Nemzetközi pályán folytatja a Four Seasons kommunikációs vezetője

Szabó Veronika, a Four Seasons Budapest kommunikációs és közösségi média szakértõje, 2014. június 15-tõl a Four Seasons Hotel Bahrain Bay nyitó csapatában folytatja pályafutását.

A Közel-Kelet ékköveként emlegetett Four Seasons hotel, az egzotikus szigetország Bahrain fõvárosában Manamában nyit 2014. decemberében.

A Four Seasons Hotel Bahrain Bay egy igen jelentõs beruházás a “Bahrain Bay” project legkiemelkedõbb fejlesztése. A hotel a beruházás alapját képezõ mesterséges sziget központi részén foglal helyet, a H betût formázó épület a nemzetközileg elismert tervezõiroda a Skidmore, Ownings and Merrill nevét fémjelzi.

A hotel 273 szobája 44 emeleten foglal helyet, és mind tökéletes kilátást nyújt az Arab-öbölre. 7 étterme, megannyi rendezvényterme illetve wellness részlege a jelenleg 93 hotelt számláló Four Seasons szállodalánc legnagyobb beruházása.

A Four Seasons Hotel Bahrain Bay megnyitása a kanadai szállodalánc közel-keleti dinamikus terjeszkedésének második állomása. A Four Seasons Dubai októberi nyitását követõen, Bahrain, Abu Dhabi és Kuwait desztinációkkal bõvül majd a Four Seasons luxus család.

A több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezõ szakember a hotel teljes külsõ és belsõ kommunikációját, valamint a kiterjedt ügynökségi hálózatot fogja irányítani.

Elérhetõsége változatlan marad: [email protected]

Szabó Veronika utódját még keresi a szálloda. Feladatkörét átmenetileg a hotel marketing igazgatója Fouad Shafik ([email protected]) veszi át.

Forrás: Vendég & Hotel


Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?
Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység 

Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.
Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje 

Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.
Bokrétaünnep Budapesten –  Moxy Downtown Budapest

Bokrétaünnep Budapesten – Moxy Downtown Budapest 

A Forestay Group épülő házuk szerkezetkész állapotát ünnepelte, amely egy 283 szobás szállodaprojekt Budapest történelmi negyedében.
Látványosan belépett a Mövenpick a budapesti szállodapiacra

Látványosan belépett a Mövenpick a budapesti szállodapiacra 

A budapesti Mövenpick Hotel Budapest Centre története mesébe illő, megjelenése lenyűgöző.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.