Bezselics-Békési Ildikó cikkei
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk
Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
Kamuhír terjed a neten: elveszett poggyászt vehet, amit sose kap meg
Csalók a Budapest Airport nevében hirdetnek megvételre elveszett csomagokat, 729 forintos darabáron.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”
Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Öt szuper fánklelőhely Budapesten
Érdemes még ezt a hétvégét kihasználni, mert sok helyen szezonális a lehetőség és a „fánknap” általában szombatra esik.
Öt forró csokizó Budapesten, amiben nem fog csalódni
A csokoládérajongóknak szívből ajánlunk egy látogatást ezekre a helyekre az utolsó borús napok egyikén.
Hat tökéletes reggeli Budapesten
A reggeli nem csupán egy, a napunk indítása szempontjából fontos étkezés: igazi élményforrás és az üzleti, baráti találkozók ideje is lehet.
Öt könnyű túra Budapest környékén a tavaszias hétvégére
Budapest közelsége miatt a legnépszerűbb látványosságok sokszor zsúfoltak, mások viszont méltatlanul kevesek által látogatottak - ezek közül szedtünk össze egy csokorravalót.
5 gastropub a Ráday utcában, ahol kultúrát is fogyaszthatunk
Itt még van olyan hely, mely 1993 óta folyamatosan üzemel.
Öt szokatlan történelmi élmény Londonban a borzongás szerelmeseinek
Íme, öt olyan hely, ahol London múltja velünk élő valósággá válik.
Öt különleges hangulatú kávézó az Andrássy úton
Míg elsétálunk az Oktogontól a Hősök teréig, a legváltozatosabb hangulatú, hívogató kávézók között válogathatunk.
Autóval elérhető Európa legnagyobb hólabirintusa
Az elmúlt évtizedekben mintha megfeledkeztünk volna a Magas-Tátra kínálta téli élményekről.
5 balatoni gasztrocélpont hétvégi kiránduláshoz
Összeállítottunk egy listát azokról a helyekről, programokról, ahol garantáltan finom ételek mellett melegedhetnek fel a fagyos élmények után.
Hiányzik a hütte-hangulat? Íme, az 5 legjobb gőzgombóc-lelőhely Budapesten
Az alpesi hütték méltán kedvenc fogása az utóbbi években beférkőzött a budapesti vendéglátóhelyek kínálatába is.
Öt hívogató gasztrokuckó a téli Városligetben
A téli Városliget a nemzetközi színvonalú kiállítások mellett számos kikapcsolódási lehetőséget tartogat - és remek kávézókat, ahol felmelegedhetünk.
Kedvenc desszertjeink a legszebb kiadásban
Korábban írtunk már a ZAZIE „újragondolatlanul” merész, hamisítatlan magyar konyhájáról - de nem lehet szó nélkül elmenni Nagy Gergő szemet gyönyörködtető tányérdesszertjei mellett sem.
Valami régi, valami új – az újranyitott N28 séfjével beszélgettünk
Az N28 borétterem egy hosszúra nyúlt nyári szünet után, szeptember közepétől új koncepcióval várja a vendégeket. A gasztronómiai kínálat megalkotását Nagy Szabolcs séfre bízták.
„Egy étterem akkor jó, ha a vendég bárhol leül egy székre, és úgy érzi, az övé a legjobb hely.”
A tavalyi Klasszis TopDesign versenyünk győztes tervezője, a Zazie Bistro & Bar belsőépítésze, vezető tervezője, Radnóczy Eszter többek között arról mesél, hogy miért lehet jó egy éttermi design.
KiBírhatatlanul jó ételek a Kopaszi öböl partján
Akik ismerik és szeretik Bíró Lajos gasztronómiai stílusát és humorát, ismerős elemeket, szójátékokat találhatnak a ZAZIE étlapján – hogy csak a Grab’n Go kínálat Bíróbrod elnevezésű szendvicseit említsük.
Repülés kezdőknek - viccesen és komolyan a repülésfóbiáról
A téma egy frissen bemutatott angol-izlandi vígjáték apropóján jutott eszünkbe, és megkértünk egy szakértőt, meséljen nekünk a betegség hátteréről és arról, utastársként vagy a légiközlekedésben dolgozóként hogyan támogathatjuk a problémával küzdő utastársainkat.
Milyen lenne Budapest, ha torta lenne?
Ezt a kérdést tette fel valójában a Fővárosi Önkormányzat, amikor meghirdette a Budapest 150 hivatalos születésnapi tortája megalkotására szóló pályázatát.