hirdetés

Az Unilevernél is változás történt

Burján Csaba az Unilever Food Solutions (UFS) Global Customer Development Igazgatójaként folytatja munkáját 2022 novembertől.

hirdetés

Burján Csaba az Unilever Food Solutions üzletágának Közép- és Délkelet-Európai vezetője az elért magyar és régiós sikerek után a Food Solutions Global Customer Development Igazgatójaként folytatja munkáját 2022 novembertől.

Burján Csaba / Forrás: UFS
Burján Csaba / Forrás: UFS
 

Az elmúlt 10 évben az általa vezetett üzletág kiváló eredményeket ért el az értékesítési munkában, a digitalizáció vívmányainak napi alkalmazásában és az adatvezérelt operáció területén. Kiemelkedő üzleti eredményeit az anyavállalat az elmúlt években 3 globális különdíjjal is elismerte, köztük a legrangosabb Global President Award-al. 

Új munkakörében a fő feladata a Magyarországon és a környező országokban már sikeresen alkalmazott digitális értékesítési megoldások és big data használat széleskörű bevezetése lesz.

(forrás: Unilever)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk