Korszerűsítés a Hotel Sopronban

2017 a megújulás éve a Hotel Sopronban.

Az idei évi fejlesztéseknek köszönhetően júniustól a szálloda már két szinten Premium minőségben fogadja vendégeit, megújulnak az első emeleti standard szobák, a már korábban kialakított Premium szobák fürdőszobái, emellett megszépülnek az első és a második emeleti folyosók.

A fejlesztések alatt álló, négycsillagos belvárosi szálloda szervezeti felépítése is változik, és egy régi – új csapattal törekszik a még hatékonyabb teljesítményre.

Szarjas Tímea – Szállodaigazgató
Az igazgatónő 5 éve vezeti a szállodát, s teendői az idei évtől operatív üzemelési feladatokkal bővülnek. Elérhetősége: [email protected]

Soltész István – F&B Manager
Soltész István januártól erősíti a Hotel Sopron csapatát, feladatai közé a szállodai étterem és konyha irányítása, valamint a gasztrorendezvények lebonyolítása tartozik. Elérhetősége: [email protected]

Rakaczki Katalin – Sales & Marketing Coordinator
Rakaczki Katalin már majd' 10 éve a szállodai team tagja, az értékesítési és marketing területek irányítása mellett új feladata a MICE-szegmens kiemelt kezelése. Elérhetősége: [email protected]

Nagy Viktória – Front-Office Manager
Nagy Viktória 2 éve recepciós munkatársként indította pályáját a szállodában, és a tavalyi év végétől látja el a front-office managerei pozíciót. Elérhetősége: [email protected]


Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit

Kihirdették az Év Szállodája 2024 pályázat nyerteseit 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2025. januárjában ismét meghirdette az Év Szállodája pályázatot. Mutatjuk az idei győzteseket.
Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről

Accor-csoport: helyzetjelentés 2024-ről 

Soha rosszabb évet.
10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon

10+1 újdonság a HoReCa Design Kiállításon 

Az idei HoReCa Design Kiállítás, amely a Bútor, Lámpa, Dekor Kiállítás részeként látogatható, számtalan innovatív és különleges termékkel várja a szakmai érdeklődőket.
ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál”

ibis-kutatás: „Az élmények többet érnek az anyagi javaknál” 

Friss ibis-kutatás az idei utazási szokásokról.
Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o

Firenze frekventált helyén új egységet nyitott az a&o 

Az új szálláshely a Piazza del Duomótól 30 perc sétára található a városközpontban.
Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely

Az Accor Csoporthoz került a debreceni szálláshely 

Győztest hirdettek a négycsillagos Hotel Lycium bérbeadásának pályázatán.
Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak

Jól jön a Valentin-nap a hazai szállodásoknak 

Sok pár utazással tölti idehaza is az eredetileg Angliában és Amerikában a szerelmesek ünnepeként számon tartott február 14-ét, és az azt követő hétvégét.
A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján

A budapesti Kempinski ismét ott a Forbes Travel Guide előkelő listáján 

A Kempinski Hotel Corvinus Budapest “négycsillagos” besorolást kapott..
Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren

Tavasszal nyit az ibis Styles hotel a debreceni reptéren 

Ez lesz az első szálloda az ország második legforgalmasabb repülőtere, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében
Év Szállodája díjátadó gála  – még lehet jelentkezni!

Év Szállodája díjátadó gála – még lehet jelentkezni!  

Február 21-én részese lehet az év egyik legexkluzívabb szállodai eseményének.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.