hirdetés

Új pizza-étteremlánc érkezik Magyarországra

Magyarországi terjeszkedésre készül a világ harmadik legnagyobb pizzérialánca, az amerikai Little Caesars, adta hírül a franchising.hu.

hirdetés

Európában kíván terjeszkedni az amerikai ismert lánc, a Little Caesars, és ennek keretében Magyarországon és Lengyelországban alakítana ki zászlóshajó üzleteket - olvasható a portálon. A hálózat egységei 90 százalékban franchise rendszerben üzemelnek, a lánc jelenleg olyan franchise partnereket keres Magyarországon cégek, vállalkozók személyében, akik bevezetnék a márkát - Európában elsőként - a magyar piacra. Hazánkhoz legközelebb jelenleg Törökországban található Little Caesars pizzéria.

A Little Caesars családi étteremként indult 1959-ben az Egyesült Államokban. A márka mára a világ harmadik legnagyobb pizzérialáncává nőtte ki magát, amely jelen van az USA összes államában és világszerte további 20 országban. Hazai piacán sorban kilencszer választották meg az amerikai gyorsétteremláncok között a legjobb ár-érték arányt kínáló hálózatnak.

(forrás: franchising.hu)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk