hirdetés

Új marketing igazgató és MICE manager a Caramell Hotelben

2016. november 1-től Tama István, a Magyar Turisztikai Ügynökség korábbi Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatója és Barton Judit, a Danubius Health Spa Resort korábbi értékesítési menedzsere a kibővülő és minőséget váltó bükfürdői Caramell Premium Resort****superior-ban folytatja pályafutását. Tama István marketing igazgatóként, Barton Judit pedig MICE managerként erősíti Magyarország legújabb wellness-, konferencia- és élményközpontjának szakmai tevékenységét.

hirdetés

Tama István az elmúlt 15 évben a Magyar Turizmus Zrt. (Magyar Turisztikai Ügynökség) Nyugat-dunántúli regionális marketing igazgatójaként tevékenykedett. Korábban a soproni Pannonia Med Hotelben és Hotel Sziesztában dolgozott, valamint a kőszegi Hotel Írottkőt irányította. A szakember előző munkahelyén elsősorban a szezonhosszabbítás és a cseh küldőpiac növelése terén ért el sikereket, jelenlegi pozíciójában a jelentős fejlesztésen átesett Hotel Caramell Premium Resort****superior új szolgáltatásainak piaci bevezetése, értékesítésének támogatása lesz a feladata. E-mail elérhetősége: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tama István
Tama István

Barton Judit 2013-tól a bükfürdői Danubius Health Spa Resort, azt megelőzően hét évig a Radisson SAS Birdland Resort & Spa sales managereként tevékenykedett. Az újjászületett Caramell Premium Resort****superior Nyugat-Dunántúlon egyedülálló módon 700 fős befogadóképességű konferencia komplexummal rendelkezik, így igény szerint adhat otthont nagyszabású konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek, céges és családi rendezvényeknek, de akár önálló kiállítási helyszínként is működhet. Barton Judit feladata MICE managerként mindennek támogatása, koordinálása lesz. E-mail elérhetősége: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Barton Judit
Barton Judit

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk