A Budapestre nyáron tömegével érkező turistákat illetve a fővárosban élőket különleges BBQ partival várja június elejétől nyár végéig a Dohány utcai Araz étterem hangulatos terasza ezentúl minden csütörtökön.
Este 7-től kezdődik a BBQ buli, ahol van minden, ami egy hangulatos, jókedvű este elköltéséhez csak szükséges lehet. Kóstoló különítményünk csodálattal adózott a bőséges előétel kínálatnak, a levesimádók számára az avokádós hideg uborkaleves pörkölt mogyoróval mindent vitt, aztán persze a szabadban, grillen sült húsoknak sem tudtunk ellenállni: csirkéknek, oldalasoknak, bélszíncsíkoknak, tarjáknak salátaköretekkel, mártásokkal, chips-ekkel. És bár úgy éreztük, nem maradt hely, de a ház egyik fő desszert specialitása, a vörös bársonytorta semmiképp nem maradhatott ki a kóstoló hadjáratból.
Az étterem az est folyamán korlátlan sör és limonádéválasztékot kínál a vendégeknek, nyitányként egy pohár jóféle pezsgő is jár. Ja, és hogy el ne felejtsük, e mennyei lakomához hangulatos latin zene szól, Dj Starsky Soundjóvoltából.
A Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) adatai szerint eddig 2,4 millió belföldi és 2,6 millió nemzetközi turistát regisztráltak a hazai szálláshelyek.
Két észak-magyarországi szálláshely nyerte el ma a nemzetközi Good Travel Seal minősítést, amelyet a világ egyik vezető fenntarthatósági turisztikai értékelőrendszereként tartanak számon.
Évekkel ezelőtt, fejlesztés céljából zárt be az egri Hunguest Hotel Flóra azért, hogy 2024. december 18-án megújult külsővel és belsővel születhessen újjá.
Május 7-én a nemrég újranyitott hajdúszoboszlói Hunguest Béke szállodában rendezik meg a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) keleti régióülését.