Európa legjobbjai közt az ötcsillagos tokaji szálláshely

Az ötcsillagos Minaro Hotel Tokaj MGallery szálloda és étterme, a Tortuga három-három díjban részesült a World Luxury Awards gálán. Valamint a hotel SPA részlegének névadója, a L’Occitane a World Spa Awards-on immár második alkalommal nyerte el a világ legjobb SPA brandje címet, erősítve ezzel a Minaro Hotel hírnevét is.

Háromszoros sikerrel zárja a 2024-es évet a tokaji ház, olyan elismerések sorát begyűjtve, amelyek

a hotel három különböző – luxusszálloda, gasztronómia és wellness – területén nyújtott kiemelkedő teljesítményét igazolják.

A közelmúltban tartott World Luxury Awards gálán olyan kitüntetéseket kaptak, amelyek Európa legjobbjai közé emelték:

a szálloda elnyerte a „Best Luxury Adults Only Resort in Europe”, „Best Luxury Hideaway Resort in Europe” díjakat, valamint a „Best Luxury Spa Resort in Eastern Europe” címet. A szálloda Tortuga Étterme szintén hármas elismerésben részesült a versenyen. Az étterem a „Best Buffet Variety in Europe”, „Best Buffet Dining in Europe” és a „Best Luxury Resort Restaurant in Hungary” díjakat nyerte el.

Minaro
Minaro
Fotó: BDPST Koncept

Nem csupán egy szálloda vagyunk, hanem gasztronómiai, wellness és szállodai szolgáltatásaink is mind a pihenés és megújulás legmagasabb szintjét képviselik. Büszkék vagyunk arra, hogy mindezen területeken elismerték az elhivatottságunkat és minőségi törekvéseinket

– mondta Dana Janigova szállodaigazgató.

A L’Occitane márkát – amely idén ismét, összességében másodszor, nyerte el a világ legjobb SPA brandje címet a World Spa Awards-on – Magyarországon elsőként és egyetlenként a Minaro Tokaj MGallery-ben vezették be.

 


Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?
Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység 

Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.
Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje 

Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.
Bokrétaünnep Budapesten –  Moxy Downtown Budapest

Bokrétaünnep Budapesten – Moxy Downtown Budapest 

A Forestay Group épülő házuk szerkezetkész állapotát ünnepelte, amely egy 283 szobás szállodaprojekt Budapest történelmi negyedében.
Látványosan belépett a Mövenpick a budapesti szállodapiacra

Látványosan belépett a Mövenpick a budapesti szállodapiacra 

A budapesti Mövenpick Hotel Budapest Centre története mesébe illő, megjelenése lenyűgöző.
Északi stílus új köntösben – ibis Styles nyitás Tallinnban

Északi stílus új köntösben – ibis Styles nyitás Tallinnban 

Az ibis új helyszínekkel erősíti európai pozícióit a régióban.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.