Igazi ünnep lesz a magyar futball rajongói számára az EB falu

A franciaországi Puy St. Vincentben kerül megrendezésre június 17-24 között az EB Falu, ahol különleges helyszínen nyílik lehetőség a Magyar Labdarúgó Válogatottnak szurkolni, kikapcsolódni és szórakozni.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

Az egyedülálló nyári rendezvény részleteibe egy közös sajtótájékoztató keretében avatta be az újságírókat a Neckermann Magyarország, a Friends Club Hungary Kft., illetve az EB FALUnak helyszínt adó Puy St. Vincent képviselője és a Naturelle sportegyesület.

Az eseményen részt vett Dr. Szvoboda János a Neckermann cégvezetője, Sallai György és Jávor Zoltán ötletgazda, valamint Király Dávid az esemény kommunikációs vezetője. Sallai György a Friends Club Hungary Kft. rendezvényszervezéssel foglalkozó cég ügyvezetője - aki korábban maga is professzionális labdarúgó volt - egy olyan szurkolói falut álmodott meg, ahol méltó módon lehet megünnepelni a magyar válogatott visszatérését az európai focielit megmérettetésébe. Elmondta, hogy már régóta várta az alkalmat, hogy egy ilyen nemes alkalomból szervezett, össznépi rendezvényt hozzon létre magyarok számára, ahol jó hangulatban, közösen szurkolhat mindenki, aki kicsit is kedveli a labdarúgást. A fő cél, hogy az EB Falu egy költséghatékony, biztonságos, kényelmes, de mégis különleges megoldást kínáljon az Európa-bajnokságra utazó honfitársainknak.

A jeggyel rendelkező szurkolóknak vonzó lehet a városi szállásokhoz képest sokkal kedvezőbb árszínvonal, a kényelmes, biztonságos buszos utak a magyar csapat lyoni és marseille-i mérkőzéseire, valamint a több száz magyar szurkoló nyújtotta fergeteges hangulat - tette hozzá Sallai György.

Nagyon fontos megemlíteni, hogy a sportközvetítések és sportszakmai beszélgetések mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a zenei programok, és a tematikus esték is. A már bejelentett fellépők között olyan jólcsengő fociközeli nevek szerepelnek, mint Hevesi Tamás, a Hevesi Happy Band, Arató András és a populáris elektronikus zenében utazó ESD, valamint a kiváló DJ Whiteboy is. És a névsor még közel sem teljes.

Az EB Falu a társadalmi felelősségvállalásból is szeretné kivenni a részét, ennek kapcsán körvonalazódik egy speciális támogatói együttműködés a Mályvavirág Alapítvánnyal a „Fontos Vagy Nekem” kampány részleteiről.

Jávor Zoltán, aki az eseménynek helyszínt adó Puy St. Vincent közép-kelet európai sales managere, és egyben a Naturelle sportegyesület alapítója immár több mint egy évtizede szervez hatalmas magyar tömegeket megmozgató síutakat és versenyeket Puy St. Vincentbe. A télen és nyáron egyaránt nyitva tartó régió, kényelmes, stílusos alpesi apartmanokban szállásolja el az idelátogatókat, a társaság méretétől függően 4-6-8-10 ágyas házakban. Ezek az apartmanok adják majd az EB Falu szállásait is.

Mint elmondta, a helyszín adottságai kiválóan alkalmasak a több ezer főt megmozgató nyári esemény megrendezéséhez, hiszen nemcsak az infrastruktúra adott ehhez, hanem a falu elhelyezkedésének köszönhetően számtalan addicionális program közül is válogathatnak az ide érkezők.

Az EB Falu ideje alatt a tervek szerint különböző sportbajnokságok, vezetett hegyi túrák és fakultatív buszos kirándulások is lesznek, többek között például az alig néhány óra alatt megközelíthető lélegzetelállító Provance vidékére, valamint Nice, Cannes és Monaco városaiba.

Király Dávid - aki egyébként szintén a Naturelle csapatát erősíti - kiemelte, hogy az EB Faluval kapcsolatban az a legfontosabb előzetes cél, hogy a rendezvényre ne „csak”, mint egyszerű, kivetítős, sörpados eseményre gondoljunk, hanem egy különleges lehetőségeket kínáló, sokkal szerteágazóbb, zenei, sport, kulturális élményeket is nyújtó fesztiválra, és egyben az EB-re utazó magyar vendégek legideálisabb szálláshelyére is. Természetesen középpontban a futball lesz, de azoknak is rengeteg lehetőségük akad a kikapcsolódásra, akik nem feltétlenül szeretnék az összes meccset végignézni - mondta Király.

Az EB Falu árképzésében arra törekedtünk, hogy minden más megoldáshoz képest olcsóbb és mégis kényelmesebb, sokrétűbb csomagot alakítsunk ki. Március 12-ig tartó előfoglalási akcióban 339 euróért (kb. 105 ezer forint) megváltható jegy tartalmazza az utazást, a szállást és a programokon való részvételt egyaránt. A jeggyel rendelkező utasoknak a buszos transzfer 25 euróba fog kerülni Lyon és Marseille városába. Jelenleg kidolgozás alatt áll egy olyan kedvezményes konstrukció, amely csak 4 napi szállást foglal magában, azok kedvéért, akik nem tudnak egy egész hétre eljönni otthonról, illetve egy hosszabb tartózkodási lehetőség kidolgozása a „Follow My Team” típusú jeggyel rendelkezők számára.

Dr. Szvoboda János, a Neckermann Magyarország cégvezetője a Neckermann és az EB FALU kapcsolatáról beszélt.

A Neckermann Magyarország az EB FALU 2016 hivatalos utazásszervezőjeként biztos hátteret ad az egyedi élményt kereső focirajongók számára, egyszerűvé teszi az ajánlathoz való hozzáférést, hiszen 26 saját irodája mellett további közel 400 partnerirodán keresztül és online felületén is értékesíti az eseményre szállásajánlatait. A szállás mellett a Neckermann biztosítja a buszos transzfert Magyarországról az EB Falu helyszínére és vissza, térítés ellenében pedig az EB falu és a Magyar Labdarúgó Válogatott mérkőzéseinek helyszíne közötti transzferekről is gondoskodik. A szolgáltatások közé tartozik továbbá a teljes egyhetes programra belépést biztosító fesztivál karszalag, valamint a sztornóbiztosítás, baleset-betegség és poggyászbiztosítás. Az EB Falu szálláshelyeinek mielőbbi lefoglalása mellett szóló érv, hogy 2016. március 1-8. között az Utazás Kiállítás alkalmából meghirdetett Vásári Kedvezmények keretében a Neckermann-nál kifejezetten kedvező áron, 299,90 Ft = 1 € árfolyamon lehet az utazásra befizetni.

A Neckermann Magyarország 1993-ban alakult a német Neckermann turisztikai cég leányvállalataként. A legszélesebb turisztikai kínálattal rendelkező vállalat szakmai hozzáértését számos elismerés fémjelzi. A Neckermann magyarországi és nemzetközi tevékenysége során is fontos szerepet tölt be a sport. Jó példa erre a 90-es években a német profi labdarúgó, Rudi Völler futball akadémiájával való együttműködés. Itthon, a Neckermann hosszú évek óta támogatja az FTC női kézilabda szakosztályát. Újdonság a 2016-os évben a Club Med szállodák kizárólagos hazai értékesítési joga, melyekben télennyáron – rengeteg más élmény és profi animációs program mellett – sportolási lehetőségek széles tárházával találkozik a vendég.

A sportolási lehetőségeket kereső utasok is kiemelt figyelemben részesülnek, hiszen a Neckermann kínálatában megtalálható számos síajánlat (Ausztria, Szlovákia, Olaszország, Franciaország és Svájc), túrázási, kerékpározási és vízi sportolási lehetőségeket kínáló hegyvidéki és tóparti üdülőhelyek, valamint edzőtáborok szervezéséhez kiváló lehetőségeket kínáló szállások.

További információk az utazásról, szállásokról és programokról mind megtalálható a www.ebfalu.hu honlapon.

Forrás: Vendég&Hotel Online


A Marriott-nál  indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként

A Marriott-nál indul a LevelUp! program - a hazai szállodaipar egyedülálló kezdeményezéseként 

A Marriott cégcsoport megelégelte azt a problémát, ami gyakran előtérbe kerül üzemelésük során: ez pedig a vendéglátóipari területen mindenki számára ismerős szakemberhiány.
Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.