Házhoz rendelhető a repülőjárat business osztályának aktuális menüje

Amennyiben elönt bennünket a légifolyosókon felszolgált koszt iránti epekedés, kérésünkre a 35 ezer láb magasan szervírozott menüvel tökéletesen egyező ételsort is házhoz szállítják nekünk. A Fox News írása.

A németországi székhelyű Allyouneed.com az amerikai Air Force One (elnöki különgép) nevének analógiájára Air Food One-nak keresztelte el újkeletű programját.

A kezdeményezésre feliratkozó vásárlók minden héten részesülnek az LSG Sky Chefs-nek (a Lufthansa „ételbeszállítója”) a business osztályon aktuálisan érvényes „klasszikus” vagy „vegetáriánus” menüinek valamelyikéből.


A házhoz rendelt ételek pontosan ugyanazok, mint amit folyó héten a felhők fölött is felszolgálnak. A rövid melegítés után azonnal fogyasztható ennivaló fagyasztott kiszerelésben kerül kiszállításra, és a szelek szárnyán kivitelezett étkezés hangulatát segít feleleveníteni. A megrendelők számos előfizetési  konstrukció közül választhatnak, és a kézbesítési opciókat is kényükre-kedvükre megváltoztatgathatják.

A program az LSG Sky Chefs számára lehetővé teszi, hogy a megmaradt ételfeleslegüket új piacokon értékesíthessék.

A magasságkülönbség hatásait kiküszöbölendő, a repülések folyamán feltálalt fogások fűszerezése földi társaikétól máskülönben meglehetősen eltér. A légi közlekedés utasai például elveszítenek valamennyit szagló érzékükből és gyorsabban is dehidratálódnak, amit a séfek intenzívebb fűszer- és sóhasználattal kompenzálnak.

A szolgáltatás egyelőre csak Németországban érhető el. A vegetáriánus menü 8,99, a klasszikus pedig 9,99 euró.

Fordította/szerkesztette: Zamaróczy Ádám


Új trend az európai utazók körében

Új trend az európai utazók körében 

Nyaralás a Balti-tenger lengyel partján.
Elég volt! Mostantól korlátozzák a szelfik készítését az Uffiziben

Elég volt! Mostantól korlátozzák a szelfik készítését az Uffiziben 

Újabb eset borzolja a kedélyeket Olaszországban a múzeumokban viselkedni nem tudó turisták miatt.
Perzselő forróság idején indulás a hűvösebb nyárba

Perzselő forróság idején indulás a hűvösebb nyárba 

Egyre népszerűbb a coolcationing.
Csődöt jelentett a szlovák utazási iroda – ezer utas rekedt külföldön

Csődöt jelentett a szlovák utazási iroda – ezer utas rekedt külföldön  

A Happy Travel több mint 17 éve volt jelen a szlovák utaztató piacon.
Ötcsillagos hely, ahová elmenekülhet a kánikula elől

Ötcsillagos hely, ahová elmenekülhet a kánikula elől 

Ha eddig azt hittük, hogy a régió és az itteni élmények nem tudnak már semmi újat nyújtani, akkor ideje újratervezni.
A hőség miatt nem látogatható az Eiffel-torony

A hőség miatt nem látogatható az Eiffel-torony  

A perzselő hőség szinte egész Franciaországot sújtja, a Météo France mérései szerint hétfőn sok helyen mintegy 38 Celsius-fok feletti értékeket regisztráltak.
Magyarok külföldön: mi a helyzet a biztosítási piacon?

Magyarok külföldön: mi a helyzet a biztosítási piacon? 

Az egyik biztosításközvetítő adatai szerint adatai a szerződések száma 9 százalékkal, az átlagdíj pedig 6 százalékkal emelkedett.
Van új a Nap alatt? – turisták az európai „hőkupola” alatt

Van új a Nap alatt? – turisták az európai „hőkupola” alatt 

Európa perzselő nyara – hol érzik a hőséget a legnagyobb mértékben a turisták?
Tömeg, pénz és ellentmondások – Jeff Bezos-esküvő Velencében

Tömeg, pénz és ellentmondások – Jeff Bezos-esküvő Velencében 

Az Amazon-alapító luxusesküvője nemcsak látványosság volt, hanem komoly bevételi forrás is, amelyet tüntetések és kritikus hangok kísértek.
Hőségriasztás Franciaországban

Hőségriasztás Franciaországban 

A legmagasabb szintű hőségriasztás lép életbe kedden Párizsban és környékén is.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.