Dinamikusan fejlődő Novotel lánc

Pénteken, három hónapnyi teljes renoválás után leleplezték a Times Square-en található Novotel szállodát, amely most megújult külsővel és néhány nagyszerű újítással várja az utazókat és a helyieket. A megújított hotel exkluzív teraszának gyönyörű kilátásával, a Super Nova étterem kihagyhatatlan ajánlataival, teljesen átalakított szobákkal és sok egyéb újítással erősíti az Accor középkategóriás márkájának dinamikus fejlődését.

A Novotel New York Times Square közel 85 millió dolláros beruházás után végleges formájában várja vendégeit a város szívében. A szobák felújítása mellett több más változás is történt a szálloda küllemében és szolgáltatásai terén.

A hotel falain belül megnyílt a Super Nova étterem, amelynek terasza egyedülálló kilátást biztosít a Times Square nyüzsgő környékére. Szezonális ajánlatait, a tradicionális és sokszínű amerikai konyha remekeit és az egyedi desszerteket a vendégek és a színházba indulók igényeinek megfelelően alakították ki. Az ingatlan átalakítása is mutatja, hogy az Accor középkategóriás márkája állandóan képes megújítani önmagát.

A Novotel stratégiája, hogy megelőzze az új vásárlói és üzleti trendeket. A 60 országban jelen levő márka több mint 400 hotelét a 2013-as évben további 13 új hotellel bővíti, többek között Saigonban, Moszkvában, Dubaiban és Indiában. A hotellánc célja, hogy 5 éven belül 500-ra emelje szállodái számát, illetve, hogy az innovativitást és az újító szellemiséget megőrizze. Jó példa erre a hálószobákba beszerelt Xbox 360-as készülék, a hallokba kihelyezett Virtual Concierge érintőképernyős berendezés, vagy a 2013-ban Magyarországon is futó You program, amely a Novotel globális vállalása a vendégelégedettség terén: így a vendégek megbizható, folyamatosan magas szintű szolgáltatásra számíthatnak a Novotel hotelekben.


15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel

Új tulajdonosnál a Budapest Marriott Hotel 

Jó ideje árulták, mostanra megszületett a megállapodás: tulajdonost váltott a Duna-parti ötcsillagos szálloda.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda

Rangos nemzetközi minősítést zsebelt be a dél-balatoni szálloda 

Elsőként a balatoni házak közül Green Globe-minősítést kapott a Mövenpick BalaLand Resort.
Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás

Szallas.hu: Siófokra érkezett a legtöbb foglalás 

Rövidülnek, de nem maradnak el a nyaralások. Tények és tervek a magyarok belföldi vakációjáról – a szállásfoglaló portál adatai alapján.
„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött?

„Nyaralj most, fizess később” – Ki áll a Hilaris Hotels mögött? 

A milliárdos, akiről ma mindenki beszél, de kevesen ismerik igazán.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.