Professszionális vendéglátóipari készülékek bemutatója

Idén is megtartotta LIEBHERR szerviz tréningét az ASSUR Kft., melynek célja a szervizesek szakmai továbbképzése valamint a legújabb készülékek bemutatása. Az egy napos rendezvényt a budaörsi Holiday Inn-ben rendezték a Kávé & Hűtő Profi Kft-vel közösen.

A délelőtti elméleti részt a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek újdonságaival, a fluortartalmú hűtőközegek kezelésével és a professzionális hűtőkészülékek energiacímkézésével kapcsolatos jogszabályok ismertetésével kezdték, melyet Kisgyörgy Gábor, az ASSUR Kft., a LIEBHERR professzionális hűtőkészülékek kizárólagos magyarországi importőrének termékmenedzsere mutatott be.

Horváth-Szász Tamás, a Kávé & Hűtő Profi Kft., marketing managere tartott előadást a LIEBHERR háztartási készülékek újdonságairól.

A BluPerformance, a háztartási hűtőkészülékek új generációjának bemutatását - amely szakít az alkotóelemek hagyományos elrendezésével, ezáltal erőteljesebb, halkabb és nagyobb belső térrel rendelkezik – Kisgyörgy Gábor folytatta.

Bemutatásra került a SmartDevice, a BluPerfomance hűtőkészülékek újdonsága, amely az internet csatlakozásnak köszönhetően az alábbi funkciókkal bővül: funkciók távolról történő vezérlése, riasztási és meghibásodási értesítések küldése mobileszközökre, távdiagnosztika.

A LIEBHERR Diagnostic Tool, az új számítógépes diagnosztikai eszköz pedig a szervizesek munkáját teszi könnyebbé. A szervizesek megismerkedhettek a BluPerformance készülékek felépítésével egy hibakereséses gyakorlat keretein belül. A tartalmas napot oklevelek átadásával zárták.

Forrás: Vendég&Hotel Online


 Vizuális élményteremtés a luxusvendéglátásban

Vizuális élményteremtés a luxusvendéglátásban 

A luxusvendéglátás világában minden apró részlet számít – legyen szó egy exkluzív enteriőrről, tökéletesen megkomponált menüsorról vagy az alkalmazottak megjelenéséről.
Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján

Szállodanyitás Tatán, az Öreg-tó partján 

Már csak pár napot kell aludni, és nyit a tatai négy csillag superior minősítésű Malom és Kacsa Boutique Hotel.
Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában

Nő az online foglalásos vendégéjszakák száma Európában 

A vendégéjszakák száma 2025 első negyedévében 2024 azonos időszakához képest 4,8 százalékkal nőtt.
MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra

MSZÉSZ: már lehet jelentkezni az Év Technológiai Újítása pályázatra 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége idén is meghirdette társult tagjai részére az Év Technológiai Újítása pályázatot.
Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels

Designhotel a Lánchídnál – új szállodát nyitott a CPI Hotels 

A cseh anyacéggel rendelkező hotellánc új Mamaison szállodája már várja vendégeit Budapest szívében.
15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe

15 éve vörösben – a Kempinski ikonikus nagyköveteinek ünnepe 

Idén 15 éves a Lady in Red program, amely a Kempinski szállodalánc egyik legjellegzetesebb arculati eleme.
Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról

Friss, ropogós trendriport – 2025 májusi szállodai forgalomról 

Az idei év ötödik hónapjában Magyarországon 987 szálloda üzemelt.
Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel

Elégedett a szaktárca a tavasz utolsó hónapjában elért turisztikai eredményekkel 

NGM: tovább dübörög a turizmus a hazai szálláshelyeken.
Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben

Négycsillagos reptéri szálloda Debrecenben 

Bemutatkozott az ibis Styles Debrecen Airport Hotel.
KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról

KSH-gyorsjelentés a hazai szálláshelyek májusi forgalmáról 

Áprilisban a turisztikai szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.