Menő, fiatalos dizájnszállodákkal újít a Neckermann

A Thomas Cook Csoporthoz tartozó Neckermann Magyarország idén budapesti indulással elérhetővé tette kínálatában az új generációk igényeinek is megfelelő nyaralást kínáló Cook's Club dizájn szállodákat. A Cook's Club a butikhotel sikereire épít: fiatalos stílus, igényes ellátás és a digitális generációk minden igényeit kiszolgáló szolgáltatások, mindez olyan áron, amely szélesebb közönséget vonzhat majd a cég tervei szerint. Az új szálloda lánc Neckermann nagykövete az ismert sztár séf Wossala Rozina lesz.

Erre az igazi modern életérzésre építő nyaraló csomagok lehetnek az idei év turisztikai újdonságai közül a leginkább keresettek a magyar fiatalok körében is a Neckermann szerint.

„A Cook's Club a modern utazók számára fontos dolgokra fókuszál: egyszerű tervezés, gasztro élmény, élénk légkör éjjel-nappal. Azt reméljük, hogy a magyar fiatalok számára is vonzó alternatívát nyújt majd igényes és izgalmas hangulatával a Cook’s Club új, dizájn hotel. Idén hét desztinációra kínálunk utakat.” – mondta el dr. Békefi Veronika, a Neckermann ügyvezető igazgatója. A szakember hozzátette, hogy kutatások szerint, az Y generáció számára komoly motivációt jelent a mindennapi munkában, hogy az így szerzett jövedelmet utazásra, vagy még inkább élményszerzésre költse. De azt is látják, hogy a fiatalok nagyon meggondolják mire költsenek. Az egy hetes utazás reggelivel, csúcsszezonon kívül már 516,- EUR/fő ártól (kb. 165.000 Ft/fő) elérhető. Mivel a szállodában éjjel és nappal is adott a zene és a hangulat, egy jó buliért ki sem kell mozdulni a hotelből.

„A fiatalabb generációk kedvelik az otthonos, kényelmes, de mégis alkalmi és érdekes elrendezésű szobákat, belsőtereket. Kimondottan fontos számukra, hogy egy hotel számos közösségi teret kínáljon, valamint, hogy ne csak a szállodán kívül legyen lehetőség az ismerkedésre, szórakozásra, szabad együttlétre éjjel és nappal. Alapigény a korlátlan wifi elérhetőség és az igényes gasztro kínálat mind az ételek, mind az italok terén.” – tette hozzá a szakember.

A Cook's Club szállodák száma idén már hétre emelkedik a Spanyolországban, Görögországban, Törökországban, Olaszországban és Egyiptomban nyíló új hotelekkel, melyek kizárólagosan a Neckermann Utazási Iroda kínálatában találhatóak meg.

"Idén még további nyitások várhatók, például Bulgáriában és azt tervezzük, hogy jövőre további 10 házzal bővül a portfólió. Vannak köztük 400 szobás létesítmények és néhány szobás igazi kis butikszállók is. Tavaly nyílt meg az első Cook's Club szállodánk, amely elképesztően népszerű volt, 98 százalékos foglaltsággal. Elsősorban a németek, a hollandok és a britek fogadták nagy ovációval a terméket, és reméljük a magyar közönség is szeretni fogja - nyilatkozta lapunknak a Thomas Cook Group marketing igazgatója, Remo Masala, aki Berlinből érkezett, hogy bemutassa az új láncot.

"A házakat nem zöldmezős beruházásként, hanem régi házak teljes átalakításával hoztuk létre elismert dizájnerek segítségével, a legmodernebb trendek alapján, hogy valóban egyedi végeredményt kapjunk - emelte ki Masala.  A profi tervezőknek hála egy nagyon fiatalos, de ízléses, visszafogott, letisztult mégis bohókás végeredmény született sok-sok földszínnel és olyan anyagok felhasználásával mint a látszóbeton, a fa, az acél és a szalma.

Masala szerint minél nagyobb egy Cook's Club, annál jobb, mivel az Y generáció tagjai rendkívül szeretnek ismerkedni, új barátságokat kötni, amire a tavaly nyílt első ilyen hotelben bőven nyílt lehetőségük, és ezen tapasztalataikat meg is osztották a közösségi médiában. A szakember bízik abban, hogy a termékkel sikerül majd az Y generációnak is teret nyitni az általuk eddig került all inclusive piacon. Őket egyébként csakis a közösségi oldalakon igyekeznek elérni. "Az Y generáció a jó ár-érték arányban hisz. Hajlandó áldozni kicsit többet a magasabb minőségre." - emeli ki Masala.

A Cook's Club hotelek olyan tengerparti szállodák, amelyeket az új generációs utasok számára terveztek, akik értékelik a gasztro különlegességeket, és olyan nyaralást szeretnének, ahol napjaikat és éjszakáikat hasonló gondolkodású emberekkel, tökéletes zenével kísérve tölthetik. A pároknak és baráti társaságoknak tervezett 2, 3, és akár 5, 7 ágyas egyszerű és elegáns szobák központi medencéhez kapcsolódnak, amely éjjel-nappal a társasági élet és a szórakozás színtere. A Cantina-ban a hagyományos helyi konyha mellett a világ legjobb street-food ételei színesítik a választékot, az egészséges vegán ételektől kezdve minden igényt kielégítenek. A Captain Cook bár koktéljai a legfrissebb hozzávalókat és a prémium szeszesitalokat ötvözik egy kitűnő berlini bartender receptjei alapján. A hotelben a fizetés mikrochip-karkötővel vagy előre feltöltött kártyával történik, készpénzmentesen. A vendég a nyaralás elején felölti az egyenlegét és a nyaralás végén fennmaradó összeget természetesen kijelentkezéskor visszakapja. A „személyes e-pénztárca” tárol minden költést és minden fizetés után jelzi, hogy mekkora összeg áll még rendelkezésre.

Béres Alexandra és D. Tóth Kriszta után Wossala Rozina is a Neckermann nagykövete lett. A népszerű sztár séf a Cook’s Club szállodák nagyköveteként ad majd bepillantást, „ízelítőt” a fiatalos dizájnhotelekben eltöltött nyaralás mindennapjaiból. A hotelek gasztro kínálatának bemutatása mellett, Rozina igyekszik majd az adott ország sajátos, speciális étel és ital különlegességeire is felhívni a figyelmet.

 

Forrás: Turizmus Online


A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán

A Ruby-brandhez tartozó luxushotel épül Máltán 

A müncheni központú Ruby Hotels bejelentette első máltai szállodaprojektjét, a Ruby Ninu közösségi munkatér (Workspace) tavaly februári megnyitását követően.
Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok

Pazar panoráma, téglasüti és üzleti kapcsolatok 

Bemutatkozott a Clarion Hotel Vienna South.
NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken

NGM: februárban 1 millió feletti vendégérkezés a hazai szálláshelyeken 

A belföldi vendégek száma 5,4 százalékkal 485 ezerre nőtt, míg a külföldi turisták száma több mint 22 százalékkal 536 ezer főre emelkedett.
Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei

Ennyit ettek-ittak egy év leforgása alatt a Tribe hotel vendégei 

Beszédes adatok és izgalmas tapasztalatok egy hotel első évéből – így indult a TRIBE Budapest Stadium.
Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben

Moore-jelentés: a globális hotelipar eredményei 2024-ben 

A gazdasági kihívások és a geopolitikai bizonytalanság ellenére rekordévet zárt a nemzetközi szállodaipar.
Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást?

Danubius-kutatás: mi számít a vendégnek, ha Budapesten foglal szállást? 

A Danubius Hotels (DH) a budapesti szállodáikba látogató külföldi turisták körében végzett kutatást.
Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban

Az egész hétvége a kutyabarátságról szól a tokaji ötcsillagos házban 

Ezzel hívja fel a figyelmet a felelős állattartásra a Minaro Hotel Tokaj MGallery.
Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik

Az Accor hűségprogramja immár százmilliós tagsággal rendelkezik 

A szállodacsoport globális hűség- és kedvezményprogramja most köszöntötte százmilliomodik tagját.
Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában

Határmenti családbarát szálloda az Accent Hotels portfóliójában 

Olyan megoldásokkal, amelyek a gyerekkel érkező vendégek kényelmét szolgálják.
Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban

Így állnak a foglalások eddig a tavaszi időszakban 

A Szallas.hu legfrissebb adatai szerint.

Interjú

Nagybor vagy semmi

Nagybor vagy semmi 

A Jammertal Borbirok ( JBB ) társtulajdonosa, dr. Szűcs Róbert a vörösbor helyzetéről, kihívásairól.
Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk

Szerepi Szabolcs: Aki kóstolja a borainkat - többet szeretne tudni róluk 

Borturizmusról és fejlődésről mesélt nekünk az Etyeki Kúria üzletfejlesztési-és cégvezetője.
Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban

Lisa Sigl: Alig várom, hogy új trendeket fedezzek fel a vendéglátásban 

Bemutatjuk a Klasszis TopDesign 2024 zsűrijének egy újabb tagját, a linzi designhotel igazgatóját, Lisa Sigl-t.