az év első összesítése alapján a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,0 millió vendég közel 2,3 millió vendégéjszakát töltött el.
CBRE: mi várható a budapesti szállodapiacon?

CBRE: mi várható a budapesti szállodapiacon? 

Az idegenforgalom fellendülésével jelentős növekedés vár a budapesti szállodapiacra a következő években – közölte a CBRE kedden az MTI-vel.
Ismét elnyerte az Év Szállodája díjat a hévízi hotel

Ismét elnyerte az Év Szállodája díjat a hévízi hotel 

Az elismerést az iparág egyik legnívósabb díjátadóján adták át, amelyen számos neves szakember és szállodaipari szereplő is részt vett.
Szívmelengető volt a hazai szállodásoknak a Valentin-nap

Szívmelengető volt a hazai szállodásoknak a Valentin-nap 

Közel negyedmillió vendégéjszakát generált a hazai szálláshelyeken.
Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.