Hamarosan a divatról szól Budapest

Hamarosan a divatról szól Budapest 

Január 22 - 28. között látogatható a Budapest Central European Fashion Week.
Közel 4000 látogató volt kíváncsi a 360 Design Budapestre

Közel 4000 látogató volt kíváncsi a 360 Design Budapestre 

Teltházas programokkal valósult meg a Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által negyedik alkalommal megrendezett 360 Design Budapest.
Elkezdődött a 360 Design Budapest

Elkezdődött a 360 Design Budapest 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) negyedik alkalommal rendezi meg a 360 Design Budapest, regionális design kiállítást, október 17. és 22. között.
Utazás, mint vezető téma a prágai Designblok fesztiválon

Utazás, mint vezető téma a prágai Designblok fesztiválon 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) és a prágai Liszt Intézet együttműködésében megvalósuló Budapest Select kiállítás keretében 15 hazai művész tárgyát tekinthették meg a látogatók 2023. október 4-8. között. Az utazás témájára reflektáló kiállítás rendkívül népszerű volt a közönség, különösen a fiatal látogatók körében.
Izgalmas kiállítási kollekció a Budapest Design Week-en

Izgalmas kiállítási kollekció a Budapest Design Week-en 

Ahol nemcsak ízelítőt kaphat abból, merre tart itthon a designvilág, hanem a megnyitó alkalmával kihirdették az idei Magyar Formatervezési Díjakat és a Design Management Díjat is. Íme, az idei díjazottak teljes névsora, amelynek körében a hosszúlépés.járunk? – Városi séta Kft.-t is helyet kapott.    
Helyszínt vált az őszi 360 Design Budapest programsorozat

Helyszínt vált az őszi 360 Design Budapest programsorozat 

Nem akárhol rendezik idén október 17-22. között azt a rendezvénysorozatot, amely most először a formatervezők mellett, az ipar– és képzőművészek alkotásait is bemutatja.
Magyar tervezők és iparművészek a milánói divathéten

Magyar tervezők és iparművészek a milánói divathéten 

Véget ért a világ legnagyobb, évente megrendezett design eseménye, a Milan Design Week, ahol április 17-23. között mutatkoztak be a magyar formatervezők és iparművészek. A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) ernyőmárkája, a Budapest Select alatt 40 hazai designmárka két helyszínen, az Alcován és a Rossana Orlandi Galériában szerepelt különleges alkotásaival.
Budapestre figyelt a divatvilág

Budapestre figyelt a divatvilág 

Megtartották a közép-európai régió központi divateseménye, a Budapest Central European Fashion Week (BCEFW)  ahol kétezer néző volt jelen. A rendezvény ezúttal megújult koncepcióval került megrendezésre: a 15 magyar és 4 régiós tervező négy ikonikus fővárosi helyszínen, prezentáció formájában mutatta be őszi-téli kollekciójának darabjait.
Koncepciót vált a budapesti divathét

Koncepciót vált a budapesti divathét 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) február 2-6. között rendezi a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW). A korábbiaktól eltérően idén a tervezők kreatív prezentációk keretében mutatják be legújabb kollekciójukat.
Hat vállalkozást segített közelebb a sikerhez a design SPEED mentorprogram

Hat vállalkozást segített közelebb a sikerhez a design SPEED mentorprogram 

A program keretében negyedik alkalommal jutottak világszínvonalú képzéshez, ismeretekhez a tervezők. 

MDDÜ: mentorprogram hazai kreatív tervezőknek 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által indított design START mentorprogram az üzleti gondolkodás területén nyújtott szakmai támogatást az olyan feltörekvő designmárkák számára, amelyek célja, hogy további sikereket érjenek el a hazai piacon és stabilizálják vállalkozásukat. A három lépcsős mentorprogramban résztvevő formatervezők workshopok, szakmai gyakorlat és külföldi tanulmányút keretében bővíthették szakmai ismereteiket.

Hat gyártó-tervező páros az MDDÜ inkubációs programjában 

Harmadik alkalommal valósul meg a design LAB A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) 2022-ben is elindította a design LAB inkubációs programját, amely ezúttal is számos hazai tervező és gyártó fantáziáját mozgatta meg.

Több ezren látták az idei 360 Design Budapest kiállítást 

Teltházas előadásokkal és tárlatvezetésekkel zajlott a múlt héten megtartott rendezvény.

Már látogatható a 360 Design Budapest kiállítás 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által megrendezett, ingyenesen látogatható kiállításon október 3-9. között 31 hazai és több mint 10 regionális tervező darabjai látható.

Ezt kínálja idén a 360 Design Budapest 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) által immár harmadik éve megrendezett 360 Design Budapest rendezvénysorozat október 3-9. között ismét a Bálna Budapestben várja a design iránt érdeklődőket. A Red Dot-díjas kiállítás a történetmesélést középpontba helyezve, önálló virtuális kiállítótérrel bővítve valósítja meg a hazai és regionális tervezők munkáinak bemutatását. Az eseményen már ismert designmárkák és feltörekvő tehetségek fizikai és 3D formában mutatják be alkotásaikat.  Az immár hagyományos, „Meet the Designer” program keretében idén is lehetőségük lesz az érdeklődőknek személyesen is megismerkedni a kiállítókkal. Az „Inside Art & Design” szakmai találkozóján pedig a képzőművészet és design kapcsolódási pontjain lesz a hangsúly, amely programsorozat az Art Market Budapesttel szoros együttműködésben jön létre.

Háborúban érintett városok az ukrán kollekcióknál 

Az összefogás jegyében zajlott a 10. jubileumi Közép-európai Divathét. A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) ukrán tervezőket is meghívott Budapestre támogatásképp, hiszen idén elmarad az Ukrán Divathét. A kollekciókat vasárnap este mutatták be a Szépművészeti Múzeumban.

Jön a 10. budapesti divathét 

Az országimázst építi és a divatipari vállalkozások piacszerzését is segíti a már 10. alkalommal megtartott Budapest Central European Fashion Week (BCEFW), ahol idén ukrán tervezők is bemutatkoznak, és az összefogás a hívószó.

Az összefogásra hívja fel a figyelmet a jubileumi Divathét 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) augusztus 29. és szeptember 4. között immár 10. alkalommal rendezi meg a régió egyik legmeghatározóbb divateseményét a Budapest Central European Fashion Week-et (BCEFW), melynek keretében a szakmai együttműködések fontosságát helyezi a fókuszba. Az Ukrainian Fashion Week szervezőivel való szoros partneri kapcsolatnak köszönhetően a magyar fővárosban mutathatják be kollekciókat azok az ukrán márkák, akiknek eddig a 25 éve folyamatosan megrendezett kijevi székhelyű rendezvény nyújtott bemutatkozási lehetőséget - tájékoztatta lapunkat a MDDÜ.

Február elején Budapest Central European Fashion Week 

A Magyar Divat & Design Ügynökség (MDDÜ) idén január 31. és február 6. között rendezi meg a Budapest Central European Fashion Weeket (BCEFW). Az eseményen, amelyre a nemzetközi divathetek előtt kerül sor, több mint 30 magyar és régiós tervező mutathatja be legújabb alkotásait a hazai és nemzetközi nagyközönségnek.

Jön a Budapest Fashion & Tech Summit 

Közép-Európa első Metaverzumban létrehozott virtuális showroomjával, NFT értékesítéssel és világhírű divatikonnal érkezik az esemény.
Feliratkozás a Turizmus Online hírlevelére

Álláshirdetések

Munkatársat vagy munkát keres?

Adja fel hirdetését a Turizmus Online portálon, a turisztikai szakma honlapján! Leendő kollégái is minket olvasnak - válasszon csomagjaink közül!