Korszerűsítés a Hotel Sopronban

2017 a megújulás éve a Hotel Sopronban.

Az idei évi fejlesztéseknek köszönhetően júniustól a szálloda már két szinten Premium minőségben fogadja vendégeit, megújulnak az első emeleti standard szobák, a már korábban kialakított Premium szobák fürdőszobái, emellett megszépülnek az első és a második emeleti folyosók.

A fejlesztések alatt álló, négycsillagos belvárosi szálloda szervezeti felépítése is változik, és egy régi – új csapattal törekszik a még hatékonyabb teljesítményre.

Szarjas Tímea – Szállodaigazgató
Az igazgatónő 5 éve vezeti a szállodát, s teendői az idei évtől operatív üzemelési feladatokkal bővülnek. Elérhetősége: [email protected]

Soltész István – F&B Manager
Soltész István januártól erősíti a Hotel Sopron csapatát, feladatai közé a szállodai étterem és konyha irányítása, valamint a gasztrorendezvények lebonyolítása tartozik. Elérhetősége: [email protected]

Rakaczki Katalin – Sales & Marketing Coordinator
Rakaczki Katalin már majd' 10 éve a szállodai team tagja, az értékesítési és marketing területek irányítása mellett új feladata a MICE-szegmens kiemelt kezelése. Elérhetősége: [email protected]

Nagy Viktória – Front-Office Manager
Nagy Viktória 2 éve recepciós munkatársként indította pályáját a szállodában, és a tavalyi év végétől látja el a front-office managerei pozíciót. Elérhetősége: [email protected]


Újjászületés – ismét fogad vendégeket a tavaly leégett visegrádi Silvanus

Újjászületés – ismét fogad vendégeket a tavaly leégett visegrádi Silvanus 

Bár hivatalosan csak kedden nyitott újra a visegrádi Hotel Silvanus, már sok szoba volt foglalt, és a szerdai ünnepélyes megnyitó alatt is egyre érkeztek vendégek a házba.
Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában

Tűz Ronaldo marrakeshi szállodájában 

A tűzesetet „kis tűzként” írták le, azonban lángokat is lehetett látni az épületen belül, ami aggodalmat keltett a vendégek és a személyzet körében.
Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében

Magyar portré- és divatfotós kiállítása nyílt a Vár tövében 

Hetedik Art Corner kiállítás – a Leo Bistro és a Hotel Clark közösségi tereiben.
MSZÉSZ-elnök: erős évet zárt a hazai szállodaipar 2024-ben

MSZÉSZ-elnök: erős évet zárt a hazai szállodaipar 2024-ben 

Somlyai Zoltán ismertette a legfrissebb adatokat, információkat a budapesti régióülésen.
Közeledik a Hotels Tomorrow 2025

Közeledik a Hotels Tomorrow 2025 

Az idei Hotels Tomorrow konferencia 2025. június 30-án és július 1-jén kerül megrendezésre Párizsban.
INS: friss vendégéjszakaszámok Romániából

INS: friss vendégéjszakaszámok Romániából 

Csökkenő turistaérkezést és vendéjszakaszámot regisztráltak keleti szomszédainknál.
Akcióban a HotelHero

Akcióban a HotelHero  

A szállodák és éttermek összefogásának köszönhetően 2025. február 2-a óta vasárnaponként 300 rászoruló jut egy-egy tányér meleg ételhez.
Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül

Az Accor valóban egyedi élményeket kínáló brandje idén további házakkal bővül 

Európa-szerte tovább bővül az egyedi szálláshelyeket kínáló Handwritten Collection.
Fontos mérföldkő a hostellánc életében

Fontos mérföldkő a hostellánc életében 

Új szintre lépett az a&o Hostels minőségirányítása.
Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél

Újabb TRIBE szálloda ennél a reklámügynökségnél 

A Grayling Hungary nemzetközi kommunikációs ügynökség tovább bővíti ügyfélportfólióját.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.