Ünnepi jótékony akciót indított egy tokaji ötcsillagos

Az adventi időszak és karácsony a szeretet ünnepe, mindenki igyekszik minél több időt szeretteivel, közeli barátaival tölteni. Sajnos azonban nem minden családban adottak a körülmények, a Minaro Hotel Tokaj MGallery ezért ebben az időszakban igyekszik a tokaji és környékbeli családok ünnepi időszakát szebbé tenni.

A Minaro Hotel Tokaj MGallery és munkatársai decemberben két kezdeményezéssel is készülnek, amelyek célja, hogy a hátrányosabb helyzetben lévő környékbeli családok és lakosok számára is elhozzanak egy kis varázslatot az adventi időszakban.

Az adventi időszak egyik kiemelkedő eseménye volt december 6-án, a Minaro Hotel Mikulás látogatása helyi, hátrányos helyzetű gyermekeknél. A szálloda munkatársai örömmel töltötték meg ajándékokkal és ünnepi a hangulattal a gyerekek otthonait.

A Minaro Hotel Tokaj MGallery épülete. Fotó: bdpst.hu
A Minaro Hotel Tokaj MGallery épülete. Fotó: bdpst.hu

Az ünnepi időszak csúcspontjaként, december 23-án a Minaro Hotel Tokaj MGallery csapatának tagjai mind kivették részüket a jótékonyságból, ételt főztek és osztottak szét a helyi rászoruló családok között. A szálloda elkötelezett amellett, hogy a közösség részeként valós, helyi értéket teremtsen, és segítse azokat, akiknek szükségük van rá, szebbé és emlékezetesebbé tegye az ünnepi pillanatokat.

„Hatalmas élmény volt, egyben nagyon megható a gyerekek és családok arcán látni a mosolyt, érezni a boldogságot és a szeretetet. Kiemelt célunk, hogy a helyi közösség részeként, aktívan részt vegyünk a helyi emberek segítésében, a mindennapok könnyebbé és szebbé tételében.”

– mondta Dana Janigova szállodaigazgató.


Miért fontos az STR a szállodák napi működése során?

Miért fontos az STR a szállodák napi működése során? 

Az STR (Smith Travel Research) egy nemzetközileg elismert rendszer, amely segíti a szállodákat teljesítményük nyomon követésében és összehasonlításában.
Friss trendriport :  hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában

Friss trendriport : hazai szállodai helyzet 2025. áprilisában 

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elkészítette áprilisi trendriportját a KSH adatai alapján.
Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében

Novotel-WWF együttműködés a fenntarthatóság érdekében 

A hotellánc a franciaországi WWF-fel partnerségben kidolgozta a fenntartható tengeri eredetű élelmiszerekkel kapcsolatos alapelveket.
KSH: áprilisi vendégérkezés adatok

KSH: áprilisi vendégérkezés adatok 

2025 áprilisában a turisztikai (kereskedelmi, magán- és egyéb) szálláshelyeken 1,4 millió vendég 3,4 millió vendégéjszakát töltött el.
MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője

MSZÉSZ közgyűlés: luxusturizmus, városfejlesztés és Budapest turizmusának jövője 

A beszélgetés során arról értekeztek, hogy mit jelent valójában a „luxus desztináció”.
Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről

Adatok, irányok, kihívások – Somlyai Zoltán elnöki beszámolója a szállodaipar helyzetéről 

Mi történt eddig 2025-ben, és mi vár a hazai szállodaiparra a közeljövőben?
Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység

Szállodások tavaszi közgyűlése: fókuszban a hitelezés és a marketing tevékenység 

Helyszíni beszámoló az MSZÉSZ LXI. közgyűléséről, Esztergomból.
Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje

Íme, az új hévízi ötcsillagos ház menedzsmentje 

Május 15-én megnyílt a Le Primore Hotel & Spa, Magyarország legnagyobb ötcsillag superior minősítésű spaszállodája.
Bokrétaünnep Budapesten –  Moxy Downtown Budapest

Bokrétaünnep Budapesten – Moxy Downtown Budapest 

A Forestay Group épülő házuk szerkezetkész állapotát ünnepelte, amely egy 283 szobás szállodaprojekt Budapest történelmi negyedében.
Látványosan belépett a Mövenpick a budapesti szállodapiacra

Látványosan belépett a Mövenpick a budapesti szállodapiacra 

A budapesti Mövenpick Hotel Budapest Centre története mesébe illő, megjelenése lenyűgöző.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.