Hamburgerrel és fánkkal repül az Air France

Új szelek fújnak gasztro-témában a francia légitársaság házatáján: a fiiatal korosztályt célozzák meg tavasszal debütáló bisztró menüjükkel.

Hamburgerrel és fánkkal frissül az Air France fedélzeti kínálata a hosszú távú járatokon. A „My Fun Menu” névre hallgató, tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek szánt menüben a hamburger mellett eper ízű joghurtital és fánk is található.

Az új menüt választó utasok a franciáknál megszokott magas minőséggel találkozhatnak majd. A hamburger francia marhából készül, ementáli sajttal és Bearnaise szósszal. A főétel mellé jár tengeri sós chips, desszertként pedig  epres joghurtitalt és karamellás fánkot, nassolnivalónak pedig Haribo cukorkát kapnak az utasok.

 Az Economy és Premium Economy kabinokban a légitársaság öt különböző À La Carte menüt kínál a Párizsból induló összes járatra **. A „Le Marché de Jean Imbert” névre keresztelt válogatást a francia kulinária feltörekvő séfje álmodta meg, a „Sélection LeNôtre" ételsort pedig a híres Maison LeNôtre séfjei állították össze. A „Tradition" elnevezésű menüt választó utasok pedig igazi francia fine dining élményben részesülnek. Más ínyencségek között libamáj terrine gyömbéres kaláccsal, borjúragu illetve ízletes házi csokoládétorta is választható. Az „Ocean" ételsor tengeri fogásokat kínál, melyben gyömbéres pirított rákot, sóskaszósszal körített lazacfilét illetve citromos habcsókkal díszített süteményt kóstolhatunk. Az új „My Fun Menu” pedig a bisztro konyhát idézi, és a fiatal ínyenceket célozza meg.

Forrás: Vendég


Elindult a dunai hajózási szezon

Elindult a dunai hajózási szezon 

Korszerűbb belső terek, kávéházi hangulat, vacsorahajók.
A SIA felújítja a szingapúri reptéren lévő váróhelyiségeit

A SIA felújítja a szingapúri reptéren lévő váróhelyiségeit 

A Singapore Airlines felújítja a Changi repülőtéren lévő váróit.
Jön a nyár, érkeznek az új Flixbus-ok

Jön a nyár, érkeznek az új Flixbus-ok 

2025-ben 15 százalékkal több úti cél érhető el, mint tavaly.
Jönnek az új Bubik

Jönnek az új Bubik 

Teljes megújuláson megy keresztül a fővárosi közbringarendszere.
Légügyi cég stratégiai megállapodása az egyre szeszélyesebb időjárás miatt

Légügyi cég stratégiai megállapodása az egyre szeszélyesebb időjárás miatt 

A HungaroControl szorosabb együttműködésbe kezdett hazánk meteorológiai szolgáltatójával, a HungaroMet-tel.
Fent a fedélzeten az utas, és nem tudja hová tart a SAS

Fent a fedélzeten az utas, és nem tudja hová tart a SAS 

Az utasok csak a landolás után tudják meg, hova érkeztek.
Kedden, szerdán ne a megszokott rutinból közlekedjen Budapesten!

Kedden, szerdán ne a megszokott rutinból közlekedjen Budapesten! 

Mert a fővárosban kedd délutántól szerda estig tartó gyűlés miatt ismét jelentős torlódásokra kell számítani.
Egyetlen szendvics sem vihető be az Egyesült Királyságba

Egyetlen szendvics sem vihető be az Egyesült Királyságba 

Az európai kontinens több országában terjedő fertőző száj- és körömfájás miatt a hús- és tejtermékek személyes célú behozatali tilalmát kiterjesztik az összes uniós tagállamra.
Exkluzív díjátadó a Duna-parton

Exkluzív díjátadó a Duna-parton 

Díjakat osztott magyarországi utazási irodáknak a világ legtöbb országába repülő légitársasága.
Születésnapját régi vonatokkal ünnepli a Gyermekvasút

Születésnapját régi vonatokkal ünnepli a Gyermekvasút 

Szombaton rendezik meg a Gyermekvasút napját.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.