Tóth Zoltán tanulmányai befejezése után 2003-ban igazolt a Kempinski Hotel Corvinus Budapest bankett csapatába, ahol Service and Catering Managerként kezdett, majd a részleg igazgatója lett. Director of Food and Beverage minőségében, a menedzsment tagjaként, meghatározó szerepet játszott a hotel földszintjén 2013-ban megvalósult új gasztronómiai koncepció kidolgozásában, a szálloda The Kitchen Caters catering szolgáltatásának bevezetésében és az első emeleti rendezvényszint teljes felújításában.
2017-től 2019-ig a Sauska Borászat társ-ügyvezetőjeként, a Sauska családdal közösen felelt a borászat operatív és kereskedelmi tevékenységéért, valamint a villányi Sauska 48 gourmet borétterem megnyitásáért.
Az elmúlt két évben pedig a Normafa Club House ügyvezető és szálloda igazgatói posztját töltötte be. Igazgatása alatt teljes felújításra került a szálloda, annak belső- és külső wellness- és sportlétesítményei és rendezvényközpontja.
Forrás: Kempinski / Turizmus Online