Algarve és a Kanári-szigetek a Neckermann nyári újdonságai között

Világörökségi helyszínen, Hollókőn tartotta két napos országos partnertalálkozóját a Neckermann utazási iroda. A nemrég nyitott négycsillagos Hotel Castellumban megjelent 150 résztvevőnek bemutatták az iroda 2017-es nyári kiadványát is.

A találkozó résztvevőit dr. Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezető igazgatója köszöntötte. Hangsúlyozta, hogy eredményes 2016-os esztendőt zárnak. Bár a külső tényezők miatt nem sikerült mindent megvalósítani a terveikből, de a Neckermann csapata közös akarattal és kitartó munkával kiemelkedő teljesítményt ért el. Ezért köszönetet mondott az utazási iroda munkatársainak, partnereinek, akik az egész országban keményen dolgoznak.

A hajóutak tekintetében mind a Földközi-tenger medencéje, az Északi-tenger partvonala, a Balti-tenger, a Kanári-szigetek és az Arab-öböl úti céljai is elérhetők a 2017-es szezonban is. Dr. Békefi Veronika rámutatott, hogy 2017-re stabil kínálattal készültek fel. Véleménye szerint az utasok is igyekeznek alkalmazkodni a változó világhoz, ezért a lehetőségeik alapján a biztonságos utazásokat helyezik előtérbe. A jövő évi ajánlatok megjelenésének alkalmából megkezdődött a Neckermann világkörüli útjának kommunikációja is, mely ugyan 2018 januárjában repíthet majd el 64 szerencsés utast, de az utazás promotálása és az értékesítés a 2017-es évben zajlik majd. Az ügyvezető igazgató kiemelte, hogy 2017-re már elkezdték az előfoglalások felvételét.

A résztvevők interaktív, játékos formában ismerkedhettek meg a nyári kiadványok kínálatával és a bennük újdonságként megjelenő közvetlen budapesti indulású repülős ajánlatokkal Algarvéba, Costa Bravára, Fuerteventurára, Lanzarotéra és Szicíliába. A falu különleges helyszínein a programba építve mutatkozhattak be a rendezvény külföldi vendégei is. Thaiföld, a Club Med szállodalánc, Tunézia, Málta, Törökországból a Seaden, Paloma és Flora Garden Hotelek, Spanyolország és a Kanári-szigetek mind játékos és érdekes formában ismertették meg ajánlataikat a Neckermann partnereivel, akik az egyes programhelyszínek között mozogva Hollókő látnivalóiban is gyönyörködhettek. Míg a nappali programokat várlátogatás és élő történelemóra, az esti vacsorát a Virtuózok mini koncertje színesítette, akiket a műsor kezdete óta támogat a Neckermann.

A két napos rendezvény alatt nagy hangsúlyt kaptak a Neckermann szállodamárkái is, a SENTIDO Hotels & Resorts, a smartline Hotels, a SunConnect Resorts, a Sunprime Hotels, a Sunwing Family Resorts és a Casa Cook Hotels, melyek az egyedül utazóktól a párokon át nagycsaládosokig minden célcsoportnak élményeket tartogatnak, ráadásul portfóliójuk az elkövetkező két évben további újabb tagokkal bővül. Így a Neckermann szállodamárkáihoz tartozó hotelek száma már megközelíti a 300-at.

A következő időszakban az utasok körében a biztonság fogalma átértékelődik, ebben pedig partner a Neckermann. Ezért elengedhetetlen, hogy az utazási iroda stabil háttérrel rendelkezzen, esetleges káreseményeknél pedig megfelelő együttműködést nyújtson a biztosítókkal együtt. Az is nélkülözhetetlen – mutatott rá dr. Békefi Veronika –, hogy az utazók gondjait rövid idő alatt megoldják, ha bármilyen negatív esemény történne velük.

A továbbiakban az ügyvezető igazgató arra is kitért, hogy jövőre is támogatják a sportot, nevezetesen a női kézilabdásokat. Emellett igyekeznek a fiatalok figyelmét még fokozottabban ráirányítani a kultúra értékeire, ugyanakkor vevőikkel közösen segítik majd a Hospice Alapítványt.

A tájékoztató után a résztvevők csapatokat alkotva vonultak le Hollókő-ófaluba, hogy részesei lehessenek az ott előkészített szakmai programnak. Különböző helyszíneken – az egykori oskolától a különböző kézműves műhelyekig – szórakozva tanultak egymástól. A két napos találkozó zárásaként a jelenlevők megismerkedtek a hollókői várral is.


Újdonsággal lepte meg utasait a China Airlines

Újdonsággal lepte meg utasait a China Airlines 

Az Osztrák Szövetségi Vasúttal együttműködve egy új összekapcsolt szolgáltatást dolgoztak ki.
Új taggal bővült a Royal Caribbean-család

Új taggal bővült a Royal Caribbean-család 

Hivatalosan is csatlakozott a hajótársaság flottájához a legújabb tengerjáró, az Utopia of the Seas.
Ilyen lesz az új Air Force One

Ilyen lesz az új Air Force One 

Az új Air Force One, hivatalosan VC-25B jelzésű, a Boeing 747-8 Intercontinental utasszállító repülőgépen alapul, és számos jelentős módosítást kap majd, hogy megfeleljen az elnöki különgép elvárásainak.
Hétvégétől sűrűbben jár a repülőtéri gyorsjárat

Hétvégétől sűrűbben jár a repülőtéri gyorsjárat 

A nyári repülőtéri forgalom várható növekedése miatt péntektől gyakrabban jár napközben a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.
Indul az Intercity Splitbe

Indul az Intercity Splitbe 

    Az elővételi jegyértékesítés tavaszi indulása óta 8300 jegyet vásároltak az utasok, ami a tavalyi 14 ezer jegy több mint felét teszi ki.
"Varázslatos Duna" néven új luxus hajójárat Budapestről

"Varázslatos Duna" néven új luxus hajójárat Budapestről 

A Mária Terézia november 10-én indult nyolcnapos útjára, amely a németországi Passauban ér véget. 
Spanyol járatnyitás Budapest felé

Spanyol járatnyitás Budapest felé  

Bilbao városa légi összeköttetésében jelentős változás várható. Decembertől.
Káosz a birminghami repülőtéren a 100 ml-es folyadékkorlát miatt

Káosz a birminghami repülőtéren a 100 ml-es folyadékkorlát miatt 

Már reggel 5 órától sorok a repülőtéren kívül kígyóztak a sorok.
Napi járatnyitás Brüsszelbe a WIZZ-zel

Napi járatnyitás Brüsszelbe a WIZZ-zel 

Június 17-ével kezdődően az ultrafapados légitársaság elindította közvetlen járatait Budapestről a Zaventemben található Brüsszeli repülőtérre.
Piros-fehér-zöld meglepetés ennél az ultrafapadosnál

Piros-fehér-zöld meglepetés ennél az ultrafapadosnál 

Hajrá, Magyarok! Túró Rudival lepték meg az Eb-re utazókat.