hirdetés

Ennyire szeretik a TripAdvisor-olvasók Budapestet

Az értékelések szerint az európai  top 10-ben a helyünk.

hirdetés

A TripAdvisor olvasói értékelésen alapuló listája szerint az eddig legnépszerűbb úti célokat mostanra más helyszínek előzték meg. Világviszonylatban például Párizs, Barcelona és New York helyezése is romlott az előző évhez képest. Világviszonylatban Párizs 6 helyet esett, így most a 7. a listán, Barcelona 10-et zuhant, és a 15.-en kötött ki, New York pedig szintén 10 helyet ugrott lefelé a 12.-re.

Az ázsiai desztinációk helyezése azonban jelentősen javult: Peking, Haoni és Sanghaj is első alkalommal került be a top 10-be.

A nagy változások közepette azonban London meg tudta őrizni előkelő 3. helyét a listán mind európai, mind világviszonylatban nézve.

James Kay, a TripAdvisor szóvivője elmondta: „Az ez évi eredmények is mutatják, hogy számos desztináció van a világon, amelyek méltó versenytársai a hagyományos úti céloknak.”

Az elsőszámú desztináció mindkét listán meglepő módon Isztambul lett, amely így 11 hellyel került előrébb, a második pozíciót pedig Róma foglalja el.

Az európai top 10-es lista 10. helyével pedig Budapest büszkélkedhet.A világ 10 legjobb úti célja TripAdvisor olvasói értékelések alapján:

1. Isztambul
2. Róma
3. London
4. Peking
5. Prága
6. Marrakesh
7. Párizs
8. Hanoi
9. Siem Reap
10. Sanghaj


Európa 10 legjobb úti célja TripAdvisor olvasói értékelések alapján:

1. Isztambul
2. Róma
3. London
4. Prága
5. Párizs
6. Berlin
7. Firenze
8. Barcelona
9. Szentpétervár
10. Budapest

(forrás: Tripadvisor)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk