Házhoz rendelhető a repülőjárat business osztályának aktuális menüje

Amennyiben elönt bennünket a légifolyosókon felszolgált koszt iránti epekedés, kérésünkre a 35 ezer láb magasan szervírozott menüvel tökéletesen egyező ételsort is házhoz szállítják nekünk. A Fox News írása.

A németországi székhelyű Allyouneed.com az amerikai Air Force One (elnöki különgép) nevének analógiájára Air Food One-nak keresztelte el újkeletű programját.

A kezdeményezésre feliratkozó vásárlók minden héten részesülnek az LSG Sky Chefs-nek (a Lufthansa „ételbeszállítója”) a business osztályon aktuálisan érvényes „klasszikus” vagy „vegetáriánus” menüinek valamelyikéből.


A házhoz rendelt ételek pontosan ugyanazok, mint amit folyó héten a felhők fölött is felszolgálnak. A rövid melegítés után azonnal fogyasztható ennivaló fagyasztott kiszerelésben kerül kiszállításra, és a szelek szárnyán kivitelezett étkezés hangulatát segít feleleveníteni. A megrendelők számos előfizetési  konstrukció közül választhatnak, és a kézbesítési opciókat is kényükre-kedvükre megváltoztatgathatják.

A program az LSG Sky Chefs számára lehetővé teszi, hogy a megmaradt ételfeleslegüket új piacokon értékesíthessék.

A magasságkülönbség hatásait kiküszöbölendő, a repülések folyamán feltálalt fogások fűszerezése földi társaikétól máskülönben meglehetősen eltér. A légi közlekedés utasai például elveszítenek valamennyit szagló érzékükből és gyorsabban is dehidratálódnak, amit a séfek intenzívebb fűszer- és sóhasználattal kompenzálnak.

A szolgáltatás egyelőre csak Németországban érhető el. A vegetáriánus menü 8,99, a klasszikus pedig 9,99 euró.

Fordította/szerkesztette: Zamaróczy Ádám


Allianz: idén a magyarok 70 százaléka biztosan utazik, de a legtöbben egy hétre

Allianz: idén a magyarok 70 százaléka biztosan utazik, de a legtöbben egy hétre 

Bár a magyarok többsége idén is készül nyaralni, a pihenés célja, hossza és gyakorisága már igen változatos képet mutat.
Megfontoltan költenek a nyári vakációra a magyarok

Megfontoltan költenek a nyári vakációra a magyarok  

A többség igyekszik a nyári pihenést úgy megszervezni, hogy a pénzügyi lehetőségek összhangban legyenek a nyaralási elképzelésekkel.
Kitört az Etna, menekülnek a turisták – videóval

Kitört az Etna, menekülnek a turisták – videóval 

Hatalmas gáz- és hamuoszlop tört a magasba az olasz sziget felett.
Ketten Comóról – exkluzív hoteldizájn a felhők felett

Ketten Comóról – exkluzív hoteldizájn a felhők felett 

Olasz elegancia, festő ecsetjére kívánkozó háttér, magyar kreativitás és időtlen luxus a hegyek ölelésében – ez a Nuvole Garden hotelprojekt a Comói-tónál.
Ez történt Linzben egy rendhagyó eseményen

Ez történt Linzben egy rendhagyó eseményen 

A jövő nem fenyegetés, hanem lehetőség: felhívás az aktív alakításra.
Spanyolországot brutális hőség éri el

Spanyolországot brutális hőség éri el 

A nyár közepét idéző időjárás várhatóan e hét csütörtöktől vasárnapig tart majd.
Az idei nyár titkos favoritja: Bulgária

Az idei nyár titkos favoritja: Bulgária 

Feljebb ugrott a Kiwi.com foglalási listáján Portugália és Málta is.
Válságstáb alakult a parajdi sóbánya turizmusának megmentésére

Válságstáb alakult a parajdi sóbánya turizmusának megmentésére 

Jelenleg a bánya egyik legújabb részét, a Telegdy-szárnyat próbálják megmenteni két szigetelőgát kialakításával.
Ömlik a víz a parajdi sóbányába, drámai a helyzet

Ömlik a víz a parajdi sóbányába, drámai a helyzet 

A hétfő éjszakai és keddi esőzések nyomán a Korond-patak vízhozama másodpercenként 50 köbméterre nőtt.
Turisztikai fejlesztés Afrikában

Turisztikai fejlesztés Afrikában 

A győri székhelyű, nemzetközi médiavállalat, a Flying Media Hungary tovább erősítette pozícióját a globális turizmus- és légiközlekedési szakmában.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.