Házhoz rendelhető a repülőjárat business osztályának aktuális menüje

Amennyiben elönt bennünket a légifolyosókon felszolgált koszt iránti epekedés, kérésünkre a 35 ezer láb magasan szervírozott menüvel tökéletesen egyező ételsort is házhoz szállítják nekünk. A Fox News írása.

A németországi székhelyű Allyouneed.com az amerikai Air Force One (elnöki különgép) nevének analógiájára Air Food One-nak keresztelte el újkeletű programját.

A kezdeményezésre feliratkozó vásárlók minden héten részesülnek az LSG Sky Chefs-nek (a Lufthansa „ételbeszállítója”) a business osztályon aktuálisan érvényes „klasszikus” vagy „vegetáriánus” menüinek valamelyikéből.


A házhoz rendelt ételek pontosan ugyanazok, mint amit folyó héten a felhők fölött is felszolgálnak. A rövid melegítés után azonnal fogyasztható ennivaló fagyasztott kiszerelésben kerül kiszállításra, és a szelek szárnyán kivitelezett étkezés hangulatát segít feleleveníteni. A megrendelők számos előfizetési  konstrukció közül választhatnak, és a kézbesítési opciókat is kényükre-kedvükre megváltoztatgathatják.

A program az LSG Sky Chefs számára lehetővé teszi, hogy a megmaradt ételfeleslegüket új piacokon értékesíthessék.

A magasságkülönbség hatásait kiküszöbölendő, a repülések folyamán feltálalt fogások fűszerezése földi társaikétól máskülönben meglehetősen eltér. A légi közlekedés utasai például elveszítenek valamennyit szagló érzékükből és gyorsabban is dehidratálódnak, amit a séfek intenzívebb fűszer- és sóhasználattal kompenzálnak.

A szolgáltatás egyelőre csak Németországban érhető el. A vegetáriánus menü 8,99, a klasszikus pedig 9,99 euró.

Fordította/szerkesztette: Zamaróczy Ádám


Észak-Korea egyik városába már mehetnek turisták

Észak-Korea egyik városába már mehetnek turisták 

Észak-Korea bejelentette, hogy Raszon, az orosz és kínai határ közelében fekvő város, újra megnyílik a külföldi turisták előtt.
Ennyien utaztak Rász el-Haimába 2024-ben

Ennyien utaztak Rász el-Haimába 2024-ben 

A Rász el-Haima Turisztikai Hivatal (RAKTDA) friss adatai szerint a vendégéjszakák száma rekordszintet ért a tavalyi évben.
Fő utazási trendek az elmúlt és az idei évben

Fő utazási trendek az elmúlt és az idei évben  

Nagyobb sportesemények, menő zenei programok, inspiráló lassú utak, alternatív úti célok.
Idén Casanova bűvöletében születik újjá a Velencei Karnevál

Idén Casanova bűvöletében születik újjá a Velencei Karnevál  

Velence idén még a szokásosnál is különlegesebb karnevált rendez: 18 napos ünnep február 14-től március 4 -ig tart a város csatornáin, hídjain és terein.
Merre indulnak idén az amerikai turisták?

Merre indulnak idén az amerikai turisták? 

Ha ma Amerika szóba kerül, a Los Angeles-i szörnyű tűzvész vagy Trump beiktatása a fő téma.
Újra népszerűek az utazási irodák?

Újra népszerűek az utazási irodák?  

A Z generáció tagjainak 38 százaléka nem online foglal.
Indul a bécsi báli szezon –  fokozott rendőri biztonsági intézkedések

Indul a bécsi báli szezon – fokozott rendőri biztonsági intézkedések 

Az osztrák rendőrség tagjai több mint egy hónapon át fokozottan védik a parketten keringőzőket. A báli szezon csúcseseményét, a bécsi operabált idén február 27-én tartják.
Megnyílt Közép-Európa legnagyobb turisztikai szakvására, az ATB

Megnyílt Közép-Európa legnagyobb turisztikai szakvására, az ATB 

Az esemény idén is különleges élményt kínál a „világ körüli utazás négy nap alatt” mottó jegyében.
Horvátországi adatok  magyar vendégérkezésekről

Horvátországi adatok magyar vendégérkezésekről 

 Az adatokból az is kiderült, hogy nemcsak a nyári hónapokban választják úti célul az országot.
Megvan a földkerülő verseny győztese

Megvan a földkerülő verseny győztese 

A francia Charlie Dalin nyerte meg a tizedik Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyt.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.