A házban német az igazgató, de ami ezen alkalmakkor a legfontosabb: német származású a főszakács is – Ulf Burbach -, aki igazán tudja, mi kerüljön az asztalra a bajorok e jeles gasztronómiai ünnepe alkalmával. A hat bajor sőrfőzdét a Paulaner képviseli csapolt és üveges sörökkel, kétféle levest kínálnak (ököruszályt és lencsét), lesz hidegbüfé bajor sajttal, virslivel, a meleg ételek közt párolt marha szerepel sörmártásban, egészben sül ropogósra a malac a teraszon, „könnyű” főtt és sült sertéscsülök káposztával is kóstolható és almástorta, ha valakinek mindez még nem lett volna elég.
A diétázók, light-os ételhívők ezúttal messze kerüljék a Duna-parti szálloda éttermét, akik viszont egy emlékezeteset mulatni szeretnének bajor módra – ott a helyük. Annál is inkább, mivel tradícionális bajor együttes húzza a talpalávalót, lesznek még tipikus bajor ügyességi és erőjátékok (sörcsapolás, szögbeverés kalapáccsal), kék-fehérben pompázik majd az étterem és a terasz, a felszolgálók bajor ruhákban feszítenek, és sörpadok, sörcsapolóasztalok emelik az Oktoberfest hamisítatlan hangulatát az InterContinental Budapest idei bajor ünnepén.
Forrás: Vendég & Hotel