Házhoz rendelhető a repülőjárat business osztályának aktuális menüje

Amennyiben elönt bennünket a légifolyosókon felszolgált koszt iránti epekedés, kérésünkre a 35 ezer láb magasan szervírozott menüvel tökéletesen egyező ételsort is házhoz szállítják nekünk. A Fox News írása.

A németországi székhelyű Allyouneed.com az amerikai Air Force One (elnöki különgép) nevének analógiájára Air Food One-nak keresztelte el újkeletű programját.

A kezdeményezésre feliratkozó vásárlók minden héten részesülnek az LSG Sky Chefs-nek (a Lufthansa „ételbeszállítója”) a business osztályon aktuálisan érvényes „klasszikus” vagy „vegetáriánus” menüinek valamelyikéből.


A házhoz rendelt ételek pontosan ugyanazok, mint amit folyó héten a felhők fölött is felszolgálnak. A rövid melegítés után azonnal fogyasztható ennivaló fagyasztott kiszerelésben kerül kiszállításra, és a szelek szárnyán kivitelezett étkezés hangulatát segít feleleveníteni. A megrendelők számos előfizetési  konstrukció közül választhatnak, és a kézbesítési opciókat is kényükre-kedvükre megváltoztatgathatják.

A program az LSG Sky Chefs számára lehetővé teszi, hogy a megmaradt ételfeleslegüket új piacokon értékesíthessék.

A magasságkülönbség hatásait kiküszöbölendő, a repülések folyamán feltálalt fogások fűszerezése földi társaikétól máskülönben meglehetősen eltér. A légi közlekedés utasai például elveszítenek valamennyit szagló érzékükből és gyorsabban is dehidratálódnak, amit a séfek intenzívebb fűszer- és sóhasználattal kompenzálnak.

A szolgáltatás egyelőre csak Németországban érhető el. A vegetáriánus menü 8,99, a klasszikus pedig 9,99 euró.

Fordította/szerkesztette: Zamaróczy Ádám


Kiderült, mikor érdemes repülőjegyet venni

Kiderült, mikor érdemes repülőjegyet venni 

Ha tavasszal szeretnénk utazni, akkor közeli úti célra még vehetünk kedvező árú repülőjegyet.
Ausztria 2024-es turisztikai eredményei

Ausztria 2024-es turisztikai eredményei 

Ausztria számára 2024 különösen sikeres év volt a közép-kelet-európai piacokon.
Utazás Kiállítás 2025: Ciprus, ahol a kultúra és a természet találkozik

Utazás Kiállítás 2025: Ciprus, ahol a kultúra és a természet találkozik 

Mutatós vendégszámok, az igazi profik ősszel indulnak a szigetre.
Járatlan utakon: felfedezésre váró úti célok Franciaországban

Járatlan utakon: felfedezésre váró úti célok Franciaországban 

Vajon szüksége van marketingre a világ egyik leglátogatottabb országának, amely több esetben az overtourismmal is küzd?
Túlzsúfoltság a velencei karneválon

Túlzsúfoltság a velencei karneválon 

Valentin nap hétvégéjén hatalmas tömegű turista áradat lepte el a velencei utcákat és hidakat újabb aggodalmakat keltve a helyiekben.
Jelentős vásárok Brnó-ban a világ szakembereinek

Jelentős vásárok Brnó-ban a világ szakembereinek 

A 2025-ös év ismét gazdagá vásárprogramot hoz a brnó-i vásárterületre, tele nagy jelentőségű eseményekkel különöző iparágak és egyéb szakterületek számára.
Kultúrális központ lehet a spanyol festő szülőháza Sevillában

Kultúrális központ lehet a spanyol festő szülőháza Sevillában 

Kulturális központtá alakítaná Diego Velázquez (1599-1660) világhírű spanyol festő sevillai szülőházát az épületet megvásároló befektetői csoport.
Melyik a jó választás? –10 °C-ban fagyoskodni vagy +16 °C-ban napfürdőzni?

Melyik a jó választás? –10 °C-ban fagyoskodni vagy +16 °C-ban napfürdőzni? 

Az elsőt Budapesten mérik, a második pedig Málta szigetén a most jellemző hőmérséklet.
A jövő fesztiválja Bécsben

A jövő fesztiválja Bécsben 

Áprilisban Bécs ad otthont Európa legnagyobb, a jövő munkahelyeivel foglalkozó rendezvényének.
Rakonczay Gábor 1300 kilométerre a céltól az óceán-átkenuzáson

Rakonczay Gábor 1300 kilométerre a céltól az óceán-átkenuzáson 

A 44 éves magyar sportoló közösségi oldalán ad mindennap helyzetjelentést, de az érdeklődők online is nyomon tudják követni a hajóját.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.